Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yani doyurucu olması için kısırı 2 kaşık yapabilirim belki , yanına çay da istiyorum . o an baya baya doyuruyor. Piliç ızgara istemeyi düşündüm ama canım çekmedi pek :KK43: :) Bakalım bir öğlen olsun da . Bitki çayları tüktiyor musunuz ? Yeşilçay içmek istiyorum ama böğğh midemi bulandırıyor o :kusmuk:
vallahi bitki çayı tüketemiyorum ben de sevmiyorum yeşil çayı..balık gibi kokuyor gibi geliyor bana o yeşil çay :KK43: bazen kiraz saplı çay içiyorum o da belki 2 haftada bir falan... ben nescafe seviyorum sade ve şekersiz, açlığı çok bastırıyor..bi de sevdiğim bi içecek, arada içiyorum...

ızgara et külbastı olabilir? ya da ızgara köfte olabilir..amaç doyurucu olması, yoksa hemen acıkırsın gibi geldi canım bana

kas kaybı olmasın? yada kaslar sıkılaşıyordur, sen inceliyorsun ama az kilo veriyorsun
açıkcası keşke azıcık kas kaybım olsa..ama bende hiç kas kaybı olmuyor, spor kasları güçlendiriyor..3 sene önce o kadar yürürdüm ki bacaklarım futbolcu gibi olmuştu kastan... bi de ben ergenlik döneminde inanılmaz yüzerdim hergün sabah bi giderdim plaja, denize girer akşam üstüne kadar hiç suyan çıkmadan yüzerdim, o sebeple üst bölgemdeki kaslarım çok gelişmiş durumda, omuzlar geniş ve sırt , göğüs bölgesi iri ve kaslı...zayıfladığımda da hala iri kalıyor,, kaslardan veremediğim için

hımm tabi doğru kişiden kişiye değişiyor haklısınız. bende tam uyuyor. 53 kilo olsam tam oluyor.
vücudun yapısı, yağ dağılımı, kemik iriliği çok önemli..misal benim bi arkadaşım var aynı boydayız o 70 kilo, ben 85 kiloyken yanyana geliyoruz kimse inanamıyor, o senden daha kilolu ve sen asla 85 göstermiyorsun diyorlar misal...diyorum ya ben 90 kilo olduğumda eşim tartıda görene kadar inanmıyordu 90 olduğuma...

açıkcası keşke azıcık kas kaybım olsa..ama bende hiç kas kaybı olmuyor, spor kasları güçlendiriyor..3 sene önce o kadar yürürdüm ki bacaklarım futbolcu gibi olmuştu kastan... bi de ben ergenlik döneminde inanılmaz yüzerdim hergün sabah bi giderdim plaja, denize girer akşam üstüne kadar hiç suyan çıkmadan yüzerdim, o sebeple üst bölgemdeki kaslarım çok gelişmiş durumda, omuzlar geniş ve sırt , göğüs bölgesi iri ve kaslı...zayıfladığımda da hala iri kalıyor,, kaslardan veremediğim için
yanlış spor yapıldığında kas kaybı olur diye biliyorum ben. yani bilinçsiz yapılan spor gibi. sen niye kas kaybetmiyorsun biliyor musun, acayip protein ağırlıklı besleniyorsun. kasların eriyecek fırsat bulamıyor:) aman allah korusun kas erimesi çok tehlikeli bişey.

yanlış spor yapıldığında kas kaybı olur diye biliyorum ben. yani bilinçsiz yapılan spor gibi. sen niye kas kaybetmiyorsun biliyor musun, acayip protein ağırlıklı besleniyorsun. kasların eriyecek fırsat bulamıyor:) aman allah korusun kas erimesi çok tehlikeli bişey.
:))) aynen canım vücut proteini yakmaktan kaslarla ilgilenemiyor :KK66:

vücudun yapısı, yağ dağılımı, kemik iriliği çok önemli..misal benim bi arkadaşım var aynı boydayız o 70 kilo, ben 85 kiloyken yanyana geliyoruz kimse inanamıyor, o senden daha kilolu ve sen asla 85 göstermiyorsun diyorlar misal...diyorum ya ben 90 kilo olduğumda eşim tartıda görene kadar inanmıyordu 90 olduğuma...

Gerçekten çok doğru benim de yakın arkadaşım kilolu bende 5 cm falan kısa . Ben ondan daha kiloluyum . Birlikte spora yazılmıştık tartılana kadar bana inanmamıştı. Hala inanmıyor .:KK70: sen benden kilolu olamazsın yanyana hiç öyle değiliz diyor . Bu tamamen vücut oranı , et gerginliği , kas hepsi bir toplamından ibaret.

latiyya latiyya o tostu hele bi yap bak nooluyo:sopa:
oda arkadaşım simit almış kahvaltısına kalorifewrin üzerine koydu ısıttı kokuttu çıtırrr çıtırrr yiyor,
gıkım çıkmadı oturuyorum burada. Getirme beni oraya:sinirli:
oyyy kıyamam ama ben sana, boşver önümüz yaz, yesin o, biz tiril tiril elbiseler giyeceğiz bu yaz, mini etek üzerine uçuş uçuş gömlekler alacağız her renkkkk

latiyya latiyya o tostu hele bi yap bak nooluyo:sopa:
oda arkadaşım simit almış kahvaltısına kalorifewrin üzerine koydu ısıttı kokuttu çıtırrr çıtırrr yiyor,
gıkım çıkmadı oturuyorum burada. Getirme beni oraya:sinirli:
offf sıcak simit :KK34:
tam da tam buğday ekmeğine yağsız tost yapıyordum ki, korktum :KK17:

Boyum 1.63 sanırım kısalmadı isem :)
fakat ben de kemikli ve kaslı tiplerdenim.
36 beden idi gelinliğim ve boldu 57 kilo idim.:KK56:
Doğumdan önce kendimi iyi hissettiğim kilo ise 62 idi.
Doğumdan sonra en fazla 68 e kadar düşebildim. ve 38 beden giyebiliyordum.
önce 68 olayım belki 62 yi zorlarım,:KK49:
Göğüslerimin sarkmasını istemiyorum işin aslı, ne kadar ağırlık vs çalışırsan çalış onları dimdik yapamıyorsun kilo verdikçe
kıymetlilerimmm:oops:

Önce 80 75 vs demiyorum
Önce 68:KK59:

BeautyPlus_20170131105131_fast.jpg

Boyum 1.63 sanırım kısalmadı isem :)
fakat ben de kemikli ve kaslı tiplerdenim.
36 beden idi gelinliğim ve boldu 57 kilo idim.:KK56:
Doğumdan önce kendimi iyi hissettiğim kilo ise 62 idi.
Doğumdan sonra en fazla 68 e kadar düşebildim. ve 38 beden giyebiliyordum.
önce 68 olayım belki 62 yi zorlarım,:KK49:
Göğüslerimin sarkmasını istemiyorum işin aslı, ne kadar ağırlık vs çalışırsan çalış onları dimdik yapamıyorsun kilo verdikçe
kıymetlilerimmm:oops:

Önce 80 75 vs demiyorum
Önce 68:KK59:
vay canına. ben 57 kiloda 38 beden giyiyorum :KK64:

X