Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltim: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir 1 tatli kasigi sarelle
Ara:sutlu nescafe sekersiz
Ogle:tavuk salata ayran
Aksam keten tohumlu yogurt ve salata yemegi planliyorum sadece

Kahvaltimi yazayim 2 dilim ekmek acili menemen peynir ve 21 bardak acik sekersiz cay oncesinde 2 kuru kayisi ve kocaman 1 bardak su

Aksam yemeginde bulgur pilavi cacik ve et olucak yedigim porsiyonu yazarim aksam 500 ip atlammayi dusunuyorum4 gundur atlamiyorum sanirim o da dengede kalmami sagliyordu

Öğle,
İki kaşık mantı, yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya, bi kase tavuk çorbası :)) az değil biliyorum ama akşamı çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum. Bir de spor yapacağım eve gidince. Azıcık ucundan dengeler herhalde.

Merhaba kızlar,

Sabah kahvaltım:
Domates
Salatalık
Az yağlı peynir
Bol yeşillik
4 yeşil zaytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil çay

Öğle:
2 kaşık pilav
Küçük bir parça karnıyarık (yağda kızartmadan yaptı abla o yüzden yedim)
Cacık

Ara: Kayısılı aktivia

Böyle gidiyorum bakalım akşam yemeğini es geçicem sanırım arkadaşla kahve içmeye gidicez giderken de yürücem baya.

Sabah (08.30-09.00)
1 kepekli tost, domates, salatalık, yeşillik, zeytin, 3 dilim armut, 1 çilek *

12.30 gibi gündüz çayı (yeşil çay)

+ spor

Selam kizlaar kac gundur giremedim ihmal ettim ama bu gunun raporunu vericek olursam sabah 1 yagsiz tost bi catal omlet yedim oglen kabak dolmasi yedim egzersizimi henuz yapmadim kuzenimde bi cay gordum kizlar esine vermis doktor diyet yapiyo o da bitki cayi 10 lira gibi bi fiyati var ama adini hatirlayamiyorum ogrenince yazarim sabah ondan ictim 1 bardak hem tok tuttu hemde bagirsaklarimi duzenledi o kadar mutlu oldum ki demin tartiya ciktim 56.9 ciktim bosuna uzulmusum demek o kadar

Bu gunun raporu sabah simit yedim oglen yemedim aksamda hindi yedim egzersize de simdi basliyorum 2 litre su ictim yatana kadar 3 olur

kızlar ben bu hafta ekmek olayını abarttım tekrar sadece sabah kahvaltısında tuketmeye karar verdim ve su içmem azaldığı için vucudum yine şişti su tokluk hissi yarattığından içmeyince ekmeğe dadandım dikkat edicem

Kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır başladım diyete. Yaza ben de hazır olmak istiyorum. Kıyafet alışveriş ı yaparken . Basenlerimi görüp mutsuz olmak istemiyorum Kabinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…