sakin ol kuzummKilo verememek beni çıldırtıyor 5 mayısta 95tim bu sabah tartıldım ve 94.700üm anlamadım neden böyle oluyor reglimin bugün son günüydü şişlik hala varmıdır bilemedim ama 15 günde 300 gram çok az geliyor bana hergün spor yapıyorum karın hareketi leslie kol vs yine de gıdım gıdım gidiyor burda yazdıklarım dışında bişey de yemiyorum napmam gerekiyor hiç bilmiyorum
kuzumm bir de asla wc ye çıkmadan tartılmaKilo verememek beni çıldırtıyor 5 mayısta 95tim bu sabah tartıldım ve 94.700üm anlamadım neden böyle oluyor reglimin bugün son günüydü şişlik hala varmıdır bilemedim ama 15 günde 300 gram çok az geliyor bana hergün spor yapıyorum karın hareketi leslie kol vs yine de gıdım gıdım gidiyor burda yazdıklarım dışında bişey de yemiyorum napmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Öyle yapıcam kuzum bakalım 1-2 gün bekleyip öyle tartılıcam ne olacak sonuçsakin ol kuzumm
bende öyle oldum bir ara
ve hala aynıyım yavaş gidiyor
ama sen daha reglin bitmeden tartılmışsın
2 gün geçsin en az
En son 76lardaydın dimi verdin yaniisabah tartıldım
75 kg yum
bayrama kadar ne kadar gidecek bakalım
evet canım 76 küsürdüEn son 76lardaydın dimi verdin yanii
Bayrama kadarda baya gider kuzum ramazanda da dikkat edersen
Sabah bende tartıldımmm 93.3 çıktımmmevet canım 76 küsürdü
dedim saaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaSabah bende tartıldımmm 93.3 çıktımmm
Yaşasın vazgeçmeyen biz
Ikimizi birden tebrik ediyorumm
halledilirrrrGünaydıııınnn
Çok enerjik uyandım balkona bi çıktım yağmur yağıyor enerjim uçtu gitti havaya karıştı :)
Bide ev arıyoruz taşınıcaz haziran ayında onunda stresi sardı beni ailem kendi evinde oturdugu için hiç taşınma derdim olmadı sadece öğrenciyken onda da malum pek eşya olmuyor
Şimdi ev arama bulma evi temizleme toparlanma taşınma yerleşme gözümde koca bir dağ oldu çıktı bide burda bize yardım edecek aileler falanda olmayınca biraz fazla takıldım sanırım ama olsun hallederiz diye düşünüyorum hayırlısı artık
Mutlu haftasonları olsunn
Bende çok sevindim valla 2 gün tartılıp veremesem moralim bozuluyordu bu iyi oldu :))dedim saaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa
regl bitsin 3 gün geçsin öyle tartıllll
çokkk sevindim yaaaaaaaaaaaaa
Mutlaka halledilir kuzum ama zor geliyor iştehalledilirrrr
bir şekilde yaparsın kuzum
ben bekarlığımda ünv yıllarını saymayayım unuttum gitti.
12 kez taşındım.
evlendikten sonra 5 kez
yani toplam 12 kez ev taşıdım.
8 aylık hamile iken bile taşındım laaa ben.
ilk evlendim 1.5 yıl sonra ev sahibi evi satacaaamm dedi.
annemin kirasını abim ve babam ödüyordu beni aradılar ödemeyiozzz diye..
para yok ben nasıl ödeyeyim.
kurban olduğum eşim dedi ki
kalk annene taşınıyoz
ev büyük dubleks ama işe 1 saat uzaklıkta
taşındık oraya 1.5 yıl falan beraber oturduk.
hamile iken işe gidip gelmek çok yorucu oldu ve o muhitte oturamam artık dedim.
yine ilk evlendiğimde açtığım evin üst katı boşalmıştı oraya taşdındık.
kızım doğdu vs aradan 5 yıl geçti şu an annemin oturduğu daiteyi satın aldık
ilk oturduğum eve 3 bina yakın idi.
annem o sırada bana geldi bahçe katı vs diye geliş o geliş. beraber yaşadık 4 yıl kadar
sonra şimdi oturduğum daireyi satın aldık ve şükür olsun 1 yıl olddu mayıs başında
Canııım nasılsınn kızın napıyor :)Günaydın
iyiyiz canım sen nasılsın:) verdiin kilo için tebrik ederim seni:) taşınıyormuşsun kolay gelsin canım. İnşallah ev sahibi olursunuz da bidaha hiç taşınmazsınızCanııım nasılsınn kızın napıyor :)