Yooooo nutella mı dedi biriiiikahvaltım: 2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin ve çok az peynir.
midemi terbiye edicem kararlıyım. en can alıcı durum ise nutella kavanozunun uzaktan beni izlemesiydi..
evet çısssssYooooo nutella mı dedi biriiii
Canim merhabaGunaydin am I mad seni basladigin gunden itibaren takip ediyorum..gunlugunude takibe aldim..bende 1,5 aydir baska bir forumda kilo vermeye calisiyorum ..gecen hafta biraz motivasyon dusuklugum vardi..senin gunlugune denk geldim .benim toparlanmama vesile oldun gercekten yazdiklarinla.ve bugun gercekten kac kilo verdigini cok merak ediyordum..amaaa haftasonu kacamaklarini okuyunca sok oldum..ama eminim bu hafta tekrar eski haline donersin...seni takipteyim moral verici guzel diyet menulerine ihtiyacimiz var cnm..
Mrb cnm rica ederim..tabiki seni takipteyim .cunku yaptiklarin ve anlatim dilin cok hosuma gitti..regl bizim butun motivasyonumuzu dengemizi sarsan olay...bende o donemde cok sekerli gidalara yonelebiliyorum..buda beni cok etkiliyor..ben 1.5 aydir yaklasik basladim..68 kiloydum boyum 1.72 ... gecen pazartesi 61.8 dim..gecen hafta motivasyonum dusmustu bende biraz kacirdim..bugun tartildim 62.4 olmusum..hedefim 58 ...moralimi yukseltmek icin senin yazdiklarina ve hirsina ihtiyacim var...mesela senin uygulamalarindan sunu denedim..kahvaltimi yaptim ara ogun yemedim cok acikana kadar bekledim ve tam aciktigimi hissettigimde biseyler yedim ve mutfak isini biraktim..senin bu uygulamani bu hafta tam uygulamayi denicem...sanada yazarim sonuclarimi cnm..Canim merhababen de büyük bir şevkle devam ediyordum diyete, seni hayal kırıklığına ugrattiysam kusura bakma lütfen yarın tartılacagim..Geçen hafta çok sıkı ve güzel ilerlemiştim, güzel de kilo verdigime inaniyordum..Sanırım regl olmak beni bozdu, sen takipte kal yarın yine eksileri goreceğiz hiç merak etme,bugün ben ödem atıp normale donerim senin mesajında bana moral oldu, artık önümüzdeki regle kadar kudurmayacagim, sana söz sen ne zaman başladın? Kaç kilo gitti? Hedefin nedir?
Maşallah sana canım ya, bir şey kalmamış hedefe ulaşmana,eminim çok kısa sürede ulasacaksin, çok güzel kilo vermişsin..Spor yapabiliyor musun? Belki biraz sporla da destekleyip hizlandirabilirsin bu süreci...Mrb cnm rica ederim..tabiki seni takipteyim .cunku yaptiklarin ve anlatim dilin cok hosuma gitti..regl bizim butun motivasyonumuzu dengemizi sarsan olay...bende o donemde cok sekerli gidalara yonelebiliyorum..buda beni cok etkiliyor..ben 1.5 aydir yaklasik basladim..68 kiloydum boyum 1.72 ... gecen pazartesi 61.8 dim..gecen hafta motivasyonum dusmustu bende biraz kacirdim..bugun tartildim 62.4 olmusum..hedefim 58 ...moralimi yukseltmek icin senin yazdiklarina ve hirsina ihtiyacim var...mesela senin uygulamalarindan sunu denedim..kahvaltimi yaptim ara ogun yemedim cok acikana kadar bekledim ve tam aciktigimi hissettigimde biseyler yedim ve mutfak isini biraktim..senin bu uygulamani bu hafta tam uygulamayi denicem...sanada yazarim sonuclarimi cnm..
Spor gecen haftaya kadar ara ara yapiyordum..odamin birini spor salonuna cevirdim resmen..ama gel gor ki ne kadar yapiyorum..sadece cocuklarima yariyor benden cok spor yapiyorlar 2.5 ve 5 yasinda iki oglum var...onlara oyun alani oldu anlicagin...evet leptin hormonu uygulamasina bayildim resmen..bu hafta bu uygulamayla bakim bakim ne kadar gidicek...Maşallah sana canım ya, bir şey kalmamış hedefe ulaşmana,eminim çok kısa sürede ulasacaksin, çok güzel kilo vermişsin..Spor yapabiliyor musun? Belki biraz sporla da destekleyip hizlandirabilirsin bu süreci...
Merakla sonuçlarını bekliyor olacağım.ayrica leptin hormonu uygulaması da emin ol işine yarayacak
bana kızıyordun ölüm orucuna girdin diye, şu yediklerine bak. akşam ne yiyeceksin?Saat 13:00 de 1 kase mercimek çorba ve 1 kase yoğurt yiyerek haftaya başlamış bulunuyorum
Gün güzel başladı...
2 gündür fazlaca beslendigim için bugün açlık zor geliyor...Çorba ve yoğurt ile doydum mu ??? Tabiki hayırama kacamaklarin sonucuna katlanmak zorundayım..3 gün sonra alışacak buna vücudum..Biraz sabır, sadece az bir şey sabır...Başka türlü mutlu sona ulaşmam imkansız
1.72 boy için 62 kilo ideal aslında?Mrb cnm rica ederim..tabiki seni takipteyim .cunku yaptiklarin ve anlatim dilin cok hosuma gitti..regl bizim butun motivasyonumuzu dengemizi sarsan olay...bende o donemde cok sekerli gidalara yonelebiliyorum..buda beni cok etkiliyor..ben 1.5 aydir yaklasik basladim..68 kiloydum boyum 1.72 ... gecen pazartesi 61.8 dim..gecen hafta motivasyonum dusmustu bende biraz kacirdim..bugun tartildim 62.4 olmusum..hedefim 58 ...moralimi yukseltmek icin senin yazdiklarina ve hirsina ihtiyacim var...mesela senin uygulamalarindan sunu denedim..kahvaltimi yaptim ara ogun yemedim cok acikana kadar bekledim ve tam aciktigimi hissettigimde biseyler yedim ve mutfak isini biraktim..senin bu uygulamani bu hafta tam uygulamayi denicem...sanada yazarim sonuclarimi cnm..