Evet büyüyünca alırsın kuzumne güzellll
benim tek vardır hala misafire kendime aynı şeyler çıkartıtım
alacağım ama güzel birer takım
büyüyünce
2-3 tanesi kutulu canım bide bardaklar kaseler falan kutulu onların çoğunu açmadım :)abooov maşallah dükkan açarsın bunlarla:)) çoğu paketlidir kutusundadır zaten dimi. bardaklara dikkat et aman. aralarına bol bol gazete koy
Canım çok geçmiş olsunSalam kizlar naslsiniz sanmayin sizi terk edim ben asla canlarim hepiniz aklimdasiniz sizi ozledim.
Benim bir kac gubdur basim o kadar karisik ki kucuk kizim hastadir baya baya uykusuz geceler keciriyorum .
Evde esim geceler yatiyor bana diyor yat amma diyorum yatarim kusar bogazina kacar ateslener korkuyla panik atak oldum.
Burda kucuk cocuklar arasinda rnfeksiya yayilmis qusma qarin agrisi.
Bir kac gundur ki evde o kadar kirliler oluyor makina hic dayanmadi yikayib yikayib utleyib ben seriyorum ya kizim kusub batiriyor.
Bacilar o kadar yorgun bitgin duamusum.anlatamam tek kalmaginda etgisi var yakinda anne yok kayin valde yok ah bu teklik...
canııım spor nasıl gidiyor :)menüm
08,00 1 yumrta+zeytin peynir
12,00 1 kase tavuk çorbası
14,30 1 mini limonlu kurbiye
19,00 5 yk bulgur pilvı+6 yk kuru fasulye+1 bardak ayran
su 5 lt
spor : sabah 1 saat hoca ile çalışma
ilk gün az yaptıkcanııım spor nasıl gidiyor :)
ohh ohh çok sevindim senin adına :)ilk gün az yaptık
2. gün fena değildi.
yani bana göre azdı
hoca şaşırdı
çok iyisin didi baaa
bu demek ki daha çok yüklenebilirim vücuduna didiiii
bakalım yarın needeceez
halterci olabilirmişsiniz didiiiii
heee vallaohh ohh çok sevindim senin adına :)
Tabi o kadar spor boşuna değildi hergün ter döktüm sen kuzum
ama halterci olma yine de ya o kadar kas bana hep fazla gelmiştir
vallahi bravo ya hem yemeğin hala az hem spora devam azmine hayranım. 36 beden olacan az kaldı:)menüm
08,00 1yumurt+ 2 kk peynir+20 zyetin
13,00 yulaflı sütlü yoğurt
14,00 yarım elma
18,00 sütlü ayran 1 lt
1/2 dilim ekmek+1 kk peymir
su 45 lt
spor öğle arası 3 km yürüyüş
akşam 6,5 km yürüyüş 10 dk karın hareketi
Kız sen karnını sadece zeytinle mi doyuruyorsun napıyorsun :)menüm
08,00 1yumurt+ 2 kk peynir+20 zyetin
13,00 yulaflı sütlü yoğurt
14,00 yarım elma
18,00 sütlü ayran 1 lt
1/2 dilim ekmek+1 kk peymir
su 45 lt
spor öğle arası 3 km yürüyüş
akşam 6,5 km yürüyüş 10 dk karın hareketi
Aaa bende atıcıydım lisanslı hem okulda hem bi kulüpte, disk cirit, gülle hepsini atardım ama 5 litrelik suyu zor taşıyorumheee valla
ama okulda disk atma vs uğraşmıştım şaka bir tarafa
anaaammmAaa bende atıcıydım lisanslı hem okulda hem bi kulüpte, disk cirit, gülle hepsini atardım ama 5 litrelik suyu zor taşıyorum
38 en fazlavallahi bravo ya hem yemeğin hala az hem spora devam azmine hayranım. 36 beden olacan az kaldı:)
heee yumurta zeytin peynir yopurt sütKız sen karnını sadece zeytinle mi doyuruyorsun napıyorsun :)
afiyet olsun kuzummSabah-öğlen birlikte oldu geç kalktık
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin 1 kk peynir
Arada 1 çay bardağı süt 1 kaşık yulaf yarım muz
Akşam
1 kase buğday çorbası 3-4 kaşık mantı bol salata
Cok cok sagol canim benim doktora gittdik serum falan yapdilar iyneler ilaclar yapidi .Canım çok geçmiş olsun
Arkadaşlarından falan samimi olduğun varsa onu çağır biraz dinlenirsin
Çocuklar küçükken sık hasta oluyor panik yapma doktora götür ilaçlar işe yarar 1-2 güne toparlar
Canim.sagol varol iyiki varsiniz hepiniz kendimi sizlerle.beraber sayiyorum sanki yaninizdaymisim kimi hic yalnizlik yasatmiyorsunuz bana iyi geliyorsunuz iyiki varsinizLAtişimmm
nsaılsın kuzummm