Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bizde duş kabin olmadığı için rahatız :KK70: Banyo da bir ayrı bölüm var duş kabin vardı kaldırdık orda sadece duş perdesi var :)
vallahi en güzeli aslında, kirlendikçe çıkar yıka, tak yerine..böyle canım çıkıyor :KK43: olmadı buzlu kağıtlar var koçtaşta falan onlardan alıp yapıştırayım belli olmasın diyorum :KK43:

vallahi en güzeli aslında, kirlendikçe çıkar yıka, tak yerine..böyle canım çıkıyor :KK43: olmadı buzlu kağıtlar var koçtaşta falan onlardan alıp yapıştırayım belli olmasın diyorum :KK43:

çok zor ya bizim kabin cam değil de diğer ürünlerin ismi neyse artık plastik mi bişeydi. kenarları köşeleri sabunlar birikiyodu hep . Zor yani , uğraşamam :KK70:

kızlarr ne soracağım yaa, bu duş camlarında su ve sabun lekeleri oluyor ya, bunları en kolay çıkaran ürün nedir? var mı bu camlı duşa kabin kullananlar? canım çıkıyor hergün telliyecem diye yaa, şöyle bir şey sıkıp pratik silince çıkaracak bi ürün lazım bana...
cif'in bunun için bi ürünü vardı sanki

Kızlar bende oğluma makarna pişirdim yogurtla bi güzel yedi allahım bi koktu bi koktuuuuuuu ölü cem zannettim açım zaten :kızgın: bende kıymalı taze fasulye yoğurt yi cem
boşver makarnayı, faulye misss gibi, doyana kadar bol bol ye canım, yoğurdunu falan, acıkma sonra

X