Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

Ben bunu denerim , çıktı alayım :) Teşekkürler no_name_

çok iyi tebrikler

no_name_ canım sana da helal olsun,
o kadar aleyhine işleyen durumlara rağmen çok iyi atlattın bu haftayı,
yanlışın farkına varıp ertesi günü toparlayarak geçirmek bizlere yakışan

çorba tariflerini favorilerime ekledim.
yapacağım bunları haftaya.
Akşam farkettim ki lahanalarım bitmiş tekrar istedim eşimden gelirken alır mısın diye, 2 top almış ara ara yaparım.
Bu haftadan sonra çorba olarak senin tari,fleri denerim.

çok olmaz be canım...dışarıda mı olacak? ben bu tarz durumlarda restorandaysak, derisiz piliç ızgara ve haşlanmış sebze garnitür istiyorum...ama senin düşündüklerinde gayet güzel, tek sorun doyurucu olacak mı? mesela ben bir şeyi ağzıma sürdüğümde doyana kadar yemek istiyorum o sebeple 1 kaşık alayım bırakayım yapamıyorum maalesef

dene tatlım ilk verdiğim kabaklı yumurtalı tarif, zeytinyağlı yemek...onu da öneririm mutlaka dene canım bak çok beğeneceksin...

vicdan çorbası da çok faydalı, güzel ödem attırıyor, düşünsene kendi suyunu tutamayan kabak benim vücudumdaki suyu mu tutacak

çoook sağol canım vallahi o yemeye dedim kesin 3 kilo geri gelmiştir, ucuz atlattım :)

Tartıya çıktım istedigim gibi veremesemde 101.7 olmuşum buda bişeydir
tatlım gayet güzel hiç moralini bozma, hep yazıyorum yoğun spor kasları şişirip tartıda ağır çıkmaya sebep oluyor bi 15 gün devam edildiğinde vücut alışıp bir anda kiloyu düşürüyor, çok başıma geldi...deli gibi spor yapardım bi dönem, kaç beden küçülürdüm de tartıda anca 2-3 kg eksi görürdüm, sonra çok araştırdım ki meğerse şişen kaslardanmış, bir süre sonra bi anda -4, -5 kiloyu gördüm tartıda..sadece vücudun alışma süreci bunlar...

şimdi kahvaltı yapacam. 1 haşlanmış yumurtam var. tost yapmak istiyorum lüssen lüssen

kızlar boylar kaç? idela kilo boyun 10 altında olurmuş. mesela benim 1.63 ,ideal kilo 53 gibi.
ona hiç bakma be tatlım, benim boy 1.70, 66 kilo olduğumda millet verme artık hatta al biraz diyor, kemiğim mesela ağır çekiyor benimde... 60 kilo olduğumu düşünemiyorum bile...

no_name_ canım benim tartı bozuk olabilir, çıkıp moralimi bozmak istemiyorum. benim yanlarım var, onlar gidince zayıfladığımı anlayıp öyle tartılacam:)
sen bu tost merakıyla hayatta çıkamazsın o tartıya, demedi deme...diyette tost da ne demek be yavruz?
onu yiyeceksin 2 saat sonra deli gibi acıkacaksın...

Yani doyurucu olması için kısırı 2 kaşık yapabilirim belki , yanına çay da istiyorum . o an baya baya doyuruyor. Piliç ızgara istemeyi düşündüm ama canım çekmedi pek :) Bakalım bir öğlen olsun da . Bitki çayları tüktiyor musunuz ? Yeşilçay içmek istiyorum ama böğğh midemi bulandırıyor o

kas kaybı olmasın? yada kaslar sıkılaşıyordur, sen inceliyorsun ama az kilo veriyorsun

yeşilçayı demlerken içine kabuk tarçın ve karanfil at. enfes oluyor. bide şeker koyma

Ayyy inşallah artık şu 100kilonun altına düşmek istiyorum sıkıldım canımm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…