Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
çok saol canım, aslında öyle yapmak gerekir, 2 haftada 1 gün ödül günü olmalı, haklısın...
Canim hic firsat bulamadim ki bir basdan senin konunu sona okuyam bu konu hosuma gittdi araniza katildim
Gun icersinde o kadar islerim oluyor hic firsatim olmadi okumaga
Kocani ise yola sal camasirdi utudu evdi temizlikde cocukdu derken bir bakiyorsun oglendi yada aksam.
Simdi calismiyorum ev hanmiyim amma evdede bos oturmuyorum.
Herden dogum gunu pastalari yapiyorum zakaz goturuyorum
Ve koforde calisdim bekarken simdide evde devam etdirirem mesleki o kadar gelen giden oluyor ki zaman bulub buraya anca girib bakyorum kim ne yazdi diye

haklısın canım, tahmin edebiliyorum, gün hemen geçiyor..ne güzel evden çalışman... ev işi bile zaten bütün günü alıyor...

hangi program canım o?

haklısın canım, tahmin edebiliyorum, gün hemen geçiyor..ne güzel evden çalışman... ev işi bile zaten bütün günü alıyor...
Eimin isiyle elakali ailemden cox uzaq dusmusum heckimin desteyi yoxdu tekiz esim cocuklar ben
Sende bir yada iki defa ailemin yanina giderim.
Anlayacagin qeriblek cekiyorum evde bos otranda hasret cekirim pis olurum ona gorede biseylerle basimi katayim diyorum

türkiye de mi yaşıyorsun? zordur tabi canım aileden uzak olmak, Allah kolaylık versin...

Günaydın kızlar,
sabah çıktım tartıya 85,8 kg
böylelikle lahana diyetinin 1. haftasında 2,8 kg verdim.
benim için 1 haftada bu yaşımda nerde ise min. spor ile çokkk iyi bir rakam

perşembe günü çok yürümüş ve pert halde tartılmıştım merakla 86 çıkmıştım.

Yalnız yoğurt bulgur ve lahana çok şişiriyor beni.
Daha doğrusu bulgur sanırım şişkinlik yapan.Takip edeceğim bakalım.

günaydın canım, nasıl bitti dün günün?

Tebrik ederim zinnia :)
no_name_ Sorma dün vira bismillah dediğim diyeti akşamına bozdum. Beyin olarak hazır olmayınca insan , ister istemez oluyor böyle şeyler . Ama sabahından yaptın bi hata devam etme diye başladım tekrardan. Limonlu suyumu içtim , sabah az çorba içtim ve 1 yumurta yedim 2 ince dilim kepek ekmeği ile . Bugün bir arkadaşımızın son iş günü hep beraber yemek yemeye gidilecek orda da dikkat etmeye çalışcam artık.

canımcım yürüyüşler de kasları şişirip tartıda fazlalık görmemize sebep oluyor, ki çok güzel gitti ilk haftaya göre, tebrik ederim tatlım...

vay başımmmmmm olsun bi seferden bir şey olmaz, dediğin gibi beynin hazır olması çok önemli, burada biz sürekli birbirimize yazarak zaten beynimizi motive etmeye çalışıyoruz aslında...ben de yapabilirim mesajını veriyoruz sürekli beynimize...bugün hafif beslen, yarına telafi etmiş olursun..

kızlarrrr, bir tarif daha paylaşayım, bu diyetisyen dilara koçak'ın vicdan çorbası...haftasonu çok mu kaçırdık, hemen pazartesi salı 2 gün bu çorbayı yiyoruz, ödem attırıcı, daha önce yemiştim ben bunu da... lahanaya göre daha hafif bir çorba, lahana gibi şişkinlik yapmıyor, aklınızın bi kenarında olsun

Vicdan Çorbası
2 kabak
2 soğan
2 domates
2 yemek kaşığı bulgur
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 demet nane
1 demet maydanoz
1 demet dereotu

Kuru nane, kimyon, karabiber, kimyon

Yapılışı;

Kabak, soğan, domates küp küp doğranır. Sarımsaklar bıçak yardımı ile hafifçe ezilir. Nane maydanoz ve dereotu çok ince olmayacak şekilde doğranır veya elle parçalanabilir. Tüm malzeme 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hafifçe sotelenir. Üzerine 2-3 bardak su ilave edilerek sebzeler yumuşayıncaya değin pişirilir. Dilerseniz blender yardımı ile püre haline gelebilir veya taneli olarak da içilebilir.

Afiyet ve sevgiyle…

Tebrikler canım bol eksili bir hafta olsun inşallah

Evet en güzeli kişinin kendisini tek olmadığını bilmesi . Çünkü insanoğlu hemen pes ediyor , vazgeçiyor . Bugün bir arkadaşımızın son günü bizimle. Hep birlikte yemek yenilecek . Ben zeytinyağlı tabağı falan alırım sanırım . Sizce tabakta Birer yemek kaşığı kısır , yoğurtlu havuç , yoğurtlu kereviz mezeleri , belki biraz buğdaylı salata ya da 1 tane dolma alsam abartmış mı olurum ? KAfanızda çok canlanmasın bildiğiniz yemek kaşıkları ölçülerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…