Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ no_name_ canım hoşgeldin :)
Yazın keyfini çıkart en güzelini yapıyorsun ama bizi de unutma arada uğra iyi olduğunu bilelim :)

zinnia zinnia sen napıosun kuzum :)
saol tatlım, tabiki uğrarım, bildirim gelmeyince ben buralarda kimse yok sanıyordum..düğüne de az kalmış, hadi hayırlısı, şimdiden bol eğlenmeli, keyifli bir düğün ve kardeşine de musmutlu bi ömür dilerim

günydınnnnn
nsılsını kuzzuuularrrr
cmt tüm gün ev temiledimmm
aanaaaammmmm
terledim soğdu terledim soğudu
pr günü bhçeyi tenizledik birz
mangal yaptık üst komşum ile
keyifli idi
ha cmt gece barda oturduk 3 tne biryı lüplettim
bişiii olmz
çünkü sbh spor tüm gün temilik
ve akşam yemeği yememiştim

bugün nnem dr a götüreceğim
bş dönmesi vr 4 gündrür
inşllh bir şey çıkmaaz
benim pc nin a ve z hrfleri tkılıyor yhuuuu

Gunaydin kizlar naslsiniza ben iki gundi vallahi sicakdan da dogru duzgun yemedimde dun 1 saat pilates fitnes yapdim sabahin erkeninde kalkdim ki sporum aksamasin fitnes yapdim aksamda gun batimindan sonra cocuklari parka apardik orda 8 km yurus yapdim bugun bacaklarim agriyor tabi 1 aydi fitnese ara vermisem diye .
Amma bu kadar cabaya ragmen 77 den kalkmisim 79 ya cok uzuldum bezdim daha kiloyla ugras dur gidende donmus iste yende 79 rakam tartida uzgunum cok

Pazara giderek 10000 adıma tamamladım

Bugün burasıda 47 dereceydi. Hatta o kadar kötü bir sıcak vardi ki bize 30 km uzak bir beldede sabah 10da cikan yakın hala söndürülemedi. Gıden itfaiye araçları bile yangının ortasında kalmıs. Bu yüzden hava yolu ile müdahale edilebiliyormuş.

Akşam üstüne doğru yangın rüzgar sebebiyle yön değiştirdi. Şuan başka bir ilçeye doğru gidiyormuş

Kaç tane köy boşaltılmış. Evler yanmış. Saat 6dan beri tüm ilçede sular kesik. Haberlerin söyledıgine göre tüm türkiyeden yangının söndürülmesi ićin destek gitmis. Rabbim o çevredeki herkesin yardımcısı olsun
offf izlemiştim bu haberi
hatta arkadaşlarla sosyal medyadan iletişime geçip canları kurtaralım diye bildiri yptık

saol tatlım, tabiki uğrarım, bildirim gelmeyince ben buralarda kimse yok sanıyordum..düğüne de az kalmış, hadi hayırlısı, şimdiden bol eğlenmeli, keyifli bir düğün ve kardeşine de musmutlu bi ömür dilerim
Amin kuzum inşallah ama şu dönem baya yorucu hava 40 derece ve sabah bi çıkıyoruz akşama kadar işimiz anca bitiyor az kaldı bakalm düğünde acısını çıkartırız :)

oinone27 oinone27 elbise aaldın mııııı kuzzumm

no_name_ no_name_ cnımmmm
diyete gerek yok
yüzmen yeter zaten
özledimmmm:110:
Aldım kuzum aldım hemde daha dün aldım
Ama çok beğendim, daha öncede aklımda kalan bi modeldi taşsız parıltısız bi model ama pek beğendim kadın ne kadar parıl parıl şeyler denetse de benimle başa çıkamadı ve vazgeçiremedi. Düğünde fotoğraf çeker gönderirim :)

O kadar yoruldum ki anlatamam size, ev arama toparlanma taşınma yerleşme bayramda bol otobüs yolculuğu az uyku çok gezme hemen ardından düğün telaşı hiç dinlenmeye vakit bulamadım :/
Tatlı telaş diyorlar ama benimki biraz acı kıvamda olmaya başladı
Havalar çok sıcak, pazar günü mesela 9da alışverişe çıktık akşam 10da işimiz bitti, damatlık ve bana elbise aldık ayakkabısı çantası derken ee arada ıvır zıvırlarda çıkıyor. Çok gezmek değil ama sıcakta gezmek beni mahvetti. Hergün 5-6 lt su rahat içiyorumdur. Nefes alırken sıcaktan nefesim tıkanıyor bazen gölgeler bile sıcak :)
Bu koşturmada diyet yapmak zor ama dikkat ediyorum vermeyi geçtim düğüne kadar almasam yeticek sanırım :)

günaydınnn canlar, bi selam çakayım dedim :KK66:

zinnia zinnia ben de özlüyorum seni tatlım, kavuşuruz inşallah yine :KK66:

oinone27 oinone27 kolay gelsin tatlım, hakkaten çok zor bu sıcaklarda, Allah yardımcınız olsun..foto ben de isterim elbisni çook merak ettim, fikir olur bana da, ben hiç bilmem abiye seçimini...

sempatik_kiz sempatik_kiz canımmm, ellerine sağlık şimdiden, pizzanın delisiyimmmmm :KK66:

Gunel hesenzade Gunel hesenzade sen nasılsın bebişim, her şey yolundadır inşallah

günaydınnn canlar, bi selam çakayım dedim :KK66:

zinnia zinnia ben de özlüyorum seni tatlım, kavuşuruz inşallah yine :KK66:

oinone27 oinone27 kolay gelsin tatlım, hakkaten çok zor bu sıcaklarda, Allah yardımcınız olsun..foto ben de isterim elbisni çook merak ettim, fikir olur bana da, ben hiç bilmem abiye seçimini...

sempatik_kiz sempatik_kiz canımmm, ellerine sağlık şimdiden, pizzanın delisiyimmmmm :KK66:

Gunel hesenzade Gunel hesenzade sen nasılsın bebişim, her şey yolundadır inşallah
Günaydın canım :) tabi gönderirim bi giyeyim de o gün bol bol foto çekerim :)

Kizlar merhaba canlar naslisiniz bugun sabah cocuklari krese koydum geldim kosu bandina cikdim 1 saatlik yurus yapdim baya ter atdim .
Dusumu aldim eaim bu aralar evde esimle kahvalti yapdim kahvaltim .
5.6 kasik yogurt 6 k karabugday.
Keten tohnu azacik ciha.
Azacikda peynir.
Ara ogun erik kayisi seftali .
Oglen ezo gelin corbasi ekemk yemdim domates salatalik sogandan olusan salata.
Oglenden sonra ara ogun sade neskaffe .
2 petibor biskuvu 1 hurma.
Bol su belkede 3
4 L kecmisdir .
Tarcinli su hazirladim aksam icerim insallah simdi 1 kase ezo gelin corbasi icdim.
Aksam daha yemek yemem yogurt su falan boylece gunu basa vururum.
Ay kizlar bu aralar sporu hic aksatmadim hemen hemen her gun yurus .yapdim insalalh kilolar giderde bikdim vallahi aynikilodan

Beni iş için aradılar
Tamda hayalimdeki iş hemde insan kaynakları departmanı
Kafam karmakarışık, kardeşimin düğünü var gel başla o güne izin veririz dediler. Ama bi yandan anneme yardım edesim var kadın tek başına zorlanıyor

kuzulaarrr
pzt den bugün dahil annemi dr dr gezditioyurm
pzt acile yatrıd
21 12 tansiyon ile
beyin kanaması şüphesi ile
göz kardiyo dün nöroloji
halen tetkikleri yaptırıyrum
genel durumu şu n iyi
dua edin sadece tansiyon olsun...:KK200:

Aldım kuzum aldım hemde daha dün aldım
Ama çok beğendim, daha öncede aklımda kalan bi modeldi taşsız parıltısız bi model ama pek beğendim kadın ne kadar parıl parıl şeyler denetse de benimle başa çıkamadı ve vazgeçiremedi. Düğünde fotoğraf çeker gönderirim :)
çok sevindim içine sinen bir elbise bulmana
beklerim fotonu

X