- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
kurbaannn olurum ben onaaaaAmin kuzum inşallah sağlıkla doğsunda bakalm daha mercimek kadar :)
benim adımı koy
eğer kız olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurbaannn olurum ben onaaaaAmin kuzum inşallah sağlıkla doğsunda bakalm daha mercimek kadar :)
iyi gidiyor 20 gündürCanim nasilsin nerelerdesin kiz diyet nasil gidiyor
İlk çocuğum canım süpriz oldu bize ama dikkat ediyorum bakalımCanim sen kendine daha dikkat edcen kendini yormak streese sokmam yok bu senin 2 cocugundumu dimi ya ilk
bende çok kız istiyorum kuzum bi cinsiyeti belli olsun da :))kurbaannn olurum ben onaaaa
benim adımı koy
eğer kız olursa
Hayirlisi canim benim kucagina almagi nasip etsin rabbimİlk çocuğum canım süpriz oldu bize ama dikkat ediyorum bakalım
bende çok kız istiyorum kuzum bi cinsiyeti belli olsun da :))
Selam canim naslsinKızlaaaaaaarrrrrr neler yapıyorsunuz :)
İyi gidiyor canım özlem sizioinone27 kiz nasilsin noldu test etdinmi hamileleik nasil gidiyor canim benim
oyyy kuzummmKızlaaaaaaarrrrrr neler yapıyorsunuz :)
Bende koz çok istiyorum aslında canım sağlıklı olsun tabi ama içime minik bi kız var sanki :)oyyy kuzummm
temmuzda minnak bir kızzz geliyorrrr
heee kız
dedi dersin beni
miden biraz kötü olacak ama sonra geçecek
düşünme sakince geçirmeye çalış hamileliğini.
iyiyim yoğun iş güçBende koz çok istiyorum aslında canım sağlıklı olsun tabi ama içime minik bi kız var sanki :)
Sen neler yapıyorsu kuzum
İyiyiz kuzucum gezmeye geldik annanesine büyüyünce gezemeyiz diye :) şimdilik herşey yolunda ama keşke daha fazla kilo verdikten sonra kalsaydım böyle kilo bebeği olumsuz etkilerse diye korkuyorumiyiyim yoğun iş güç
neler yapıyorsun miniğinle
Korkma canim benim bende kiloluyken hamila kaldim 2 defa saliklida kizlarim doguldu send esalikli olcan insallah kiz kac kilosun simdi sen ben 85 le hamile kaldim 99 la doguma girdimİyiyiz kuzucum gezmeye geldik annanesine büyüyünce gezemeyiz diye :) şimdilik herşey yolunda ama keşke daha fazla kilo verdikten sonra kalsaydım böyle kilo bebeği olumsuz etkilerse diye korkuyorum
Inşallah canım sağlıklı olsunda 88 civarıydım ama tamda hatırlamıyorum. Bayramdan önce 85tim bayramdı tatildi derken 2-3 kilo almıştımKorkma canim benim bende kiloluyken hamila kaldim 2 defa saliklida kizlarim doguldu send esalikli olcan insallah kiz kac kilosun simdi sen ben 85 le hamile kaldim 99 la doguma girdim
kuzum düşünme onu ama dikkat et sadece aşırı almamaya.Inşallah canım sağlıklı olsunda 88 civarıydım ama tamda hatırlamıyorum. Bayramdan önce 85tim bayramdı tatildi derken 2-3 kilo almıştım
Tabi 103-104 kiloyken hamile kalmaktan iyidir yine iyi ki kilo vermişim :)
Zaten korkum kilo almak değil canım bi şekilde veririm de bebeğe zararı olmasın. Kilolu kişilerin doğumları vs zor oluyormuş bebekte kilolu olabiliyormuş falan diyolar o kafama takıldı ama hayırlısı tabi kuzum bebek geldi bi kere :)kuzum düşünme onu ama dikkat et sadece aşırı almamaya.
sonra emsiziriken çok kilo kaybedeksin zaten
biraz da dikkat ettin mi verirsin hepsini
Canim benimKızlaaaarr nasılsınız?
Aylardır hiç yazılmamış konuya, bende bebek telaşına sardım. Bebek sayfalarında gezip duruyorum, sabah aklıma geldiniz birden. Neler yapıyorsunuz?