Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydın kızlar şişkinliğim geçiyo çok şükür bi iki gün içinde gerçek kilomu görebileceğimi düşünüyorum bu sabah 2 tane minnak kuru kayısı yedım limonlu suyumu içtim 2 tane muz yedim kahvaltı olarak tam olgunlaşmamış olanlardandı öğlen ya karnıbahar yada karnıyarık yiyeceğim karar vermedim daha :-) şimdilik bu kadaar

Günaydın kızlar, kahvaltı olarak simit + çay tercih ettim bugün sabah da 15 dk yürüdüm ofise gelene kadar. Akşam çıkışta da yürüyerek gitmeyi planlıyorum bir saat sürüyor güzel bir yürüyüş programı yapmam lazım her gün yürüsem güzel olcak zayıflayamıyorummmm :cry:

Kizlar aksam yemegim sebzeli acili tavuk ve cacik gelecek hafta 59.9 gorsem supper olurdu hedef 58 ama az kaldı insallllah olucam

nasılsınız kızlar:) tabloyu daha yeni düzenleyebilcem :KK43: çok yoğundu herşey. giremedim bi türlü..

Merhaba herkese, inatla bekliyorum bakalımmmmmm elbet geri geleceksiniz :KK11::KK11::KK11: Yaz geliyoooooo çok az zamanımız kaldı :KK30:

Kizlar bugun sinav gorevim vardi pogaca kurabiye filan azicik ip kqcti bu yuzden aksam 500 ip atlayarak mecbur zaten zor gidiyor kilolar birde oyle yok yere geri alamam helede bu kadar cok yaklasmisken

Bu gün gene dünkü menüydü muz karnıyarık egzersizimi yaptım sonra 2 dilim de ananas yedim 3 litre su içtim bu günlük aldığım kalori 1000 bile olmadı 639 du galiba

Kizlar bugun sinav gorevim vardi pogaca kurabiye filan azicik ip kqcti bu yuzden aksam 500 ip atlayarak mecbur zaten zor gidiyor kilolar birde oyle yok yere geri alamam helede bu kadar cok yaklasmisken
Evet canim kesinlikle telafi sart bak ben yinr aldim:KK43:

Bu gün gene dünkü menüydü muz karnıyarık egzersizimi yaptım sonra 2 dilim de ananas yedim 3 litre su içtim bu günlük aldığım kalori 1000 bile olmadı 639 du galiba
KaLori hesabi mi yapiyosun canim

Yeni gelenler hoşgeldi. Benim gibi gidenler bir an önce gelsin! Ben de Pazartesi'den itibaren yeniden buradayım! Dün tartıldım, 62 olmuşum. Halbuki buraya yaptığım en son bildirimde 59'muşum.

Merhaba kızlar bugünü güzel geçirdim kaçamak yapmadım dün ve bugün. Pazartesi gelsin herkes yeniden destek olalım birbirimize:KK60:

Günaydın kızlar dün biraz abarttım halbuki sabah 2 kayısı 2 muzla guzel guzel giderken öğlen pizza yedim :KK12: olmadı biliyorum ama napıyım çok canım çekiyodu akşam yemeği yemiyorum zaten 3 litre su içildi

Sabah 1 kuru kayisi 1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi salatalik yedim oglende kucuk 3 tane kabak dolmasi biraz yogurt yedim 2 litre su ictim

Bu gun sabah kahvalti yapamadim su eti forumun domatesli krakerinin yarisini yedim oglende 4 kofte birazda makarna yedim

Kizlar ya bende tatil diye kaptim bebisi memlekete geldim piknik mi dersin iskender i dersin baklavagozleme mi dersin ooo ama bugun donuyorum insallah fazla almamisimdir

X