Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

YEMEĞİ DE İP ATLAMA TAVSİYESİNİ DE BEĞENDİM DENİYCEEEM

Evet kizlar dun 750 ip atladim sabah kahvaltimi yaptim aksam yemeginde makrube var az yemeye calisicam aksamda 750 ip atliycam bakqlim

Kizlar bi kav gunudur raporumu veremiyorum cunku sinava 1 ay kaldigi icin kutuphaneye gidiyorum calismak icin nerdeyse yemek yemiyorum o yuzden yazicak birsey de bulamiyorum acikcasi evden 7.30 gibi cikiyorum 4.30 5 e kadar kutuphanede kaliyorum dun mesela 5 te dersim vardi eve 9 gibi ancagelebildim bu gunun raporunu vericek olursam sabah tost yagsiz evde kendim yaptim oglen de forumun domatesli krakeri var 1 paketi bile bitiremedim eve geldim iste birazdan et yicem yanina da biraz bulgur pilavi

Selam canım on ellikle verdigin kilolar ve azmin icin tebrik ederim.basenlerim kalin demissin merak ettim hergun 1 saat yuruduugunde basenlerin inceldi mi ve ne kadar surdu bu yuruyusler

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…