Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
gunaydin canlarrrrr, aç uyuyup, tok uyanmak...Nefissss bir hisss

Bu haftaya ben de coook azimli başladım...Az sonra WC ye girip kantara çıkacağım, korkmuyor değilim

Haydi uyaninnnnnn
günaydııınnn

ne kaaa güzel bir his
ben de biraz aç idim ama 2 bardak su ve türk kahvesi içince geçti. artık bişeyler yemek eziyetmiş gibi geliyor.
eminim 1 kilo da olsa vermişsindir canımm. merak ediyorum

harikasın inşallah yazacaksın buraya 60 kilo olduğunu

kızlarrrrrr, yine çok lezettli bir diyet yemek tarifi veriyorum çalışanlar için de çok pratik çünkü hem doyurucu hem de soğuk da yendiğinde çok lezetli olan bir yemekkkk

5 adet kabak,
2 adet soğan,
2 adet yumurta,
varsa dereotu ya da maydanoz ya da kuru nane (üçünden biri olabilir, ben kuru nane ile pek seviyorum)
az salça
az zeytinyağı

ilk önce kabakları küçük küçük küp küp doğruyoruz...
bir tencerede az zeytinyağı ile soğanları kavurup, salçamızı ekliyoruz ve kabakları ilave ediyoruz... önce ağzı kapalı kabaklar yumuşayana kadar -ki 1 saati buluyor- ara ara karıştırarak pişiriyoruz..
ağzı kapalı olduğu için kabaklar suyunu salıyor, suyunu çekene kadar kapağını açıp pişiriyoruz.... hiç su kalmayıp kabaklar yumuşadığında üstüne 2 yumurta kırıp biraz da karabiber atıp karıştırıyoruz..sonra da dereotu ve ya maydanoz ve ya kuru nanemizi atıp karıştırıp altını kapatıyoruz....

yoğurt ile yemek inanılmaz keyifli oluyor, koca tencere oluyor, 3 gün yiyorum vallahi.....

afiyet olsun yapmak isteyenlere

günaydııınnn

ne kaaa güzel bir his
ben de biraz aç idim ama 2 bardak su ve türk kahvesi içince geçti. artık bişeyler yemek eziyetmiş gibi geliyor.
eminim 1 kilo da olsa vermişsindir canımm. merak ediyorum
ben de seni merak ediyorum tatlım çık artık şu tartıya..tartıdan kaçmakla olmazzzz

veee tartıya çıktım, henüz wcye gidemedim ama artık çıkayım dedim...tartı 82,5... pazar kudurmalarım tabiki artı olarak gelecekti, neyseki dün oldukça toparlayıp sadece +0.5 kg ile atlattım... gerçi dün yaptığım spor da kasları şişirmiş olabilir...

dün eşimle ciddi ciddi konuştum, dedim lütfen yiyelim içelim deyip durma, bak tüm hafta spor, diyet canım çıkıyor, 1 pazar günü yediriyorsun bana, hemen verdiğim tüm kilolar geri geliyor, bütün hafta boşuna uğraşmış oluyorum sağolsun o da tamam artık en az 2 hafta kudurtmayacağım seni dedi...

geçen pazar dedimki güzel bir kahvaltı tamam ama sadece 1 adet simit yiyip kalkalım, simit almaya gönderdim
bi gelmiş, su börekleri, kaşarlı börekler, poğaçaalar, tahinler pekmezler neler neler...e bana da günah olunca yedim tabi...

sabah bu kadar yememize, 3 saat geçinde deli gibi acıktık tabi..çünkü o börekler vs acıktırdı sonra koptuk zaten

yok ama artık, hakkaten bu hafta sonu dizginleyeceğim kendimi ve eşimi, emeğime yazık yahuuu

Ya hafta sonu tartida bakarsaniz kilodan gedib hefeslenirseniz diyetide pozmarsaniz.
ben baktım haftasonu ne güzel vermişim , azıcık yesem bir şey olmaz dedim, maalesef yedim içtim ucu kaçtı
haftasonu arkadaşlar eşler olunca illaki kaçamak yapılıyor, pazartesi onu telafi edip salı normal kiloya dönüyoruz...

Ya o bendede oluyor sen canini sikma yeterki kararli ol.
Ayda en az iki defa kendine bir gun ayur istediyini ye ic amma ertesi gunu yeniden diyete devam et .
Bak aklin o gunde olunca nefsinde kapanir
Bir baxdin ki onunde duran bir seye elin getmiyor.

Ya o bendede oluyor sen canini sikma yeterki kararli ol.
Ayda en az iki defa kendine bir gun ayur istediyini ye ic amma ertesi gunu yeniden diyete devam et .
Bak aklin o gunde olunca nefsinde kapanir
Bir baxdin ki onunde duran bir seye elin getmiyor.
çok saol canım, aslında öyle yapmak gerekir, 2 haftada 1 gün ödül günü olmalı, haklısın...

Asla ara ogun duzgun yaparsan kilo almasin aksine verirsin
Canim ben verdiyim kilolarindan tecrubelerim cox oldu ondan bilyorum ki ara ogun yapmadigim gunlerde yemeklere deli kimi saldirordim.
Mide tam bos olunca karsima qoydugun 4 kasik yemekle nasil dogum deyib yerdim
Amma ara ogun da nese yediyim zaman oglen aksam yemeklerinde azacik ne yesem tez doyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…