Insallah canim beraber hedefe ulasiriz .sabah tartıldım 74,3
ama wc ye çıkmamıştım
73 küsürüm sanırım
yani bıraktığım yerdeyim.
68 hedefim
bakalım hayırlısı
helal olsunnnnnCuneniz mubarek kizlar gunaydin ilk kilo bildirimi benden olsun
Hecen hafta 79.700
Simdi 78.600
1.100 gitmis cok sukurEki Görüntüle 2052445
Askim naslsin ya hic kimse ugramiyorKuzucuklarııımmmm
nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKuzucuklarııımmmm
iyiyim canım pek giremiyorum sen nasılsın diyet nasıl gidiyorAskim naslsin ya hic kimse ugramiyornaslsin canim nasil gidiyor kilo durumun ne .
Canim burda hickimsecikler kalmamis gel katil bana benim topige gel her gun duzenli orda olurum ben
Giremedim bayadır kuzum ama özledim sizi :)nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyiyim canım pek giremiyorum sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Giremedim bayadır kuzum ama özledim sizi :)
Bu arada ben anne oluyorum
Ay canim benim ben gozden nasil kacirdim bh haberi ne mutlj sana ki anne oluyorsun bizede bu mutlulugu yaşatdin canim salikla kucagina almagi nasib etsin tanrim seni hep korusuniyiyim canım pek giremiyorum sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Giremedim bayadır kuzum ama özledim sizi :)
Bu arada ben anne oluyorum
Canim nasilsin nerelerdesin kiz diyet nasil gidiyorAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
severim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Daha çok küçük ama teyzesiAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
severim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amin kuzum inşallah sağlıkla doğsunda bakalm daha mercimek kadar :)Ay canim benim ben gozden nasil kacirdim bh haberi ne mutlj sana ki anne oluyorsun bizede bu mutlulugu yaşatdin canim salikla kucagina almagi nasib etsin tanrim seni hep korusun
Canim sen kendine daha dikkat edcen kendini yormak streese sokmam yok bu senin 2 cocugundumu dimi ya ilkAmin kuzum inşallah sağlıkla doğsunda bakalm daha mercimek kadar :)