- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
aynen canım yaa, ne zormuş susuzluk, unutmuşum vallahi..temizlik yapacağım, çamaşır yıkanacak, su yok, kaldım öyle...Su gelsin canımm, bekle üşütürsün ter kurur üzerinde vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım yaa, ne zormuş susuzluk, unutmuşum vallahi..temizlik yapacağım, çamaşır yıkanacak, su yok, kaldım öyle...Su gelsin canımm, bekle üşütürsün ter kurur üzerinde vs.
benim basen alıyor...:/Benim vücudum heryerden alıyo ayaklarım bile büyüyo orantılı aldıgımdan abes durmuyo kilom şuan bile gören enfazla 90 diyo
he canım he, olmuyor o işler öyle, başta sıkı tut, bi güzel düşsün kilon, ondan sonra ödül olarak yersin, ne yaptın da ödülü hakettin bakiim???işte ben de tost yiyerek 10 kilo verecektim hay allah
süpper görünüyorrr, afiyet olsun canımmm
sevdim kendimi aynayı öptüm yanağımı sıktım saçımı okşadım. benim kilo beyinden de gidiyor galibaEferümmmm şimdi git aynada kendini sev biraz canımm benimmm tostuda yememişmişşşşş diye...
belli değil mi böörmelerimden pammııkkk kibinnn olduğumm
heee ekmek göre göre kenarda köşede kalmış kıvrılmış lavaşı görmüyor mu hey alaahımmm
Vermişin beliiiişte ben de tost yiyerek 10 kilo verecektim hay allah
hahahahahah, delüüüüsevdim kendimi aynayı öptüm yanağımı sıktım saçımı okşadım. benim kilo beyinden de gidiyor galiba
dün eşim kafan küçülmüş senin dedi :) sanırım benimki de beyinden gidiyorsevdim kendimi aynayı öptüm yanağımı sıktım saçımı okşadım. benim kilo beyinden de gidiyor galiba
Eminnn ol buna ciddiyimm.sevdim kendimi aynayı öptüm yanağımı sıktım saçımı okşadım. benim kilo beyinden de gidiyor galiba
ahahahadün eşim kafan küçülmüş senin dedi :) sanırım benimki de beyinden gidiyor
Tam içimden onunla ilgili seninle konuşuyordum yaaa vayy anasınıoooo Cilekli Turtam gelmiş, beğene beğene geliyor, yaklaşıyorrrr, günaydın tatlımmm, internetin geldi mi?
keşkem benim de koşu bandım olsaydı. burda yürünecek tek yer çarşıya doğru olan kalabalık yol..Vermişin beliii
sabah koş 15 dakika sonra 45 dk hızlı tempo yürü yiyebilirsin.
inşallahhEminnn ol buna ciddiyimm.
KArnını çeri çek dik dur güzel olduğunu hisset ve rejime spora devam et bak neler olacak nelerrrrr
Benimde aynı canımmBenim vücudum heryerden alıyo ayaklarım bile büyüyo orantılı aldıgımdan abes durmuyo kilom şuan bile gören enfazla 90 diyo
Evet eşim sabah yatırmış:))oooo Cilekli Turtam gelmiş, beğene beğene geliyor, yaklaşıyorrrr, günaydın tatlımmm, internetin geldi mi?
hoşgeldin :)Evet eşim sabah yatırmış:))
Bende vardı üst kat komşuya salladım bandı hatta önce depoya sonra yukarıya.keşkem benim de koşu bandım olsaydı. burda yürünecek tek yer çarşıya doğru olan kalabalık yol..
Hoş bulduk kızlar :)) ya size bişey soru cam ben suyu zor içen insan bu aralar gece bile su içmek için uyanıyorum acayip susuyorum neyden olabilir ki bu ?hoşgeldin :)
daha çok milleti paralayasım geliyor. neyse artıkın yapacak bişey yok. yol yoldur.Bende vardı üst kat komşuya salladım bandı hatta önce depoya sonra yukarıya.
İn çarşıya yürü daha güzel nefes alırsın millete surat asarsın veya gülümsersin...