Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kızlar bence artık toparlanalım en azından şu pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapma kuralımızı bozmayalım. Tabi ki giremediğimiz her gün yazamadığımız zamanlar olabilir ama en azından tek bir kurala sadık kalalım. Kilom 83.5 Kaldım 83lerde

kızlar az önce 59.8 i gördüm öyle mutluyum kiii neredeyse bir yıl.aradan sonra 60 larda takılı kalmistjm :) ama bugün orucluyum ondan.oldu heralde iftarda ipin ucunu kacirmazsam bi zaman da 59 larda tutunmayı düşünüyorum yavaş yavaş olucak ins :) hedefim 57

Herkese merhaba,kizlar sunnetimiz var onun hazırlıkları icerisindeyiz.O yuzden bayadir giremedim.Bugun ilkkez 69.800 ugordum .20 gundur kipirdamiyodu iyioldi

Ben bugün tartılamadım perşembe tartılcam o zaman yazarım olur mu?
olur tatlım
merhaba canım listeye ekledim:) bizim topik bu ara biraz sessiz. paylaşım yapmaya başlayamadık bi türlü:)))
katılıyorum sana

Herkese merhaba,kizlar sunnetimiz var onun hazırlıkları icerisindeyiz.O yuzden bayadir giremedim.Bugun ilkkez 69.800 ugordum .20 gundur kipirdamiyodu iyioldi
direnci kırdın o zaman:)

Kahvaltımhiç iç açıcı olmadı )
Lor peyniri 3-4 kaşık
1 fincan sütlü kahve
1 kaşık bal,2 hurma
1 kase pekmez
(sabah nedense canım çok tatlı istedi)
Öğle:4 kaşık bulgur pilavı(5 aydır pilav yememiştim özlemişim),tavuk sote
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,5-6 kaşık patatesli taze fasulye yemeği
3.5 litre su

taze fasulye yemeğini nasıl özledim bi bilseenn

NiTE="TurkishCandy, post: 40619190, member: 489013"]taze fasulye yemeğini nasıl özledim bi bilseenn[/QUOTE]
Öğrenci evimi yurt mu? Hangisinde kalıyorsun?

Kocaeli "TurkishCandy, post: 40624649, member: 489013"] Feraceli yurt canım[/QUOTE]
Kocaeli çok zor memleket değil çoğu öğrenci memnun sen nasıl seviyormusun buraları

Merhaba kizlar, hic giremedim cünki tatildeydim 2 hafta Vallah tatilde hic biseye bakmadim yedim de yedim yedim de yedim ("fiyatta hersey dahil" tatillerden biriydi) neyse ben cok fazla Kilo aldim zannettim ama "sadece" basladigim kiloya dönmüsüm, gerci pek fazla vermemistim zaten. simdi 2 tur basliyo, hedeften sasmak yok, yola devam ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…