Gunaydin aynen ben de törene yetiscem diye çıktım hemen limonlu ılık suyumu içtim ama. Ben de çıktım tartiya 61.4 geldi. Ay artık göreyim ben de 50lileri 59 da olsa . Pufff hoş daha yeni sayılır diyetiMGunaydin kizlar kahvalti yapamadim okula geldim cunku gec kaldim genekalkinca tartildim ama 56.5 dedi fakat tuvalate cikamamistim o zaman ya 56 yada 56.2 filandir
:) BEN DE 61.40 GELDİM AMA HAFTA SONU HAREKETSİZLİK VE ÇOK YEMENİN SONUCU BEN DE 50 Lİ RAKAMLARI GÖRMEK İSTİYORUUUMGunaydin aynen ben de törene yetiscem diye çıktım hemen limonlu ılık suyumu içtim ama. Ben de çıktım tartiya 61.4 geldi. Ay artık göreyim ben de 50lileri 59 da olsa . Pufff hoş daha yeni sayılır diyetiM
Dikkat ettiğim halde 64.5 çıktım, yuh!
Geçen hafta 62'ydim. Bir haftada bu kadar kilo almış olabilir miyim?Gerçi regl olmadım, gecikti iki gün. Depresyona girmek üzereyim, of!
ben de regldeyken başladım. 1 haftada 1 2 kilo vermiş oldum demekki ondannnnnmışşşş.tabi dikkat ediorum daRegl dönemindeki ödem yüzünden oluyor o, regl bittikten 1-2 gün sonra gerçek kilonu görebilirsin:)
Düzenini değiştirmediysen tartıyı hiiiç takma canım regli döneminde vücutta o kadar ödem oluşuyorki sen hiç moralini bozma ve devam etDikkat ettiğim halde 64.5 çıktım, yuh!
Geçen hafta 62'ydim. Bir haftada bu kadar kilo almış olabilir miyim?Gerçi regl olmadım, gecikti iki gün. Depresyona girmek üzereyim, of!
Ay hadi inşAllah ya, moralim bozuldu.Regl dönemindeki ödem yüzünden oluyor o, regl bittikten 1-2 gün sonra gerçek kilonu görebilirsin:)
Ölüm orucu tutacağım, üf. :)Düzenini değiştirmediysen tartıyı hiiiç takma canım regli döneminde vücutta o kadar ödem oluşuyorki sen hiç moralini bozma ve devam et
canim sende bendensin ben ilk basladigimda 70 tim komik olacak sana tavsiyem. Squat ve ip atlamak. cok guzel bicimlendiriyor 42 giyen ben 38 giymeye basladim sen dusun artik bu arada kilon ve boyun kac?Kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır başladım diyete. Yaza ben de hazır olmak istiyorum. Kıyafet alışveriş ı yaparken . Basenlerimi görüp mutsuz olmak istemiyorum Kabinlerde
Şimdi kac sin. Ben bisiklet sürüyorum. Başka spor yapamıyorum ama denerim. Dizi mi incittim o hareketlerle de. Boy 163. Kilo 65 ti buraya takılınca 62 oldu.canim sende bendensin ben ilk basladigimda 70 tim komik olacak sana tavsiyem. Squat ve ip atlamak. cok guzel bicimlendiriyor 42 giyen ben 38 giymeye basladim sen dusun artik bu arada kilon ve boyun kac?