- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 38
Canim hic firsat bulamadim ki bir basdan senin konunu sona okuyam bu konu hosuma gittdi araniza katildimçok saol canım, aslında öyle yapmak gerekir, 2 haftada 1 gün ödül günü olmalı, haklısın...
haklısın canım, tahmin edebiliyorum, gün hemen geçiyor..ne güzel evden çalışman... ev işi bile zaten bütün günü alıyor...Canim hic firsat bulamadim ki bir basdan senin konunu sona okuyam bu konu hosuma gittdi araniza katildim
Gun icersinde o kadar islerim oluyor hic firsatim olmadi okumaga
Kocani ise yola sal camasirdi utudu evdi temizlikde cocukdu derken bir bakiyorsun oglendi yada aksam.
Simdi calismiyorum ev hanmiyim amma evdede bos oturmuyorum.
Herden dogum gunu pastalari yapiyorum zakaz goturuyorum
Ve koforde calisdim bekarken simdide evde devam etdirirem mesleki o kadar gelen giden oluyor ki zaman bulub buraya anca girib bakyorum kim ne yazdi diye
hangi program canım o?Bos oturmayi hic sevmem
Bis zaman tapan kimi de sporumu yapyorum .
Dun yeniden piroqramimi yarladim haftada uc kec bana yurus yap diyerekden qaz vercek cok iyi piroqramdi yediyimi icdiyimi de kayd ediyorum gun icinde adim sayimida olcuyor ne kadar haraket etdim ne kadar kalori yakdim hepsini
Eimin isiyle elakali ailemden cox uzaq dusmusum heckimin desteyi yoxdu tekiz esim cocuklar benhaklısın canım, tahmin edebiliyorum, gün hemen geçiyor..ne güzel evden çalışman... ev işi bile zaten bütün günü alıyor...
tamam canım çok sağolasın, yükleyeyim hemen... ben de myfitnesspal ı yüklemiştim oradan takip ediyordum, bunu da yükleyeyim...Bak resimin atdim S HEALTIH
BUNU PLAY STORDAN YUKLE
Cox guzel piroqramdir
türkiye de mi yaşıyorsun? zordur tabi canım aileden uzak olmak, Allah kolaylık versin...Eimin isiyle elakali ailemden cox uzaq dusmusum heckimin desteyi yoxdu tekiz esim cocuklar ben
Sende bir yada iki defa ailemin yanina giderim.
Anlayacagin qeriblek cekiyorum evde bos otranda hasret cekirim pis olurum ona gorede biseylerle basimi katayim diyorum
duydum tabi canım...Allah kolaylık versinBen azeriyim
Azerbaycanda Naxcivan
Adini duymus olarsan heralde
günaydın canım, nasıl bitti dün günün?Günaydın :)
günaydın canım, nasıl bitti dün günün?
canımcım yürüyüşler de kasları şişirip tartıda fazlalık görmemize sebep oluyor, ki çok güzel gitti ilk haftaya göre, tebrik ederim tatlım...Günaydın kızlar,
sabah çıktım tartıya 85,8 kg
böylelikle lahana diyetinin 1. haftasında 2,8 kg verdim.
benim için 1 haftada bu yaşımda nerde ise min. spor ile çokkk iyi bir rakam
perşembe günü çok yürümüş ve pert halde tartılmıştım merakla 86 çıkmıştım.
Yalnız yoğurt bulgur ve lahana çok şişiriyor beni.
Daha doğrusu bulgur sanırım şişkinlik yapan.Takip edeceğim bakalım.
vay başımmmmmmTebrik ederimzinnia :)
no_name_ Sorma dün vira bismillah dediğim diyeti akşamına bozdum. Beyin olarak hazır olmayınca insan , ister istemez oluyor böyle şeyler . Ama sabahından yaptın bi hata devam etme diye başladım tekrardan. Limonlu suyumu içtim , sabah az çorba içtim ve 1 yumurta yedim 2 ince dilim kepek ekmeği ile . Bugün bir arkadaşımızın son iş günü hep beraber yemek yemeye gidilecek orda da dikkat etmeye çalışcam artık.
Tebrikler canım bol eksili bir hafta olsun inşallahGünaydın kızlar,
sabah çıktım tartıya 85,8 kg
böylelikle lahana diyetinin 1. haftasında 2,8 kg verdim.
benim için 1 haftada bu yaşımda nerde ise min. spor ile çokkk iyi bir rakam
perşembe günü çok yürümüş ve pert halde tartılmıştım merakla 86 çıkmıştım.
Yalnız yoğurt bulgur ve lahana çok şişiriyor beni.
Daha doğrusu bulgur sanırım şişkinlik yapan.Takip edeceğim bakalım.
vay başımmmmmmolsun bi seferden bir şey olmaz, dediğin gibi beynin hazır olması çok önemli, burada biz sürekli birbirimize yazarak zaten beynimizi motive etmeye çalışıyoruz aslında...ben de yapabilirim mesajını veriyoruz sürekli beynimize...bugün hafif beslen, yarına telafi etmiş olursun..