Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltımeynirli yumurta(2 yumurta ile)
1 k.k.peynir,2 hurma,sütlü kahve
Öğle:4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt,tavuk sote
Ara öğün:sütlü kahve
Akşam:1 kase yoğurt,yarım kase bulgur pilavı
Ara:1 bardak süt,2-3 k.k.peynir,yeşil soğan
Ara:2 hurma
(. gün bildiğin protein günü oldu yoğurt,yumurta,süt,peynir,et ama bugün şunu öğrendim protein çoğu kişi doyuruyor diyor ama bugün bnde bi tuhaflık vardı bir türlü midemi doyuramadım saçma bir menü oldu kusura bakmayın elimden geldiğince cıs şeyler Yememeye çalıştım)
3 litre su
Leslie 1 mil+50 mekik

Öğlen bezelye yedim 2.5 litre su içtim yatmadan 3 e tamamlarım supergirl olmak diye bir blogu takip ediyorum ordaki hareketleri yapıyorum güzel gidiyo şimdilik bu günlük bu kadaar

Selam kizlar:)))
Kac gundur giremedim canlar ailecek grip olduk bugun biraz daha iyiyim:))
Regaip kandiliniz mubarek olsun:))
Diyetimde eh idare eder 69 larda takildim kaldim

Kız ne güzel 69 kiloymuşsun nasıl oldu da bu kadar aldın ki Dikkat de ediyor gibisin menülerinde çok fazla zararlı bişey de dikkatimi çekmedi hiç Kaldık şişko yaz geldiiiiii
vallaha canım hiç sorma 69 olmuştum ne güzel evet genelde menülerimde cıss bir şey yok ama hafta 1-2 kaçırıyorum ayarı o yuzden hemen alıyorum yılmıcam gene görmem lazım 69 u

Ay kizlar moralim cok bozuk sabah tartiya ciktim 57 dedi sok oldum adetim gecikti her zamanki gibi kabizlik sorunumda var bu aralar biraz ondandir diye dusunmek istiyorum valla kacamak da yapmadim ki anlamadim bi turlu valla

vallaha canım hiç sorma 69 olmuştum ne güzel evet genelde menülerimde cıss bir şey yok ama hafta 1-2 kaçırıyorum ayarı o yuzden hemen alıyorum yılmıcam gene görmem lazım 69 u

Görürsün canımmm biraz daha dikkat et ben de bu hafta 3-4 kez kaçırdım tartılmaya korkuyorum vallahi.

Merhabalar,
Sabah kahvaltim,
Salata, 3 zeytin, 2 brdk cay,
Ara, kandil simiti 3 adet,
Öglen, bir kase çorba,
Akşam, yogurt, corba gunu tamamliyorum.

Kızlar ben yarın kilo bildirimi yapamayacağım çünkü tartıya çıktıkça sinirim bozuluyor adetim 2 hafta gecikti üstüne üstlük kabızlık sıkıntısı çekiyorum bu aralar geçen haftaya göre 2 cm incelme var fakat her tartıya çıktığımda 1 kilo fazla çıkıyorum tüm motivasyonum filan gitti kafayı yemek üzereyim

Merhaba kuzlar dun giremedim sabah kahvaltimi yaptim 2 dilim ekmek ile oglen de arkadaslarla gorustuk tavuk shinitzel yedim ama saat uc buck gibi yedim yaninda salata ve sonra 1 saat yuruyyus yapmtim

Günaydin millet,
Kilo bildirimi yapayim, bu ay akşamdan ozellikle fazla yedim, hicbirseye hayir demedim, birde moral bozuklugundan sanirim bur ayda 4 kilo almisim,
76.0 kg bu haftaki kilom
Üzülmüyorum, üc beş kilo beni yildiramaz, yemek icin yaşamayalim, yaşamak için yiyelim bundan sonraki hayat felsefesi, birde midemiz çöp kutusu degil, israf olmasin aman diye yedigimiz hersey aslinda israf, fazla geleni ver komşuya gitsin :))

Neden kimse yokkkkkkkkkk bakıyorum sürekli buraya ama yazmıyorum çok fazla tek başıma kaldım gibi hissediyorum Ben de yapmıyorum kilo bildirimi bu şekilde olmaz ki 1-2 kişi ile. Herkes toparlansın ondan sonra devam edelimmm. Nolurrr geri gelin haftaya başlayalım düzgünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…