- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
saol tatlım, tabiki uğrarım, bildirim gelmeyince ben buralarda kimse yok sanıyordum..düğüne de az kalmış, hadi hayırlısı, şimdiden bol eğlenmeli, keyifli bir düğün ve kardeşine de musmutlu bi ömür dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tatlım, tabiki uğrarım, bildirim gelmeyince ben buralarda kimse yok sanıyordum..düğüne de az kalmış, hadi hayırlısı, şimdiden bol eğlenmeli, keyifli bir düğün ve kardeşine de musmutlu bi ömür dilerim
tamam canım, öyle yapayım, çok saolO dediginde dogru bende bir dönem bilgisayar başından kalkmamistim. Sen kendin icin en dogrusunu biliyorsun zaten. Maksat arayi acma :)
Amin cnm insallah
cnım yzıyordum bi ara başka isimle amaAltın yine aynı 141 lerde.
Dolar 3.50 seviyelerinde euro da 4e cıkti cnm. Birikim topiginede yazsana ya engin tecrübelerinden ordada faydalanalim
offf izlemiştim bu haberiPazara giderek 10000 adıma tamamladım
Bugün burasıda 47 dereceydi. Hatta o kadar kötü bir sıcak vardi ki bize 30 km uzak bir beldede sabah 10da cikan yakın hala söndürülemedi. Gıden itfaiye araçları bile yangının ortasında kalmıs. Bu yüzden hava yolu ile müdahale edilebiliyormuş.
Akşam üstüne doğru yangın rüzgar sebebiyle yön değiştirdi. Şuan başka bir ilçeye doğru gidiyormuş
Kaç tane köy boşaltılmış. Evler yanmış. Saat 6dan beri tüm ilçede sular kesik. Haberlerin söyledıgine göre tüm türkiyeden yangının söndürülmesi ićin destek gitmis. Rabbim o çevredeki herkesin yardımcısı olsun
Amin kuzum inşallah ama şu dönem baya yorucu hava 40 derece ve sabah bi çıkıyoruz akşama kadar işimiz anca bitiyor az kaldı bakalm düğünde acısını çıkartırız :)saol tatlım, tabiki uğrarım, bildirim gelmeyince ben buralarda kimse yok sanıyordum..düğüne de az kalmış, hadi hayırlısı, şimdiden bol eğlenmeli, keyifli bir düğün ve kardeşine de musmutlu bi ömür dilerim
Aldım kuzum aldım hemde daha dün aldım
Günaydın canım :) arada bana da oluyor üst üste yemek yiyorum tatlı istiyorum, sonrasında toparlarsın :)Gunaydın kızlar
Dün hiç dikkat edemedim yine yediklerime. Ustüne birde cikolatalı pasta gömdüm
Bu akşam misafirim var. Pizza yapacağız yemek icin
Günaydın canım :) tabi gönderirim bi giyeyim de o gün bol bol foto çekerim :)günaydınnn canlar, bi selam çakayım dedim
zinnia ben de özlüyorum seni tatlım, kavuşuruz inşallah yine
oinone27 kolay gelsin tatlım, hakkaten çok zor bu sıcaklarda, Allah yardımcınız olsun..foto ben de isterim elbisni çook merak ettim, fikir olur bana da, ben hiç bilmem abiye seçimini...
sempatik_kiz canımmm, ellerine sağlık şimdiden, pizzanın delisiyimmmmm
Gunel hesenzade sen nasılsın bebişim, her şey yolundadır inşallah
tamam canım heyecanla bekliyor olacağım...Günaydın canım :) tabi gönderirim bi giyeyim de o gün bol bol foto çekerim :)
3 gün iste izini canımmBeni iş için aradılar
Tamda hayalimdeki iş hemde insan kaynakları departmanı
Kafam karmakarışık, kardeşimin düğünü var gel başla o güne izin veririz dediler. Ama bi yandan anneme yardım edesim var kadın tek başına zorlanıyor
çok sevindim içine sinen bir elbise bulmanaAldım kuzum aldım hemde daha dün aldım
Ama çok beğendim, daha öncede aklımda kalan bi modeldi taşsız parıltısız bi model ama pek beğendim kadın ne kadar parıl parıl şeyler denetse de benimle başa çıkamadı ve vazgeçiremedi. Düğünde fotoğraf çeker gönderirim :)