Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sanırım öyle diyor kuzum :) evet topluyorum kışlıkları falan ayırdım herşeyi yıkayıp kaldırıcm kışlıkları değil tabi onlar zaten temizdi öyle kaldırmıştım ama diğer herşeyi bi yıkıycam :)
günaydın:) kolay gelsin canım. mutfak en zor olanı bence. tabi çok ıvır zıvırın yoksa o başka.

hadi ya gerçekten mi.
kesinlikle
anlamına baktım bir çok şey yazılmış
bir çok dinde peygamber adı diye geçiyor
ama şu anlamına bayıldım. biri paylaşmış bunu:
benim kızımın adı da ilya ve araştırdığım kadarıyla 'varlığını kendi içinde taşıyan ' olarak öğrendim

kesinlikle
anlamına baktım bir çok şey yazılmış
bir çok dinde peygamber adı diye geçiyor
ama şu anlamına bayıldım. biri paylaşmış bunu:
benim kızımın adı da ilya ve araştırdığım kadarıyla 'varlığını kendi içinde taşıyan ' olarak öğrendim
kutsal kitaplarda geçtiğini biliyordum. ama bu anlamı da çok güzelmiş. ısındım şimdi bu isme bak:)

direk lavanta torbalarım vardı onları yerleştiriyorum ama yetmez mi :)
lavanta torbasını sen yapmadı isen yetmez kuzum
yani lavantaları kurutup sen koymadı isen koku syetersiz kalıyor
sabun korur aynı zamanda küçük kes koy 4 e böl sabunu
eski sabun bulabilirsen daha iyi olur
eskiden kastım kurumuş sabun diyeyim.
ben alır kurutur sonra kullanırım.

günaydın:) kolay gelsin canım. mutfak en zor olanı bence. tabi çok ıvır zıvırın yoksa o başka.
Sence niye büyük mutfak istiyoruuummm :))
Ben çeyiz alışverişi yaparken abartmadan almıştım ama kayınvalidem de bana yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı alınca 2 tane günlük 1 tane misafirlik yemek takımım kahvaltı takımım 2 takım günlük 1 takım misafirlik çatal bıçak bir dünya bardak 3-4 settte tencerem olmuş oldu :)

lavanta torbasını sen yapmadı isen yetmez kuzum
yani lavantaları kurutup sen koymadı isen koku syetersiz kalıyor
sabun korur aynı zamanda küçük kes koy 4 e böl sabunu
eski sabun bulabilirsen daha iyi olur
eskiden kastım kurumuş sabun diyeyim.
ben alır kurutur sonra kullanırım.
Tamam canım eski sabun yok ama koyarım :)

Ben çeyiz alışverişi yaparken abartmadan almıştım ama kayınvalidem de bana yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı alınca 2 tane günlük 1 tane misafirlik yemek takımım kahvaltı takımım 2 takım günlük 1 takım misafirlik çatal bıçak bir dünya bardak 3-4 settte tencerem olmuş oldu :)
ne güzellll
benim tek vardır hala misafire kendime aynı şeyler çıkartıtım
alacağım ama güzel birer takım
büyüyünce:p

abooov maşallah dükkan açarsın bunlarla:)) çoğu paketlidir kutusundadır zaten dimi. bardaklara dikkat et aman. aralarına bol bol gazete koy

Salam kizlar naslsiniz sanmayin sizi terk edim ben asla canlarim hepiniz aklimdasiniz sizi ozledim.
Benim bir kac gubdur basim o kadar karisik ki kucuk kizim hastadir baya baya uykusuz geceler keciriyorum .
Evde esim geceler yatiyor bana diyor yat amma diyorum yatarim kusar bogazina kacar ateslener korkuyla panik atak oldum.
Burda kucuk cocuklar arasinda rnfeksiya yayilmis qusma qarin agrisi.
Bir kac gundur ki evde o kadar kirliler oluyor makina hic dayanmadi yikayib yikayib utleyib ben seriyorum ya kizim kusub batiriyor.
Bacilar o kadar yorgun bitgin duamusum.anlatamam tek kalmaginda etgisi var yakinda anne yok kayin valde yok ah bu teklik...

menüm
08,00 1 yumrta+zeytin peynir
12,00 1 kase tavuk çorbası
14,30 1 mini limonlu kurbiye
19,00 5 yk bulgur pilvı+6 yk kuru fasulye+1 bardak ayran
su 5 lt
spor : sabah 1 saat hoca ile çalışma

X