Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Dun tum gun disardaydik menumu yazamadim.
Kahvalti
Uydurmasyon bi omlet icinde ceviz yulaf sut peynir vs var ve ananas

Ara 3 tane sekersiz elmali top tatli

Aksam
1 parca steak, bolca salata ve 1 kucuk bira

Toplam 1450 kal

kremsokola kremsokola naptiniz sus havuzu ne durumda :) halledebildiniz mi
Hahahah sorma ya cuma aksami otelde kaldik, benim sinirlerim zipliyodu evin o halini gorunce. Cumartesi yagmur durdu, hava 25 derece falan oldu (arizona malum), sular da kurudu. Simdi ev sahibi catiyla ugrasiyo bakalim:)

Dun erkek arkadasimi kandirdim, bi brewery'de yoga+bira etkinligi vardi ona gittik. Bu sefer o da sevdi, bundan sonra cumartesilerimize de yoga eklenmis oldu:) Yemek ne yedim nerde yedim valla ben de bilmiom, bugunden itibaren normale doner ama.

Hahahah sorma ya cuma aksami otelde kaldik, benim sinirlerim zipliyodu evin o halini gorunce. Cumartesi yagmur durdu, hava 25 derece falan oldu (arizona malum), sular da kurudu. Simdi ev sahibi catiyla ugrasiyo bakalim:)

Dun erkek arkadasimi kandirdim, bi brewery'de yoga+bira etkinligi vardi ona gittik. Bu sefer o da sevdi, bundan sonra cumartesilerimize de yoga eklenmis oldu:) Yemek ne yedim nerde yedim valla ben de bilmiom, bugunden itibaren normale doner ama.

Gecmis olsun tekrardan umarim kisa zamanda normale doner cok sinir bozucu bi durum malesef.
Ne guzel bi etkinlikmis o canim cekti yapamasam da

Meraba tabiki, kilomuz yakin 61 kiloyum hedefim 52, kremsokola kremsokola nin fazla kilo sorunu yok bikac kilocuk. Genel olarak saglikli beslenmeye calisioruz, karbonhidrattan fakir protein ve saglikli yagdan zengin ve yesilden tabiki. Kaloriye de hem cok abartmamak hem de az almamak icin dikkat ediorum ben. Myfitnesspal e yediklerimi yaziorum ordan hesapliorum. Gunluk 1400 civarinda almaya calisiroum. Sahsen ayda 2 yada 3 kilo benim icin iyi gecen ay 3 verdim. Ve sporlarimizi paylasioruz. Allah bagislasin bebegini, hamilelik sonrasi da fazla kilo almamissin. Sen belli bi diyet uyguluomusun?
hamilelikte çok kilo almadım aslınds iştahım çok açık değildi ama emzirme döneminde iştahım bir açıldı 8aylık hami olduğum kiloyu gördüm(65kilo) sonra biraz dikkat etmeye başladım fit365 yükledim kalori heabı için ama artık sıkıldım yediklerimi yazmaktan bıraktım, haftaiçi çalışıyorum akşam da hiç halim olmuyor spora pek spor yapamıyorum maalesef, kendimi hep yorgun hissediyorum, ama sürekli diyet hlinde olmaktansa gitsin şu fazlalıklar rahatlayayım diyorum, hamilelik pantolonlarımı giyiyorum öncekiler kapanmıyor maalesef, sütüm de etkilenmesin istiyoum aynı zamanda

Gecmis olsun tekrardan umarim kisa zamanda normale doner cok sinir bozucu bi durum malesef.
Ne guzel bi etkinlikmis o canim cekti yapamasam da
Guzeldi cidden ya, her cumartesi ve pazar varmis. Dun aksam onceden paylastigim power vinyasa flow videosunu yaptim, ter icinde kaldim yine. Ama bu sefer kadinin handstand yaptigi yerlerde ben de yapabildim (duvara dayali tabi) bi gaza geldim oyle olunca:))

Bu arada diyet yapmiyorum dedim de tartilsam hic fena olmicak. Tartimin pili bitti, kac kiloyum bilmiyorum. En son 63 kusur biseydim.

Verano_porteno Verano_porteno bu arada ben bi diyet yarismasi topigine katildim, hala diyete devam ediyosan bakabilirsin "All-star diyet yarismasi" ismi:) Kurallari esnek, her carsamba tarti resmi paylasmak disinda bi zorunlulugu yokmus.

inciitanesi inciitanesi spor yapamiosan ufak tefek degisiklikler yapabilirsin, isin yorucumu bilmiorum ama ogle arasi yurumek yada evden donerken 1 durak once fln inmek gibi ama bebegin var muhtemelen erken evde olman gerekio. Sporsuz cok yavas gidio kisa surede cok kalori harcatan seylere yonelebilirsin hiit mesela sadece 20 dk lik videolari var youtubeda. Yediklerini de yaz maksat motive olmak :)

kremsokola kremsokola harikasin yakinda duvari da birakirsin sen. Biz de bugun ormanda 4saat yuruduk, buranin en sevdigim yani bu ben de ttadini cikariorum ama yapamadigimdan aklim yogada :) Gruba ben de yazim yarisma islerini severim tabi daha 10 kilo var vermem gereken

Kahvalti
2 yumurta ile menemen ve 2 dilim kepek ekmegi (391 kal)

Ogle (480 cal)
Kahve ve cinnamon stick ( yuruyusten sonra dayanamadim malesef tadi cok sekerli degildi ama baya kaloriliymis)

Ara: 2 ceviz ( 52 cal)

Aksam ( 394 cal)

1 parca steak ve salata

Toplam 1317 kal aldim 600 yaktim ( 4 saat yuruyus ile) aferin bana. Yorgunlugum gecerse yatmadan bi spor daha yapabilirim.

Kahvalti
2 yumurta ile menemen ve 2 dilim kepek ekmegi (391 kal)

Ogle (480 cal)
Kahve ve cinnamon stick ( yuruyusten sonra dayanamadim malesef tadi cok sekerli degildi ama baya kaloriliymis)

Ara: 2 ceviz ( 52 cal)

Aksam ( 394 cal)

1 parca steak ve salata

Toplam 1317 kal aldim 600 yaktim ( 4 saat yuruyus ile) aferin bana. Yorgunlugum gecerse yatmadan bi spor daha yapabilirim.
600 kalori bravo sana:KK9: ben de dun dondurma yedim, olsun o kadar dedim:))

Bugun yine disarda olucam yemeklerim de hazir simdiden yazim menumu topluca

Ac karnina yarim bardak kemik suyu saglik ve kolajen icin

Kahvalti

1 yumurta
1 krep
Peynir
5 zeytin

Ara

Kahve 3 adet hurma

Ogle
Haslanmis brokoli ve bruksel
Patlican salatasi

Aksam

Kiymali karnabahar
Kis Salata
Sumakli firin sogan
1 bardak pancar kvass

Sporu eve gelince yapicam yine guncellerim

Kilonun gaziyla amazondan flaxseed meal siparisi verdim simdi, bol lifli. Onunla biseyler yapiyim da doyarim belki dunyalari yemeden:KK70:

X