- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
YEMEĞİ DE İP ATLAMA TAVSİYESİNİ DE BEĞENDİM DENİYCEEEMKizlar guncel kilom 61.5 1 haftadir koptum bugun duzenli sporuma ve diyetime yeniden basliyorum kararlilik anlaminda ... Arkadasim gec saatte yemek zirunda oldugu icin diyetisyeeni aksan yemeginde ona kozde domates biber ve patlican yemeyi tavsiye etmis banada mantikli geldi ben de oyle yapmayi dusunuyorum ve gunde kesinlikle 750 ip atliycam hadi Bismillah...
Canim kesinlikle yediklerini eritiyor ben bu hafta o kadar abarttim ki anlatamam sekerpareden tut gun boreklerine koftelere kadar ama kilo almadim ip atlama sayesinde59.5 ten 60.8 e çıktım .s ip atlamak ise yarıyor mu bende yapım
Herkes yaza Fit girdi zaarAynen öyle kimsecikler yok artıkın
Selam canım on ellikle verdigin kilolar ve azmin icin tebrik ederim.basenlerim kalin demissin merak ettim hergun 1 saat yuruduugunde basenlerin inceldi mi ve ne kadar surdu bu yuruyusleremin ol zor değil, zayıfladığın zaman en yakının olan nişanlının bile bakışları değişecek göreceksin, başarı hikayemde bende yazmıştım mesela erkek arkadaşım bile inanmıyodu diye
ben her gün 1 saat kadar yürüyordum zaten. ama yaklaşık 4-5 aydır bıraktım. şimdi yeniden tempolu yürüyüşlere ve haftada 2 gün pilatese geri döneceğim. :)