günaydııınnngunaydin canlarrrrr, aç uyuyup, tok uyanmak...Nefissss bir hisss
Bu haftaya ben de coook azimli başladım...Az sonra WC ye girip kantara çıkacağım, korkmuyor değilim
Haydi uyaninnnnnn
saat 11 gibi geldi yedimm:))keyfini sür özleyene kadar canımcıımmmm
harikasın inşallah yazacaksın buraya 60 kilo olduğunuHarikasin yaaaaevet bunu dediğin çok iyi olduuu bişey yicegim zaman sizi yan odada gibi düşüncem bu lafını hiç unutmycam bişey yicegim zaman hep bu lafın gelcek aklıma emin ol śöz veriyorum size gerçekten söz veriyorum kızlar sonunda 60kilo oldum müjdesini veri cem size en fazla 2 buçuk ay sonra ınş amaannn azmim tavan yaptiii kim tutar beni yemiyorum yemiyceeemmmmmmm
ben de seni merak ediyorum tatlım çık artık şu tartıya..tartıdan kaçmakla olmazzzzgünaydııınnn
ne kaaa güzel bir his
ben de biraz aç idim ama 2 bardak su ve türk kahvesi içince geçti. artık bişeyler yemek eziyetmiş gibi geliyor.
eminim 1 kilo da olsa vermişsindir canımm. merak ediyorum
günaydın canım, afiyet olsun, şifa olsun inşallahhhhGunaydin kizlar
Kacamaksiz bir gun olsun insallahbu sabah oyandim ilik limonlu elem sirkeli suyumu icdim
Yesil kahvemide simdi icyorum
canım biz bir kaç arkadaş salı günü tartılıyoruz, sen de salı günleri tartıl olmaz mı?Kizlar diyet spor yapagin amma hic tartimayalim soz verelim hafta sonu tartilib ayni gunde burda paylasalim .
ben baktım haftasonu ne güzel vermişim , azıcık yesem bir şey olmaz dedim, maalesef yedim içtim ucu kaçtıYa hafta sonu tartida bakarsaniz kilodan gedib hefeslenirseniz diyetide pozmarsaniz.
Ya o bendede oluyor sen canini sikma yeterki kararli ol.veee tartıya çıktım, henüz wcye gidemedim ama artık çıkayım dedim...tartı 82,5... pazar kudurmalarım tabiki artı olarak gelecekti, neyseki dün oldukça toparlayıp sadece +0.5 kg ile atlattım... gerçi dün yaptığım spor da kasları şişirmiş olabilir...
dün eşimle ciddi ciddi konuştum, dedim lütfen yiyelim içelim deyip durma, bak tüm hafta spor, diyet canım çıkıyor, 1 pazar günü yediriyorsun bana, hemen verdiğim tüm kilolar geri geliyor, bütün hafta boşuna uğraşmış oluyorumsağolsun o da tamam artık en az 2 hafta kudurtmayacağım seni dedi...
geçen pazar dedimki güzel bir kahvaltı tamam ama sadece 1 adet simit yiyip kalkalım, simit almaya gönderdim
bi gelmiş, su börekleri, kaşarlı börekler, poğaçaalar, tahinler pekmezler neler neler...e bana da günah olunca yedim tabi...
sabah bu kadar yememize, 3 saat geçinde deli gibi acıktık tabi..çünkü o börekler vs acıktırdısonra koptuk zaten
yok ama artık, hakkaten bu hafta sonu dizginleyeceğim kendimi ve eşimi, emeğime yazık yahuuu
canım ara öğün yiyince ben kilo alıyorum, bana ara öğün yaramıyorOlsun canim sen morelini pozma o hepimizde oluyo malesef
Birde kahvaltidan 2 saat sonra mutlaka ara ogun biseyler ye oglen yemeginden sonrada ara ogun yap yani mideni hic de tam bos koyma
çok saol canım, aslında öyle yapmak gerekir, 2 haftada 1 gün ödül günü olmalı, haklısın...Ya o bendede oluyor sen canini sikma yeterki kararli ol.
Ayda en az iki defa kendine bir gun ayur istediyini ye ic amma ertesi gunu yeniden diyete devam et .
Bak aklin o gunde olunca nefsinde kapanir
Bir baxdin ki onunde duran bir seye elin getmiyor.
Olur olmasinada bu sabah artik suda icdim kahvede nasipse gelen sali tartiya cikar ve yazarim buraya bildirimcanım biz bir kaç arkadaş salı günü tartılıyoruz, sen de salı günleri tartıl olmaz mı?
olur canım öyle yapalım o zaman, salı günleri tartılır yazarız hepimizOlur olmasinada bu sabah artik suda icdim kahvede nasipse gelen sali tartiya cikar ve yazarim buraya bildirim