- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Haftaya cuma bitiyor cnmNe kadar kaldı canım sınavlarının bitmesine, bencede deniz için biraz daha bekle su iyice ısınsın ondan sonra yüzersin bol bol
Annem yurtışından geldiği yıllar ingilizce dersi veriyordu .
bir firma sahibi çalışanlarına ders aldırmak istedi
3 4 kişi falan gelip gidiyor.
Adam anneme taktı kafayı
o da gelip gidiyor kontrol ediyorum kafası ile.
Ne alaka ya dedim ders almıyor patronsa patron.
Milletin dikkatini dağıtmasın gelmesin vs dedim.
Neyse bu arada biz evi taşımaya karar vermiştik bahçeli bir ev istiyordu annem,
bulduk oraya taşınacağız.
Adam taşınamazsın demiş
Annem aslında benden serttir, ama ürkmüştü adamdan.
Adam bildiğin mafya imiş meğer.
Kimse kim dedim.
taşınacağız o kadar
o kim oluyor.
Aradım telefonunu bulup işyerinden.
Şİu gün kapıya kamyonu çekişyorum
taşınıyoruz
haydi bakalım dedim
nasıl taşınıyoruz izlemek isterseniz gelir görürsünüz nasıl taşındığımı.
KAmyonu çağırdım.
Çıktım sokağa
Sokağın başında camları siyah mercedes içinde bir iki tip
gittim camı tıklattım
bastım küfürü
kalakaldılar
annemi bizim şirketin aracı ile taşınacağım yere gönderdim önden.
Ki anlatsam şirket ayağa kalkar aslında kimsye çıt demedim ortalık karışmasın diye.
Bindim kamyonun ön tarafına
Şöföre bas gaza dedim.
Aradan zaman geçti
hErif annemi aramış
Senin ne manyak kızın var demiş.
o oldu bir daha ne aradı ne sordu it
15 küsür sene
Korkmayın
hiç kimseden...
İyi çalışmalar kuzummGünaydın kızlar,
Bugun biri 3'de, diğeri 6 da iki sınavım var. Ders çalışmam lazım. O yüzden kaçıyorum.
Yediklerimi akşam toplu bir şekilde yazarim
Ayy alemsinn :))Annem yurtışından geldiği yıllar ingilizce dersi veriyordu .
bir firma sahibi çalışanlarına ders aldırmak istedi
3 4 kişi falan gelip gidiyor.
Adam anneme taktı kafayı
o da gelip gidiyor kontrol ediyorum kafası ile.
Ne alaka ya dedim ders almıyor patronsa patron.
Milletin dikkatini dağıtmasın gelmesin vs dedim.
Neyse bu arada biz evi taşımaya karar vermiştik bahçeli bir ev istiyordu annem,
bulduk oraya taşınacağız.
Adam taşınamazsın demiş
Annem aslında benden serttir, ama ürkmüştü adamdan.
Adam bildiğin mafya imiş meğer.
Kimse kim dedim.
taşınacağız o kadar
o kim oluyor.
Aradım telefonunu bulup işyerinden.
Şİu gün kapıya kamyonu çekişyorum
taşınıyoruz
haydi bakalım dedim
nasıl taşınıyoruz izlemek isterseniz gelir görürsünüz nasıl taşındığımı.
KAmyonu çağırdım.
Çıktım sokağa
Sokağın başında camları siyah mercedes içinde bir iki tip
gittim camı tıklattım
bastım küfürü
kalakaldılar
annemi bizim şirketin aracı ile taşınacağım yere gönderdim önden.
Ki anlatsam şirket ayağa kalkar aslında kimsye çıt demedim ortalık karışmasın diye.
Bindim kamyonun ön tarafına
Şöföre bas gaza dedim.
Aradan zaman geçti
hErif annemi aramış
Senin ne manyak kızın var demiş.
o oldu bir daha ne aradı ne sordu it
15 küsür sene
Korkmayın
hiç kimseden...
30 bedene girmek çok iyi ne kadar esnek olursa olsun. harika:)30 beden kota girdim
ee tabii esnek bir kot
yoksa 30 beden falan değilim eminim bundan
işte bu üzerimdeki kot bol gelmeye başladığında bu iş bitmiş olacak.
Tartının pili bitmişti ya hani bir türlü alamadık aldık uymadı vs.
Dün akşam eşim elindeki poşetten bir tartı çıkarttı al sana yeni tartı aldım.
ÇEmkirdim durdum.
pil istiyorum ben ne tartısı ben ne yapayım yeni tartıyı.
Anlamadı neden çemkirdiğimi.
Canım benim ben diğer tartıda tartılıyorum bir kilo takibi yapıyorum.
Bu tartıda 60 kg da çıksam bir şey ifade etmez bana dedim.
Yok anlamadı.
tartı evrenseldir gibi abuk bir cümle kurdu sırtararak.
pili aldım nihayet
cmt bir tartılayım bakalım kaç. kg oldum.
yavaşladı artık verme süreci yine sanırım.
Selem canim okuyunca sinir oldum .Çok uzuunn anlatıcam sıkılırsanız okumayın kızlar biraz dertleşmeye ihtiyacm var rahatmama lazım sinirlerim bozuldu..
Size yazdıktan sonra bi aydınlanma geldi bana :) dedim çık bi dolaş, sonra hazırlandım çıktım burda bi servise blenderimi vermiştim onu aldım tamiri bitmiş ordan yürüdüm yürüdüm işkura yaklaştm hazır gelmişken gireym dedim
Asansöre bindim sonra bi adam daha geldi kapıda duruyor kapı kapanmıyor abi şöyle çekilde kapı kapansın dedim pardon kızım farketmedim dedi orta yaşlı bi adam.
Sonra dedi napıosun burda, iş bakıcam abi dedim. Nerelisin kızım dedi eskişehirlihim dedim aa neresinden dedi bende orda yaşardm dedi merkezdeydm ben dedim, köy falan dedi söyledim köyümü kimlerdensin diye sordu onuda söyledim aaa yoksa sen rıdvanın kızımısın dedi aaa dedim babamı nerden tanıyorsun sanayide benimde dükkanm vardı mobilyacıydık dedi kapattk 15 yıl önce buraya geldik. İyi dedim tanıdık çıktı adam, sonra dedi ne iş yapıyorsun ben sana iş bulurum merak etme bende söyledim tamam dedi numaranı ver ben sana haber veririm, bende saf gibi verdim numaramı. Sonra dedi sen görüş sonra bak şurda dükkanım var uğra oraya o arada bende arıyım 1-2 kişiyi. Tamam dedim girdim işkura. Babamı aradım arkadaşınla karşılaştm dedim oda ismini hatırlamadm ama görsem tanırım dedi.
Neyse ben çıkınca karşıdaki ofise girdim. Adam ofiste oturuyor. Bişey içermisin dedi su olabilir dedim su aldı geldi Biraz sohbet ettik babamı sordu eşin ne iş yapıyor falan dedi bende anlattım sonra dedi benim elemanım 10 gün sonra işten çıkıcak istersen burda başla, dedi ne kadar ücret istiyorsn söyledim, yok olmaz dedi benim söylediğimden 1000 tl fazla ücret söyledi, yemek yolda burdan dedi bi kıllandım adamdan, neden dedim bu işe bu ücret çok fazla, bişeyler söyledi. Sonra dedi şirketten araba veririm onla gider gelirsin yok dedim aktif olarak araç kullanamıyorum ben öğretirim dedi gerek yok dedim. İşte bişeye ihtiyacın olursa şirketten hallederiz masrafın azalır falan saçma sapan şeyler söylüyor. Sonra aldığın ücreti kimseye söylemek yok eşin bile bilmiycek dedi çalışma saatleri de önemli değil sen belirle dedi iyice gıcık oldum ama babamın arkadaşı diye düşünüyorum hala dedim sakin ol ama bi atarlandm ben kimseye yalan söylemem diye, ne alıyorsam onu söylerim dedim hele eşimden hiç bişeyi gizlemem dedim. İsterseniz o ücreti verin dedim ne saçma bu şey falan dedim bi gerildim.Sinirlendiğimi anladı sonra sana bişey söyliycem dedi, söyle dedim ben senden çok hoşlandım gülüşünden etkilendim falan dedi aldım suyu masaya fırlattım ben gelemem böyle şeylere kolay gelsin size dedim kalktım yürüyorm arkamdan geliyor arsız yüzsüz, dur yanlış anladın bundan sonra dünya ahiret kardeşimsin falan hiç bakmadm baya seslendi yürüdüm çıktım.
Ama çok sinir oldum, babamı tanıdığı belli yoksa köyü söyleyince babamı bilmesi mesleğini bilmesi imkansız ama böyle bi arsızlık hiç beklemiyordum. Babamın arkadaşları benim hep amcam gibiydi ve ben yine öyle sandım resmen hayal kırıklığı ve sinir harbiyle çıktım ordan
İnsanların ne kadar arsız olabildiğini bi kez daha gördüm.
Ohhh biraz rahatladım
Çok sevindim tatlııım 30 beden esnek olsa bile harikaaa :))30 beden kota girdim
ee tabii esnek bir kot
yoksa 30 beden falan değilim eminim bundan
işte bu üzerimdeki kot bol gelmeye başladığında bu iş bitmiş olacak.
Tartının pili bitmişti ya hani bir türlü alamadık aldık uymadı vs.
Dün akşam eşim elindeki poşetten bir tartı çıkarttı al sana yeni tartı aldım.
ÇEmkirdim durdum.
pil istiyorum ben ne tartısı ben ne yapayım yeni tartıyı.
Anlamadı neden çemkirdiğimi.
Canım benim ben diğer tartıda tartılıyorum bir kilo takibi yapıyorum.
Bu tartıda 60 kg da çıksam bir şey ifade etmez bana dedim.
Yok anlamadı.
tartı evrenseldir gibi abuk bir cümle kurdu sırtararak.
pili aldım nihayet
cmt bir tartılayım bakalım kaç. kg oldum.
yavaşladı artık verme süreci yine sanırım.
Gerçekten sinir bozucu canım ama geldi geçti işteSelem canim okuyunca sinir oldum .
Ya keşge o suyu onun suratina atsaydin .
Kiz o kadar kotu bir zemanede yasiyoruz ki hic kimsede ar namus diye bişey kalmamiş.
Bence o srnin babanida tanimiyo sadece seni tuzaga duşurmek üçün söylemiş şerefsiz denen sanami kaldim ben .
Hec kafana takma yadaşindan o gunude sil hic yasanmamais kimi hayatina devam et .
Canim allahim seni oyle şerefsizlerden korusun tatalim hep iyiliklerle karşilaş.
Canim yende kecmis olsun sana
canım benim afiyet olsunSelam güzeller
O gün işkurdan 2 tane insan kaynaklarıyla ilgili ilan almıştım dün ikisini de aradım ikiside eleman almış ben şanssızım sanırım
Dün akşamda film izledik eşimle 2 tane üstüste buraya girip yazamadım. Eşim telefonla oynarken film izlememi hiç sevmiyor altyazıyı kaçırınca o ne dedi bu neden böyle dedi diye sorularıma cevap vermekten bıktı
Bugün de sabah bi komşum var yaşlı o aradı kızım benim makinamdan değişik sesler çıkıyor gelip baksana diye. Haftada bir arar beni anlamıyor öğrenemedi :) ona gittim bende yapamadım bu sefer servis çağırdık. 11e kadar onunla oturdum karnımda açtı kahvaltı yapmamıştım. Kahve yapayım dedi istemedim.
Eve çıktım başka bi arkadaşım aradı kahve içmeye gelicez diye. hemen ortalığı topladım acele acele bi kahvaltı yaptım onlar geldiler kahve içtik. Ben diyetteyim diye önlerine ekstradan bişeyde çıkartamadım çünkü evede almıyorum
14.30 gibi gittiler bende yürüyüşe çıkayım dedim. Hazırlanıp çıktım 1 saat yürüdüm geri geldim. Karnım çok açtı eve gelince kayısı ve şeftali yedim.
no_name_ sen nerelerdesin canım
zinnia neden tartılmak için cumartesiyi bekliyorsun kuzum hiç mi merak etmiyorsun :)
Buraya giremeyince sizi özlüyorum merak ediyorum yaaa