Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kizlar dun bahsettigim yangın bu sabah 2 belde ve bir ilceye daha sıcramış. Uçakların bini iniyor biri kalkıyor yangını söndürebilmek icin.

Dünden beri sular kesikti. Gün içinde elektrigimizde kesilecekmis. Hava sicaklığı bugün 50 dereceye ulasmış

no_name_ buraları sahipsiz bırakıp gittin. Senin yüzünden kilo aldım
hahahah benim di mi tek suçlusu :)

canım yaa, kk ya çok az giriyorum bu sayfadan da hiç bildirim gelmiyordu, girmek aklıma bile gelmedi ne yalan söyleyeyim..

hava feci sıcak, ben 1 aydır diyet falan yapmıyorum zaten...
son 1 aydır sabah 06.30 gibi uyanıp eşimle kahve içip onu işe gönderiyorum, sonra evi toparla, 1 çeşit yemek yap hoop saat 09.30 da havuza iniyorum her gün...09.30-11.30 arası hiç sudan çıkmadan bolca tur atıyorum havuzda 2.500 metreye falan denk geliyor sanırım toplamda...saat 11.30 -12.00 arası gölgede kuruyup eve çıkıyorum...havuzdan gelince deli gibi aç oluyorum, kendime mükellef bi kahvaltı hazırlıyorum, ballı kaymaklı simitli falan...bu esnada 2-3 bölüm dizi izleyip saat 3 gibi bilgisayarımı da alıp havuz başı cafe/bara iniyorum, çamların altında püfür püfür oluyor, yine yüzüyorum bol bol, orada da bir şeyler içiyorum..akşamüstü 6 gibi eşim geliyor bana eşlik etmeye...8-8.30 a kadar birlikte yüzüyoruz ve eve kurt gibi aç geliyoruz...9 gibi yemek yiyip 1 ya da 2 film izleyip yatıyoruz...günler hep böyle acayip yoğun geçiyor...

pazar günleri erkenden denize gidip akşama kadar da denizde oluyoruz..yaz gelince ben ördeğe dönüyorum resmen, eşim perde çıkacak yakında el ve ayaklarında diyor ekim sonuna kadar böyle gider benim..yazın hiç kilo veremiyorum neyse ki almıyorum da...bu ara daraldığımı söylüyor eşim, belki de aşırı yüzmeden dolayı...

diyet olmayınca, fazla da buralara girmeyince yeni gördüm mesajını, kusura bakma...bu ara birikim ve tasarruf konularına acayip kafayı taktım genelde o topiklerde oluyorum..ben de durumlar böyle

umarım herkes iyidir kızlarrrr, özlüyorum sizleri...

çook öptüm hepinizi...

bu arada umarım yangın bir an önce söndürülür sempatik_kiz çook üzüldüm...

Tabi ki de sensin
Kilo almiyorsan sıkıntı yok cnm
Birikim iyidir. Orayada yeni yazmaya başladin gözümden kactı sanma

Tabi ki de sensin
Kilo almiyorsan sıkıntı yok cnm
Birikim iyidir. Orayada yeni yazmaya başladin gözümden kactı sanma
amann, senin dert edecek kilon yok tatlım..hem bence yazın kilo vermek daha zor, günler uzun insan acıkıyor, yaz meyveleri çok güzel ama kalorili, kavun üzüm şeftali, kiraz vsss...yazın sıcakta spor yapılmıyor...yazın veremezsen dert etme önümüzdeki kış başlarız yine

biliyorsun geçen aralıkta büyük düşün topiği ile başladım birikim konularına, Allah razı olsun herkesten çok şey öğrendim, senin topikleri de okudum bol bol...fakat topik ilerledikçe konudan sapılmaya başlanıyor..her gün harcanan paralar alınan ürünlerin yazılmasına dönüyor, onu aldım bunu aldım, onum var bunum var okudukça alış verişe çıkasım geliyordu aklımda olmayan şeyleri almaya başladım topikte yazışırken, madem indirimdeymiş alayım aman kaçmasın moduna girdim, bi ara neredeyse savaş çıkacakmış gibi erzak yığdığımı farkettim...baktım hiç birikim yapamıyorum..ben de sohbetlere katılmadan özellikle geriye dönük konuları okuyorum bol bol..ya da gogıldan ilgili konuları bulup bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Iyi tati
Iyi tatiler canim yuzmenin keyfine bak sen ne vaxt ugrasan yaz hadi opdum bizde seni ozledik

Iyi tati

Iyi tatiler canim yuzmenin keyfine bak sen ne vaxt ugrasan yaz hadi opdum bizde seni ozledik
canım günelim, ben de seni çok özledim...iyisin di mi?
günler gelip geçiyor..ramazan da geldi geçti, bayram geçti..kurban bayramı geliyor derken hayat akıp gidiyor be tatlım..kızların nasıl yavrular? iyiler mi?

Deme canin ne guzeldi genclik kiymetini bilemedik gunler su kimi akiyor sanki .
Teyzesi iyiler ellerinden operler bitanem kendine iyi bak opdum seni bol bol yuzmene bak sen bizde yuzuyoruz banyoda oldugumuz yerde deniz yokda o yuzden dedim canim yuzerken de kilo verilir tabi kaloriye dikat etsen .
Yuzmek cok iyidir canim bol bol yuz opdum seni bitanem ara sira ugra burada ozletme kendini..

sen de öp benim için bebeklerini tatlım... deniz olan bir şehirde yaşamak gerçekten büyük şans, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, belli mi olur belki ileride deniz kenarına taşınırsınız...

sen de öp benim için bebeklerini tatlım... deniz olan bir şehirde yaşamak gerçekten büyük şans, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, belli mi olur belki ileride deniz kenarına taşınırsınız...
gerçi öte yandan sıcağı ve nemi çekilecek gibi de değil aslında, güneşte 55 derece falan bugün burası evde klimasız durmanın imkanı yok

Bir dönem bendede oldu o. Ne yazdım nede okudum. Kisi sayisi o kadar arttiki muhabbet aldi başını gitti. Ama konudan uzaklasinca ipin ucu yine kacti bende yazmaya basladim.

Sende ara arada olsa yaz yine ya. Bu siralar bende surekli internetten birikim ve yatirim tavsiyeleri uzerine yazilar okuyorum videolar izliyorum. Bis vaktimi o sekilde degerlendiriyorum
sempatik_kiz inan hep aklim o yangibda kaldi bu gun umarim biran evvel sondure bilerler can kaybi yasanmasin insallah havada sicak sicak nefesim daraliyor benimde tezden uyanibda işlerimi hal ediyorum
Bende surekli haberlerden takip ediyorum cnm. Ucak sesleri hala devam ediyor. Yangin bitmemis.
Ama insallah biran önce söndürülür. Henüz sadece bir yaralı var. Can kaybi yok diyorlar. Ama ormanlarda yaşayan o kadar canlıdan kimse bahsetmiyor

geçen sene aralık sonu ocak başı 1 yıllık birikim hedeflerimizi yazmıştık o topiğe, ben ekran görüntüsünü almıştım, tabi yazarken bile inanmamıştım kendime, orası ayrı bu aralıkta kumbaramı kırınca o hedefimle birlikte teşekkür mahiyetinde yazmak istiyorum, yoksa ara ara girip yazınca da muhabbetten kopuyorum. diğer türlü de tüm gün pc başında kim ne yazmış diye bekliyorum..en iyisi hiç bulaşmadan sadece okuyup öğrenmek benim için...

Çok kötü bi durum ya allah herkese yardım etsin bu sıcaklarda çok dikkat etmek gerekiyor

Allah yardımcıları olsun kuzum ya ne kadar acı bi durum heryer yandı gitti inşallah can kaybı yaşanmaz

O dediginde dogru bende bir dönem bilgisayar başından kalkmamistim. Sen kendin icin en dogrusunu biliyorsun zaten. Maksat arayi acma :)
Çok kötü bi durum ya allah herkese yardım etsin bu sıcaklarda çok dikkat etmek gerekiyor

Allah yardımcıları olsun kuzum ya ne kadar acı bi durum heryer yandı gitti inşallah can kaybı yaşanmaz
Amin cnm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…