Tatlı isteğimi karsilayabilcegim evde tek nutella olduğu için aklıma o geliyor ama aklıma gelse de fark etmez nytella yemek yerine 3 kasik musli yedim önemli olan bu :) ben daha öncede diyet yaptim sadece 1kere onda da bol kacamakli olmasına rağmen 2 ayda 9kilo vermiştim o zaman yaparsam gene yaparım ama o zaman gerçekten çok kaçamak yapmıştım ayça kayanın diyetini yapmstm hattaSürekli abur cubur düşünerek kendini mutsuz edersin inan bana, başka şeylerle meşgul et kendini biraz
Tabiki yine yaparsın ve yapacaksın da, amacımız da burada birbirimize destek verip beraber başarabilmekTatlı isteğimi karsilayabilcegim evde tek nutella olduğu için aklıma o geliyor ama aklıma gelse de fark etmez nytella yemek yerine 3 kasik musli yedim önemli olan bu :) ben daha öncede diyet yaptim sadece 1kere onda da bol kacamakli olmasına rağmen 2 ayda 9kilo vermiştim o zaman yaparsam gene yaparım ama o zaman gerçekten çok kaçamak yapmıştım ayça kayanın diyetini yapmstm hatta
Tatlı isteğimi karsilayabilcegim evde tek nutella olduğu için aklıma o geliyor ama aklıma gelse de fark etmez nytella yemek yerine 3 kasik musli yedim önemli olan bu :) ben daha öncede diyet yaptim sadece 1kere onda da bol kacamakli olmasına rağmen 2 ayda 9kilo vermiştim o zaman yaparsam gene yaparım ama o zaman gerçekten çok kaçamak yapmıştım ayça kayanın diyetini yapmstm hatta
Canim çok saol iyi gidiyor 5 haftada -10 kg çok şükür, bol kaçamak la,sporsuz,şimdi sporda ekledim,devamlı olur inşallahno_name_ nasılsın canım nasıl gidiyor. Baya aktif burası sohbet muhabbet maşallah. Çok iyisiniz
Süper canım maşallah yaa. Ben aynı kaçamak da yapmama rağmen veremiyorum. Yediklerimi yarıya indirdim bu hafta bu seferde aç dolanıyorum. Bakalım benim de gider inşallah kilolar.Canim çok saol iyi gidiyor 5 haftada -10 kg çok şükür, bol kaçamak la,sporsuz,şimdi sporda ekledim,devamlı olur inşallah
Bizim ekip süper maşallah, sohbetimiz eksik olmuyor..Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Gider cnm merak etme ara sıra metabolizma yi şaşırt...Süper canım maşallah yaa. Ben aynı kaçamak da yapmama rağmen veremiyorum. Yediklerimi yarıya indirdim bu hafta bu seferde aç dolanıyorum. Bakalım benim de gider inşallah kilolar.
Gider cnm merak etme ara sıra metabolizma yi şaşırt...
Haklısın, olsun emzirmek de çok kalori yaktiriyor, bebis iyi ve sağlıklı olsun da, kilo giderEmziriyorum ya çok farklı şeyler yapamıyorum maalesef. Ek gıdaya başlayınca bitki çaylarıyla daha kolay veririm diye düşünüyorum.
iviiit:) senin şu lahmacun ve baklava partisi ne olduYine mi göbek atıyonuz :)
Suppersin canim maşallah15 dakika dans ettim. 2 kase lahana çorbamı içtim.
Ahahah hiç düşünmemiştim ne kadar dikkatlisin :)Senin nickin insanın aklını çeliyor ya
Günlerdir diyecegim susuyorum şu hayatta yemekten en çok keyif aldığım şey çilekli minik tartoletlerdir, nickini gördükçe aklıma geliyor ama başka şey düşünmeye çalışıyorumAhahah hiç düşünmemiştim ne kadar dikkatlisin :)
Benimde yemekten en çok zevk aldığım şey bu olduğu için nickide öyle koymuştum düşün yani akıl hep yemekteGünlerdir diyecegim susuyorum şu hayatta yemekten en çok keyif aldığım şey çilekli minik tartoletlerdir, nickini gördükçe aklıma geliyor ama başka şey düşünmeye çalışıyorum
Yoook deliliğim tatlılığımdan önde gidiyor maalesefno_name_ nickini mi değiştirsen acebağ? onun yerine am I sweet, I am sweet yaz mesela :)
Diyet için geldiğin platformdaki nicke bakBenimde yemekten en çok zevk aldığım şey bu olduğu için nickide öyle koymuştum düşün yani akıl hep yemekte
benim de yemekten en çok zevk aldığım şeeeey.. her şey.Benimde yemekten en çok zevk aldığım şey bu olduğu için nickide öyle koymuştum düşün yani akıl hep yemekte