Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
oyyy kuzummm
temmuzda minnak bir kızzz geliyorrrr
heee kız
dedi dersin beni
miden biraz kötü olacak ama sonra geçecek
düşünme sakince geçirmeye çalış hamileliğini.
Bende koz çok istiyorum aslında canım sağlıklı olsun tabi ama içime minik bi kız var sanki :)
Sen neler yapıyorsu kuzum

İyiyiz kuzucum gezmeye geldik annanesine büyüyünce gezemeyiz diye :) şimdilik herşey yolunda ama keşke daha fazla kilo verdikten sonra kalsaydım böyle kilo bebeği olumsuz etkilerse diye korkuyorum
Korkma canim benim bende kiloluyken hamila kaldim 2 defa saliklida kizlarim doguldu send esalikli olcan insallah kiz kac kilosun simdi sen ben 85 le hamile kaldim 99 la doguma girdim

Korkma canim benim bende kiloluyken hamila kaldim 2 defa saliklida kizlarim doguldu send esalikli olcan insallah kiz kac kilosun simdi sen ben 85 le hamile kaldim 99 la doguma girdim
Inşallah canım sağlıklı olsunda 88 civarıydım ama tamda hatırlamıyorum. Bayramdan önce 85tim bayramdı tatildi derken 2-3 kilo almıştım
Tabi 103-104 kiloyken hamile kalmaktan iyidir yine iyi ki kilo vermişim :)

kuzum düşünme onu ama dikkat et sadece aşırı almamaya.
sonra emsiziriken çok kilo kaybedeksin zaten
biraz da dikkat ettin mi verirsin hepsini

kuzum düşünme onu ama dikkat et sadece aşırı almamaya.
sonra emsiziriken çok kilo kaybedeksin zaten
biraz da dikkat ettin mi verirsin hepsini
Zaten korkum kilo almak değil canım bi şekilde veririm de bebeğe zararı olmasın. Kilolu kişilerin doğumları vs zor oluyormuş bebekte kilolu olabiliyormuş falan diyolar o kafama takıldı ama hayırlısı tabi kuzum bebek geldi bi kere :)

Kızlaaaarr nasılsınız?
Aylardır hiç yazılmamış konuya, bende bebek telaşına sardım. Bebek sayfalarında gezip duruyorum, sabah aklıma geldiniz birden. Neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…