İyiyim bende kuzum :) evet verdiim kilo çok mutluyumiyiyiz canım sen nasılsın:) verdiin kilo için tebrik ederim seni:) taşınıyormuşsun kolay gelsin canım. İnşallah ev sahibi olursunuz da bidaha hiç taşınmazsınız
mutfak önemli ya haklısın. senin de garanti güzel bi işin olursa kredi çekmek iyi bir fikir olabilirGünaydııııınnn
Dün çıktık ev aramak için burası istanbulun dibi diye deli pahalı evler
Bide o kadar biçimsiz ve küçük ki bi ev vardı mutfağına buzdolabı koyarsak kapısı açılmıyor masa zaten saymıyorum dolapta 2 kapağı var sadece :/
İlanları aradığım zaman kiradan oda sayısından önce mutfağı geniş mi diye sormaya başladım :)
Hatta eşim kredi çekip ev mi alsak böyle olmaz sürekli taşınılır mı bu evde oturulur mu moduna bağladı ama şimdi bu riske giremeyiz benim güzel bi iş bulmam lazım yoksa zorlanırız
Satılık ev fiyatları kiralara oranla çok daha iyi krediye ödediğin oranla kira oranı yaklaşık aynı olur kesin
Benim şimdiki mutfağım uzunlamasına 4.5 metre falan geniştemutfak önemli ya haklısın. senin de garanti güzel bi işin olursa kredi çekmek iyi bir fikir olabilir
yanii:) günümüzün büyük kısmı mutfakta geçiyor.Benim şimdiki mutfağım uzunlamasına 4.5 metre falan genişte
tamam bu kadar büyük beklemiyorum bu ev istisnaydı fazla güzeldi ama azıcıkda geniş olsun :)
Aynen öyle mutfak önemli benim için :)yanii:) günümüzün büyük kısmı mutfakta geçiyor.
yavaştan toparla kışlıklarıMutlaka halledilir kuzum ama zor geliyor işte
Bak sen çopk yaşamışsın anlarsın halimi :)
Ben hiç yaşamadım diyebilirim 6 yaşımdan beri kendi evimizde oturuyorduk dedim ya bi öğrenciyken işte
Temmuzdan sonra olsaydı ailem yardıma gelirdi şimdi haziran sonuna kadar çıkmamız gerekiyor
ev sahibi evini satıcakmış hatta o hemen çıkın dedi ama sözleşme bitmesini bekliycez biz oda bişey diyemedi öyle olunca
Bende yavaştan toplanayım dedim kışlıkları baza altındakileri kolileyip kullanmadığım odaya yığsam belki son zamana daha kolay olur işim
Bakalım halledicez bizde :)
evet Duru. :) hoşuma gitti ama daha eşimin haberi yok. var mı sizin aklınıza gelen?LAtişşş isim önerileri var mı kızına
Duru çoook varevet Duru. :) hoşuma gitti ama daha eşimin haberi yok. var mı sizin aklınıza gelen?
biliyorum çok olduğunu:/ çok olmayan isim kalmadı ki:)Duru çoook var
ama güzel isim canımm
peri ismini de çok severim:) Masal ismiyle dalga geçilebilir yaPeri Masal
ikisini bir arada konmuştu bir arkadaş :)
öyle yapıcam canım koli bulucam yarın başlıycam evde olmamda bi işe yarar hem :)yavaştan toparla kışlıkları
büyük nevresimler ötrüler yorganlar vs
kırılacaklar
kolile bir çok şeyi yavaş yavaş
Bence çok güzel kuzum içine sindiyse eşine bi danış :)Duru çoook var
ama güzel isim canımm
günaydın kuzummmGünaydııınnnn
Sanırım öyle diyor kuzum :) evet topluyorum kışlıkları falan ayırdım herşeyi yıkayıp kaldırıcm kışlıkları değil tabi onlar zaten temizdi öyle kaldırmıştım ama diğer herşeyi bi yıkıycam :)günaydın kuzummm
topluyon mu evi
evde iken çalışmıyorken bu işlerini bitirirsin işte.
hızır diyor ki
şimdi işi gücü var yorulmasın evini taşısın
işi bulurum sonra diyor