Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sürekli abur cubur düşünerek kendini mutsuz edersin inan bana, başka şeylerle meşgul et kendini biraz
Tatlı isteğimi karsilayabilcegim evde tek nutella olduğu için aklıma o geliyor ama aklıma gelse de fark etmez nytella yemek yerine 3 kasik musli yedim önemli olan bu :) ben daha öncede diyet yaptim sadece 1kere onda da bol kacamakli olmasına rağmen 2 ayda 9kilo vermiştim o zaman yaparsam gene yaparım ama o zaman gerçekten çok kaçamak yapmıştım ayça kayanın diyetini yapmstm hatta :KK70:

Tatlı isteğimi karsilayabilcegim evde tek nutella olduğu için aklıma o geliyor ama aklıma gelse de fark etmez nytella yemek yerine 3 kasik musli yedim önemli olan bu :) ben daha öncede diyet yaptim sadece 1kere onda da bol kacamakli olmasına rağmen 2 ayda 9kilo vermiştim o zaman yaparsam gene yaparım ama o zaman gerçekten çok kaçamak yapmıştım ayça kayanın diyetini yapmstm hatta :KK70:
Tabiki yine yaparsın ve yapacaksın da, amacımız da burada birbirimize destek verip beraber başarabilmek :KK66: sürekli kendine hatırlatıp durman kendine eziyet gibi geliyor bana :p

Senin nickin insanın aklını çeliyor ya :-)

no_name_ no_name_ nasılsın canım nasıl gidiyor. Baya aktif burası sohbet muhabbet maşallah. Çok iyisiniz
Canim çok saol iyi gidiyor 5 haftada -10 kg çok şükür, bol kaçamak la,sporsuz,şimdi sporda ekledim,devamlı olur inşallah :KK66:

Bizim ekip süper maşallah, sohbetimiz eksik olmuyor..Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Canim çok saol iyi gidiyor 5 haftada -10 kg çok şükür, bol kaçamak la,sporsuz,şimdi sporda ekledim,devamlı olur inşallah :KK66:

Bizim ekip süper maşallah, sohbetimiz eksik olmuyor..Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Süper canım maşallah yaa. Ben aynı kaçamak da yapmama rağmen veremiyorum. Yediklerimi yarıya indirdim bu hafta bu seferde aç dolanıyorum. Bakalım benim de gider inşallah kilolar.

Günlerdir diyecegim susuyorum şu hayatta yemekten en çok keyif aldığım şey çilekli minik tartoletlerdir, nickini gördükçe aklıma geliyor ama başka şey düşünmeye çalışıyorum :p
Benimde yemekten en çok zevk aldığım şey bu olduğu için nickide öyle koymuştum düşün yani akıl hep yemekte :KK70:

X