sabun koy aralarınaSanırım öyle diyor kuzum :) evet topluyorum kışlıkları falan ayırdım herşeyi yıkayıp kaldırıcm kışlıkları değil tabi onlar zaten temizdi öyle kaldırmıştım ama diğer herşeyi bi yıkıycam :)
eşim İlya dedi. pek sevemedim ama onu kıramicam galibalatişimm
eşin koysun kızının adını
tekrar söylüyorum
anla beni her türlü
günaydın:) kolay gelsin canım. mutfak en zor olanı bence. tabi çok ıvır zıvırın yoksa o başka.Sanırım öyle diyor kuzum :) evet topluyorum kışlıkları falan ayırdım herşeyi yıkayıp kaldırıcm kışlıkları değil tabi onlar zaten temizdi öyle kaldırmıştım ama diğer herşeyi bi yıkıycam :)
valla ben bayıldım diyeyim sanaeşim İlya dedi. pek sevemedim ama onu kıramicam galiba
hadi ya gerçekten mi.valla ben bayıldım diyeyim sana
kesinliklehadi ya gerçekten mi.
kutsal kitaplarda geçtiğini biliyordum. ama bu anlamı da çok güzelmiş. ısındım şimdi bu isme bak:)kesinlikle
anlamına baktım bir çok şey yazılmış
bir çok dinde peygamber adı diye geçiyor
ama şu anlamına bayıldım. biri paylaşmış bunu:
benim kızımın adı da ilya ve araştırdığım kadarıyla 'varlığını kendi içinde taşıyan ' olarak öğrendim
evet çok manalıkutsal kitaplarda geçtiğini biliyordum. ama bu anlamı da çok güzelmiş. ısındım şimdi bu isme bak:)
direk lavanta torbalarım vardı onları yerleştiriyorum ama yetmez mi :)sabun koy aralarına
hacışakir gül lavanta vs
Çok güzel isim çok hoş geliyor kulağa canım :)eşim İlya dedi. pek sevemedim ama onu kıramicam galiba
lavanta torbasını sen yapmadı isen yetmez kuzumdirek lavanta torbalarım vardı onları yerleştiriyorum ama yetmez mi :)
Sence niye büyük mutfak istiyoruuummm :))günaydın:) kolay gelsin canım. mutfak en zor olanı bence. tabi çok ıvır zıvırın yoksa o başka.
Tamam canım eski sabun yok ama koyarım :)lavanta torbasını sen yapmadı isen yetmez kuzum
yani lavantaları kurutup sen koymadı isen koku syetersiz kalıyor
sabun korur aynı zamanda küçük kes koy 4 e böl sabunu
eski sabun bulabilirsen daha iyi olur
eskiden kastım kurumuş sabun diyeyim.
ben alır kurutur sonra kullanırım.
ne güzellllSence niye büyük mutfak istiyoruuummm :))
Ben çeyiz alışverişi yaparken abartmadan almıştım ama kayınvalidem de bana yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı alınca 2 tane günlük 1 tane misafirlik yemek takımım kahvaltı takımım 2 takım günlük 1 takım misafirlik çatal bıçak bir dünya bardak 3-4 settte tencerem olmuş oldu :)
abooov maşallah dükkan açarsın bunlarla:)) çoğu paketlidir kutusundadır zaten dimi. bardaklara dikkat et aman. aralarına bol bol gazete koySence niye büyük mutfak istiyoruuummm :))
Ben çeyiz alışverişi yaparken abartmadan almıştım ama kayınvalidem de bana yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı alınca 2 tane günlük 1 tane misafirlik yemek takımım kahvaltı takımım 2 takım günlük 1 takım misafirlik çatal bıçak bir dünya bardak 3-4 settte tencerem olmuş oldu :)
çok geçmiş olsun cnımmmRuhum sanki cokmus yorgunum cok.
Sizler naslsiniz.
no_name_ latiyya zinnia oinone27 sempatik_kiz hepinizi yazilarinizi ozledim firsatinda bulub girip okuyamiyorumda.
Hepnizi kocaman kocaman opuyorum