Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar ciddi acıktım,
Halsizlik vs de başladı 1 saattir,
simit,ekmek,poğaça,kek aklına ne kadar unlu zımbırtı varsa dönüyor tepemde şu an:KK57:

Eğer bugünü atlatırsam kendimi bende eve gidince sevecem:KK36:

Ayranımı içeyim kendime gelirim:KK64:
Ìç iç ayran iç börekleri pogcalari düşünme pismanli k yaşarsın sonra

Ben kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)
Öğrenelim de pişireyim bende sempatik_kiz sempatik_kiz ın dediği gibi 100 gr 15 kalori ise, havuç gibi piştiğinde vs nasıl olur kalorisi yanlış yapmadan bi öğrenelim hele...

Kızlar ciddi acıktım,
simit,ekmek,poğaça,kek aklına ne kadar unlu zımbırtı varsa dönüyor tepemde şu an:KK57:

canım nescafe yok mu sade şekersiz içsen, çok etkili oluyor...ben de çok acıktım nescafe içiyorum...

Kızlar ciddi acıktım,

açlık yok rockyy, heyyy, silkelen kendine gel, yazın mini etek giyecez, incecik olacağız, oram mı çıktı buram mı çıktı demeyeceğiz, istediğimiz her şeyi satın alacağızzzzz

açlık yoook, çoook tokum şu an, kilo vereceğim, benim bedenim çöplük değil yağlı yağlı yiyecekler benim için çoook zararlı...almayacağım o iğrenç yağların kalorsini!!!! kilolar özgürlüğümü kısıtlayamayacak aslaaaa!!!!!

canım nescafe yok mu sade şekersiz içsen, çok etkili oluyor...ben de çok acıktım nescafe içiyorum...
Var canım ama içemiyorum ben nescafe, kahveyi de içemedim damla sakızlı bak 2 gündür yaptılar, bugün hiç içemedim 2 yudumda kaldım.
Ceviz vs alsaydım diyorum

Var canım ama içemiyorum ben nescafe, kahveyi de içemedim damla sakızlı bak 2 gündür yaptılar, bugün hiç içemedim 2 yudumda kaldım.
Ceviz vs alsaydım diyorum
ceviz çiğ badem falan al o halde yarın yanına :KK66: o da 5-6 adet öyle avuç avuç değil haaaa

Ben kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)
Teşekkür ederim ama portakala cesaret edemeyip limon sıktım. çünkü salça koymuştum yakışmaz ikisi bi arada diye. evet doğru kalorisi düşük bide çook faydalı.

Kızlar ciddi acıktım,

niye kendine eziyet ediyorsun yesene kapuskanı?

ceviz çiğ badem falan al o halde yarın yanına :KK66: o da 5-6 adet öyle avuç avuç değil haaaa
Evet canım 1 çay bardağı diyordu Karatay Hocaaaanımm.:KK52:
De sanki bana o bile kilo aldırıyormuş gibi geliyor.
Aslında 1 tabak az geldi akşama bıraktığımı da bugün yese idim acıkmazdım.
İyiyim şimdi geçti ayran içtim misssss:super:

Ulan acıktım diyorum simit kurabiye çikolata uzatıyorlar
gebertirim laaynn sizi diye böörüyom ortalıkta.:KK20:

Kızlar bugün bbi müşteri geldi haftaya çarşamba size Antep'ten 3 kg baklava ve 60 tane lahmacun getirtcem dedi . :KK17::ruh: Benim bir elim ayağım titredi , bir başım döndü. :işsiz::ruh:

:KK47::KK47::KK47::KK47: Çarşamba ben ölürüm..
bişey diyim mi, ye. haftanın geri kalanında da ölüm orucuna mı girersin naparsın artık.. ayy şimdi beni linç edecekler :KK17:

Daaa kendin bilmiyon soruyon yok limon mu yok portakal kabuuu mu diye
Bir de iyi oku bak ne yazmışım
Demişim ki; havuç vs gibi pişince kalorosi artma veya içine konulan farklı bir şeyden dolayı kalorisini artırmayalım bla bla bla oku heleeee:işsiz:
ya taam be yaa taam

Kızlar bugün bbi müşteri geldi haftaya çarşamba size Antep'ten 3 kg baklava ve 60 tane lahmacun getirtcem dedi . :KK17::ruh: Benim bir elim ayağım titredi , bir başım döndü. :işsiz::ruh:

:KK47::KK47::KK47::KK47: Çarşamba ben ölürüm..
KAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??
no_name_ no_name_ ?? ne dersin? 1/2 lahmacun 1/2 baklava olabilir mi:KK70:

X