oyyyy kolay gelsin diyeyim canımmO kadar yoruldum ki anlatamam size, ev arama toparlanma taşınma yerleşme bayramda bol otobüs yolculuğu az uyku çok gezme hemen ardından düğün telaşı hiç dinlenmeye vakit bulamadım :/
Tatlı telaş diyorlar ama benimki biraz acı kıvamda olmaya başladı
Havalar çok sıcak, pazar günü mesela 9da alışverişe çıktık akşam 10da işimiz bitti, damatlık ve bana elbise aldık ayakkabısı çantası derken ee arada ıvır zıvırlarda çıkıyor. Çok gezmek değil ama sıcakta gezmek beni mahvetti. Hergün 5-6 lt su rahat içiyorumdur. Nefes alırken sıcaktan nefesim tıkanıyor bazen gölgeler bile sıcak :)
Bu koşturmada diyet yapmak zor ama dikkat ediyorum vermeyi geçtim düğüne kadar almasam yeticek sanırım :)
Gunaydın kızlar
Dün hiç dikkat edemedim yine yediklerime. Ustüne birde cikolatalı pasta gömdüm
Bu akşam misafirim var. Pizza yapacağız yemek icin[/QUOTE
anaammm pizzayı da gömdün müüü
kuzulaarrr
pzt den bugün dahil annemi dr dr gezditioyurm
pzt acile yatrıd
21 12 tansiyon ile
beyin kanaması şüphesi ile
göz kardiyo dün nöroloji
halen tetkikleri yaptırıyrum
genel durumu şu n iyi
dua edin sadece tansiyon olsun...
Inşallah tansiyondur kuzum, allah sifa versin inşallah. Sıcaklardan da tansiyonu yükselmiş o etkilemiş olabilir aman dikkat edinkuzulaarrr
pzt den bugün dahil annemi dr dr gezditioyurm
pzt acile yatrıd
21 12 tansiyon ile
beyin kanaması şüphesi ile
göz kardiyo dün nöroloji
halen tetkikleri yaptırıyrum
genel durumu şu n iyi
dua edin sadece tansiyon olsun...
Iyiyim canim sen nasilsinoinone27 kiz nerdesin sen
zinnia sempatik_kiz no_name_
Canlarim naslsiniz nerelerdesiniz neden ugramaz oldunuz hepinizi ozledim ben ya
Senin adina sevindim canim ne guzel kilo vermisin ben tartilmadim 1 hafta sonra tartilcam regil bitsin odem gitsinIyiyim canim sen nasilsin
Ben suan diyet yapamadìgim icin ekonomi topiginde takiliyorum. Ama yinede bugun tartildim 60 kgya düşmüşüm. Toplamda 4 kg gitmis.
Canım kimse yazmıyor die pek girmiyordum. Herkes dağıldı gitti baksana bende herkesi çok özledimoinone27 kiz nerdesin sen
zinnia sempatik_kiz no_name_
Canlarim naslsiniz nerelerdesiniz neden ugramaz oldunuz hepinizi ozledim ben ya
Canim günlük giriyorum. Ama bildirim gözümden kaçmış. Daha çok birikim topiginde takiliyoruz.İyi akşamlaaaarrr özledim sizi, biliyorum pek giremiyorum ama pek girende kalmamş günel ve sempatik kızda çok giremiyor sanırım mesaja kaç gün sonra cevap gelmiş. @zinnia uzun zamandır yok merak eder oldum nerelerdesin kuzum. @Diyet Canavari sende bizi unuttun kuzum napıyosun