Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ben bitki çayı içemiyorum, tansiyomunu yükseltiyor ve tadları yapay geliyor, ıhlamur ve nane ancak içersem kendi kurttuğum nane ve çiçek ıhlamur vs işte.
Yoksa hazır poşet içinde ki çaylar vs içemiyorum.
İçtiğim tek şey zerdeçal ve sabahları elma sirkeli su.
Haaa bua rada kremimi sürdüm kızlar yüzüm nasssıııııı yımmışaaaak olduuu suratsız yüzüme iyi geldi krem

Bitgi caylari sakin ha poset cay icmeyin bagraak kanseri yaratiyor
Baharatcilardan alin kendiniz demliyib icin .

oyyy kıyamam ama ben sana, boşver önümüz yaz, yesin o, biz tiril tiril elbiseler giyeceğiz bu yaz, mini etek üzerine uçuş uçuş gömlekler alacağız her renkkkk
Yaaa inan etek giymeyi özledim ben
68 den aşağı düşemedğim için etek almadım yıllardır, doğumdan sonra ama elbise vs giyerdim fakat 2 yazdır pantolon şort ile gezmekten gına geldi haaa
etek seviyommm bennn

hele pambık gibin oluşun ondandır heee

Yaaa inan etek giymeyi özledim ben
68 den aşağı düşemedğim için etek almadım yıllardır, doğumdan sonra ama elbise vs giyerdim fakat 2 yazdır pantolon şort ile gezmekten gına geldi haaa
etek seviyommm bennn
ben her durumda etek giyemiyorum zaten eşim sağolsun bir tek denize gittiğimizde serbest. benim bekarkenki şortlarımın hepsi evdelik oldu.

hele pambık gibin oluşun ondandır heee
Eferümmmm şimdi git aynada kendini sev biraz canımm benimmm tostuda yememişmişşşşş diye...

belli değil mi böörmelerimden pammııkkk kibinnn olduğumm

heee ekmek göre göre kenarda köşede kalmış kıvrılmış lavaşı görmüyor mu hey alaahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…