vooov muhteşem doyurucu ve güzel ve hafif :) ay ekmek mi o
Ben bitki çayı içemiyorum, tansiyomunu yükseltiyor ve tadları yapay geliyor, ıhlamur ve nane ancak içersem kendi kurttuğum nane ve çiçek ıhlamur vs işte.
Yoksa hazır poşet içinde ki çaylar vs içemiyorum.
İçtiğim tek şey zerdeçal ve sabahları elma sirkeli su.
Haaa bua rada kremimi sürdüm kızlar yüzüm nasssıııııı yımmışaaaak olduuu suratsız yüzüme iyi geldi krem
Yaaa inan etek giymeyi özledim benoyyy kıyamam ama ben sana, boşver önümüz yaz, yesin o, biz tiril tiril elbiseler giyeceğiz bu yaz, mini etek üzerine uçuş uçuş gömlekler alacağız her renkkkk
hele pambık gibin oluşun ondandır heeeBen bitki çayı içemiyorum, tansiyomunu yükseltiyor ve tadları yapay geliyor, ıhlamur ve nane ancak içersem kendi kurttuğum nane ve çiçek ıhlamur vs işte.
Yoksa hazır poşet içinde ki çaylar vs içemiyorum.
İçtiğim tek şey zerdeçal ve sabahları elma sirkeli su.
Haaa bua rada kremimi sürdüm kızlar yüzüm nasssıııııı yımmışaaaak olduuu suratsız yüzüme iyi geldi krem
ben her durumda etek giyemiyorum zaten eşim sağolsunYaaa inan etek giymeyi özledim ben
68 den aşağı düşemedğim için etek almadım yıllardır, doğumdan sonra ama elbise vs giyerdim fakat 2 yazdır pantolon şort ile gezmekten gına geldi haaa
etek seviyommm bennn
evet tatlım ama aynı zamanda -10 kilo gören hanımefendüüüübunu diyen de kaşarlı poğaça gömen hanfendü hee
Benim vücudum heryerden alıyo ayaklarım bile büyüyo orantılı aldıgımdan abes durmuyo kilom şuan bile gören enfazla 90 diyohımm tabi doğru kişiden kişiye değişiyor haklısınız. bende tam uyuyor. 53 kilo olsam tam oluyor.
Eferümmmm şimdi git aynada kendini sev biraz canımm benimmm tostuda yememişmişşşşş diye...hele pambık gibin oluşun ondandır heee
Evettt -10 kg ı görrr sende yiyebilirsin,evet tatlım ama aynı zamanda -10 kilo gören hanımefendüüüü
Su gelsin canımm, bekle üşütürsün ter kurur üzerinde vs.koşu bandına çıkmak istiyorum lakin yıllardan sonra ilk defa sularımız kesikkkgenel bakım varmış, öğleye doğru gelecek dediler, bekliyorum su gelsin ki spordan sonra duşa girebileyim...
işte ben de tost yiyerek 10 kilo verecektim hay allahevet tatlım ama aynı zamanda -10 kilo gören hanımefendüüüü