Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yalnız ben ıspanağı yaparken direkt yemeğin içine atmıyorum o zaman kekremsi bi tadı oluyor ve hoşuma gitmiyor, 60 sn sayarak sıcak suyun içinde tutuyorum ıspanağı, sonra süzüp yemeğe koyuyorum... latiyya latiyya zinnia zinnia

belki vitamini ölüyor biraz ama o kekremsi tadına alışamadım hiç
kaydettim canım sağol

IMG-20170104-WA0003.jpeg
IMG-20160522-WA0000.jpg
buda benim yaramaz oğlum kızlar :anne:

yalnız ben ıspanağı yaparken direkt yemeğin içine atmıyorum o zaman kekremsi bi tadı oluyor ve hoşuma gitmiyor, 60 sn sayarak sıcak suyun içinde tutuyorum ıspanağı, sonra süzüp yemeğe koyuyorum... latiyya latiyya zinnia zinnia

belki vitamini ölüyor biraz ama o kekremsi tadına alışamadım hiç
ben direk atıyorum. ama bak ben önce yağda kavurup sonra su ekliyorum. mis gibi oluyor.

Hamilelik bu kilo değil,
hiç kimse bana çirkinleştim demesin kilo aldım hamilelikte diye çok kızarım,:sopa:
bir mucize var vücudunda:KK200:
haa sonra verememişsen çirkinsin o doğru:KK16:
ay sen ne cadı oldun bugün şekerim, nereye gitti benim bal gibi arkadaşım hep bi çemkiriyosun bugün sen bize ;P :p:KK53::KK53::KK45::KK45::KK45::KK60::KK60::KK60:

Hamilelik bu kilo değil,
hiç kimse bana çirkinleştim demesin kilo aldım hamilelikte diye çok kızarım,:sopa:
bir mucize var vücudunda:KK200:
haa sonra verememişsen çirkinsin o doğru:KK16:
Ahaha evet veremedim ve gene cirkinim :KK70: ama normali 15 kilo kadar almak en fazla ben aldım 25kilo ondan didimm :KK43:

oy maşallah senin kuzuna , Rabbim nazarlardan saklasın, upuzuun, keyifl, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, bahtı, şansı hep açık olsun, o güzel yüzü hep gülsün inşallahhhh
Amiiin ınş abla allah olmayipta isteyen herkese bu mutluluğu biran önce yaşatsin ınş :)

X