- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok döndüm dakikayi,Cnm nasilsin seni mrk ettim esin döndü mü? Emin ol cnm bu yaptigina cok ama cok pisman olucak
olur tatlımBen bugün tartılamadım perşembe tartılcam o zaman yazarım olur mu?
merhaba canım listeye ekledim:) bizim topik bu ara biraz sessiz. paylaşım yapmaya başlayamadık bi türlü:)))Kizlar araniza bende katildiim Konu sahibi musait olunca beni de eklicek tabloya kisaca kendimden bahsediyim 18 yasindayim ankarada oturuyorum universite sinavina hazirlaniyorum boyum 157 56 kilodayim su an evde olamadigim icin tartinin fotosunu cekemiyorum uzgunum
katılıyorum sanaKızlar bence artık toparlanalım en azından şu pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapma kuralımızı bozmayalım. Tabi ki giremediğimiz her gün yazamadığımız zamanlar olabilir ama en azından tek bir kurala sadık kalalım. Kilom 83.5 Kaldım 83lerde
direnci kırdın o zaman:)Herkese merhaba,kizlar sunnetimiz var onun hazırlıkları icerisindeyiz.O yuzden bayadir giremedim.Bugun ilkkez 69.800 ugordum .20 gundur kipirdamiyodu iyioldi
heyy ben neden yokum orda20.04.2015
TurkishCandy %1.91
Fantastikaa %1.48
21denizasmen %1.28
NEHİR34 %1.27
Neyusa %0.85
Withoutlove %0.11
aynı kiloda kalmışsın canım yanlış mı bakmışım yoksa:)heyy ben neden yokum orda
taze fasulye yemeğini nasıl özledim bi bilseennKahvaltımhiç iç açıcı olmadı )
Lor peyniri 3-4 kaşık
1 fincan sütlü kahve
1 kaşık bal,2 hurma
1 kase pekmez
(sabah nedense canım çok tatlı istedi)
Öğle:4 kaşık bulgur pilavı(5 aydır pilav yememiştim özlemişim),tavuk sote
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,5-6 kaşık patatesli taze fasulye yemeği
3.5 litre su