Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Oy kuzum afiyyet osun bugun yersin alirsin yarin verirsin insallah .
Hep boyle guzel bayramlar keciresin kuzum tum sevdiklerinle hep mutlu ol

günel kaç kilosun tartıldın mı kuzumm
Canim tartidan korkuyorum ya diyorum ya artdiysa kilom.
Bugunde 50 daka yuruw yapdim.
Oglene kadarda iyi geldi diyetim amma ogleden sonra bana bir tatli kirizi geldi anatamam caydanligi kaynatdim cayimi demledim bir guzel cay icdim.kayisi receli yapiyordum anam cayin yaninda bir kac kasik agzima atdim sayamadim tatli kirizimi recele pozmakla kecirdim ay kizlar receli yedim pismanlik dodu icime kesge agzimzi tutsaydim ah kesge yemeseydim. Ama yedim

kuzum yapmasan diyemiyrum kuzuların var
yaptın o zaman ağzına hiç sürmeyeceksin
sürünce durması çok zor oluyor

O
kuzum yapmasan diyemiyrum kuzuların var
yaptın o zaman ağzına hiç sürmeyeceksin
sürünce durması çok zor oluyor
Off ya cok pismanlik cekdim kesge yemeseydim amma yarin sabahdan arandirma yapcam kendime gun boyu su
Bitgi caylarim
Yag yakan
Odem atan caylarimi icecem .
Acikdikca salatalik yogurt baskada agzima bir sey surmem .

Altın yine aynı 141 lerde.
Dolar 3.50 seviyelerinde euro da 4e cıkti cnm. Birikim topiginede yazsana ya engin tecrübelerinden ordada faydalanalim

Bugün 5000 adim anca atmışım.
KAHVALTI (09.30)
2 yumurta / 1 zeytin / Yarim kibrit kutusu peynir
1 nektarin.

ARA (13.30)
2 erik/ 2 kayısı /2 kiraz

ÖĞLEN (15.30)
6 kaşık pirinc pilavı, Avuc ici kadar haşlanmış köy tavuğu

Aksam yemegini henuz yemedim. Ne yiyecegimi bilmiyorum. Birazdan pazara cıkıp gelecegim. Pazardan alacaklarima gore belli olacak menü

Ohhh afiyet olsun kuzum iyi yapmışsın
Bende yedim valla ama çokda yürüdüm yine de 1-2 kilo almış olabilirim tartı yok emin değilim ama devam edicem 15 gün kaldı düğüne

Evi taşıdım kuzu ama tam yerleşemedim yani ağırdan aldım dinlendim uğraşsaydım yetişirdi kesin :)
Bi yerleşeyim fotoğraf çeker atarım :)

Kız sen 5000 adım atmışsın ben sabahtan beri yatıyorum yanıyot burası bugün ayrı bi sıcak var yemekten sonra yürüyüşe çıkıcaz annemle ona güvenerek yattım hep :)

Kız sen 5000 adım atmışsın ben sabahtan beri yatıyorum yanıyot burası bugün ayrı bi sıcak var yemekten sonra yürüyüşe çıkıcaz annemle ona güvenerek yattım hep :)
Pazara giderek 10000 adıma tamamladım

Bugün burasıda 47 dereceydi. Hatta o kadar kötü bir sıcak vardi ki bize 30 km uzak bir beldede sabah 10da cikan yakın hala söndürülemedi. Gıden itfaiye araçları bile yangının ortasında kalmıs. Bu yüzden hava yolu ile müdahale edilebiliyormuş.

Akşam üstüne doğru yangın rüzgar sebebiyle yön değiştirdi. Şuan başka bir ilçeye doğru gidiyormuş

Kaç tane köy boşaltılmış. Evler yanmış. Saat 6dan beri tüm ilçede sular kesik. Haberlerin söyledıgine göre tüm türkiyeden yangının söndürülmesi ićin destek gitmis. Rabbim o çevredeki herkesin yardımcısı olsun

Allqh yardimcilqri olsun insallah

Bu sicakda allah kimseyi evsiz yurtsu yuvasiz koymasin Allahim yardim etsin ordakilara .
Bir mucize olsun biranda yagmur olsun yangin biranda sonsun yada itfayeciler sondure bilsinler can kaybi yasanmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…