vallahi bitki çayı tüketemiyorum ben de sevmiyorum yeşil çayı..balık gibi kokuyor gibi geliyor bana o yeşil çayYani doyurucu olması için kısırı 2 kaşık yapabilirim belki , yanına çay da istiyorum . o an baya baya doyuruyor. Piliç ızgara istemeyi düşündüm ama canım çekmedi pek:) Bakalım bir öğlen olsun da . Bitki çayları tüktiyor musunuz ? Yeşilçay içmek istiyorum ama böğğh midemi bulandırıyor o
sen bu tost merakıyla hayatta çıkamazsın o tartıya, demedi deme...diyette tost da ne demek be yavruz?
onu yiyeceksin 2 saat sonra deli gibi acıkacaksın...
Benim boy 1.66 ama 70 kilo bile olsam yetiyo kalın kemikliyimşimdi kahvaltı yapacam. 1 haşlanmış yumurtam var. tost yapmak istiyorum lüssen lüssen
kızlar boylar kaç? idela kilo boyun 10 altında olurmuş. mesela benim 1.63 ,ideal kilo 53 gibi.
açıkcası keşke azıcık kas kaybım olsa..ama bende hiç kas kaybı olmuyor, spor kasları güçlendiriyor..3 sene önce o kadar yürürdüm ki bacaklarım futbolcu gibi olmuştu kastan... bi de ben ergenlik döneminde inanılmaz yüzerdim hergün sabah bi giderdim plaja, denize girer akşam üstüne kadar hiç suyan çıkmadan yüzerdim, o sebeple üst bölgemdeki kaslarım çok gelişmiş durumda, omuzlar geniş ve sırt , göğüs bölgesi iri ve kaslı...zayıfladığımda da hala iri kalıyor,, kaslardan veremediğim içinkas kaybı olmasın? yada kaslar sıkılaşıyordur, sen inceliyorsun ama az kilo veriyorsun
düşrsin tatlım merak etme, az sabır...Ayyy inşallah artık şu 100kilonun altına düşmek istiyorum sıkıldım canımm ya
hımm tabi doğru kişiden kişiye değişiyor haklısınız. bende tam uyuyor. 53 kilo olsam tam oluyor.Benim boy 1.66 ama 70 kilo bile olsam yetiyo kalın kemikliyim
vücudun yapısı, yağ dağılımı, kemik iriliği çok önemli..misal benim bi arkadaşım var aynı boydayız o 70 kilo, ben 85 kiloyken yanyana geliyoruz kimse inanamıyor, o senden daha kilolu ve sen asla 85 göstermiyorsun diyorlar misal...diyorum ya ben 90 kilo olduğumda eşim tartıda görene kadar inanmıyordu 90 olduğuma...hımm tabi doğru kişiden kişiye değişiyor haklısınız. bende tam uyuyor. 53 kilo olsam tam oluyor.
yanlış spor yapıldığında kas kaybı olur diye biliyorum ben. yani bilinçsiz yapılan spor gibi. sen niye kas kaybetmiyorsun biliyor musun, acayip protein ağırlıklı besleniyorsun. kasların eriyecek fırsat bulamıyor:) aman allah korusun kas erimesi çok tehlikeli bişey.açıkcası keşke azıcık kas kaybım olsa..ama bende hiç kas kaybı olmuyor, spor kasları güçlendiriyor..3 sene önce o kadar yürürdüm ki bacaklarım futbolcu gibi olmuştu kastan... bi de ben ergenlik döneminde inanılmaz yüzerdim hergün sabah bi giderdim plaja, denize girer akşam üstüne kadar hiç suyan çıkmadan yüzerdim, o sebeple üst bölgemdeki kaslarım çok gelişmiş durumda, omuzlar geniş ve sırt , göğüs bölgesi iri ve kaslı...zayıfladığımda da hala iri kalıyor,, kaslardan veremediğim için
:))) aynen canım vücut proteini yakmaktan kaslarla ilgilenemiyoryanlış spor yapıldığında kas kaybı olur diye biliyorum ben. yani bilinçsiz yapılan spor gibi. sen niye kas kaybetmiyorsun biliyor musun, acayip protein ağırlıklı besleniyorsun. kasların eriyecek fırsat bulamıyor:) aman allah korusun kas erimesi çok tehlikeli bişey.
protein kasları oluşturan yapı taşı. kasları tamir eder. neysa öyle işte :):))) aynen canım vücut proteini yakmaktan kaslarla ilgilenemiyor
vücudun yapısı, yağ dağılımı, kemik iriliği çok önemli..misal benim bi arkadaşım var aynı boydayız o 70 kilo, ben 85 kiloyken yanyana geliyoruz kimse inanamıyor, o senden daha kilolu ve sen asla 85 göstermiyorsun diyorlar misal...diyorum ya ben 90 kilo olduğumda eşim tartıda görene kadar inanmıyordu 90 olduğuma...
oyyy kıyamam ama ben sana, boşver önümüz yaz, yesin o, biz tiril tiril elbiseler giyeceğiz bu yaz, mini etek üzerine uçuş uçuş gömlekler alacağız her renkkkklatiyya o tostu hele bi yap bak nooluyo
oda arkadaşım simit almış kahvaltısına kalorifewrin üzerine koydu ısıttı kokuttu çıtırrr çıtırrr yiyor,
gıkım çıkmadı oturuyorum burada. Getirme beni oraya
offf sıcak simitlatiyya o tostu hele bi yap bak nooluyo
oda arkadaşım simit almış kahvaltısına kalorifewrin üzerine koydu ısıttı kokuttu çıtırrr çıtırrr yiyor,
gıkım çıkmadı oturuyorum burada. Getirme beni oraya
bunu diyen de kaşarlı poğaça gömen hanfendü heeoyyy kıyamam ama ben sana, boşver önümüz yaz, yesin o, biz tiril tiril elbiseler giyeceğiz bu yaz, mini etek üzerine uçuş uçuş gömlekler alacağız her renkkkk
Ekmek sürme ağzına çokkk istersen ucundan az kopart at işte o kadar,offf sıcak simit
tam da tam buğday ekmeğine yağsız tost yapıyordum ki, korktum
vay canına. ben 57 kiloda 38 beden giyiyorumBoyum 1.63 sanırım kısalmadı isem :)
fakat ben de kemikli ve kaslı tiplerdenim.
36 beden idi gelinliğim ve boldu 57 kilo idim.
Doğumdan önce kendimi iyi hissettiğim kilo ise 62 idi.
Doğumdan sonra en fazla 68 e kadar düşebildim. ve 38 beden giyebiliyordum.
önce 68 olayım belki 62 yi zorlarım,
Göğüslerimin sarkmasını istemiyorum işin aslı, ne kadar ağırlık vs çalışırsan çalış onları dimdik yapamıyorsun kilo verdikçe
kıymetlilerimmm
Önce 80 75 vs demiyorum
Önce 68