sanki yapıyorsun dabu aradano_name_ 'de sular gitti, biz de danstan yırttık :)
vallahi en güzeli aslında, kirlendikçe çıkar yıka, tak yerine..böyle canım çıkıyorBizde duş kabin olmadığı için rahatızBanyo da bir ayrı bölüm var duş kabin vardı kaldırdık orda sadece duş perdesi var :)
vallahi en güzeli aslında, kirlendikçe çıkar yıka, tak yerine..böyle canım çıkıyorolmadı buzlu kağıtlar var koçtaşta falan onlardan alıp yapıştırayım belli olmasın diyorum
cif'in bunun için bi ürünü vardı sankikızlarr ne soracağım yaa, bu duş camlarında su ve sabun lekeleri oluyor ya, bunları en kolay çıkaran ürün nedir? var mı bu camlı duşa kabin kullananlar? canım çıkıyor hergün telliyecem diye yaa, şöyle bir şey sıkıp pratik silince çıkaracak bi ürün lazım bana...
bir şey kullanıyormuş insanlar, hiç su lekesi tutmuyormuş da öyle bir şey lazım sanki...cif'in bunun için bi ürünü vardı sanki
ne yiyeceksin? benim pilav yapmam lazım öpüyorum görüşürüz canım afiyet olsun sanaveee yemeğimi hazrılıyorum, su hala gelmedi... 17.30 da akşam yemeğimi yiyerek mutfağı kapatacağımmm
dün bütün tavuk haşlamıştım, onun bir derisiz budunu ve 1 parça göğüs etini yiyeceğim, yanında 1 büyük kase acı pul biberli ve naneli yoğurtne yiyeceksin? benim pilav yapmam lazım öpüyorum görüşürüz canım afiyet olsun sana
kolay gelsin canım ben de öptümmmm..pilavın da tadına bakma haaane yiyeceksin? benim pilav yapmam lazım öpüyorum görüşürüz canım afiyet olsun sana
boşver makarnayı, faulye misss gibi, doyana kadar bol bol ye canım, yoğurdunu falan, acıkma sonraKızlar bende oğluma makarna pişirdim yogurtla bi güzel yedi allahım bi koktu bi koktuuuuuuu ölü cem zannettim açım zatenbende kıymalı taze fasulye yoğurt yi cem
Benim canım fasulye yemek istemedi yaa ve başka bişey yedimzinnia nerelere kayboldun şekerimmm??? topikteki bu sessizlik pek hayra alamet değil, bi yerlerde bi kaçamak oluyor sanki bu anlardaaa
Sivi diyeti, forumda gormustum ben denemedim ama birkac arkadasim denedinve cok iyi sonuc aldinasıl bir diyet ki bu?
Ne yedin bakiiimmmmm ???Benim canım fasulye yemek istemedi yaa ve başka bişey yedim
Bol soganli kıymalı yumurta 1kase yoğurtNe yedin bakiiimmmmm ???
SakincLi böyle sağlıksız diyetlere gerek yok benceSivi diyeti, forumda gormustum ben denemedim ama birkac arkadasim denedinve cok iyi sonuc aldi