Neyi söksün supurgelikler miiiiSaol cnm baktım şimdi. Görmüştüm bunları nette hatta yapmaya çalışmıştımda zor gelmişti. Bende bırakmıştım.
Bir ara sözleşip burada spor yapmıştık ya bazılarımız dans etmişti :) Bende jillian 3 yapmıştım. Sonraki 3 gün her tarafım ağrıdı. O da ilk ve son oldu.Ama devam etmek istiyorum. Vucut böyle salkım saçak hiç iyi olmuyor.
Bende cifle temizliyorum cnm. Ama çok zorlanıyorsun. EŞin geldiğinde söktür hepsini at makineye yıka. Kuruyuncada ver eline geri taksın. Sen uğraşma o uğraşsın
Okurken krize girdim resmen yaa. Annesi kardeşi yok mu böyle insanların hiç mi düşünmezler sonunu anlamıyorum. Allahından bulsun inşallah hepsi.
Anahtarları dedim beeeee.Neyi söksün supurgelikler miiii
Anahtarlar bi derece de supurgelikler çok yoruyor
Hahahaaaa, aynen..anahtarlar da ne var ayol,söktuğune değmez,supurgelikler feciiiiAnahtarları dedim beeeee.
Süpürgelikleri sökerse sende onu sökersin gibi geliyor bana
bu pez. venk ne iş yapıyor canımOlabilir canım o yüzden de sakin kalmış olabilirim
Çok tırsmaya başladım senden. Gerçi ben ne korkcammm be. Uslu, kendi halimde, pambık gibi kızımKorkmayın böyle şerefiszlerden kızlar
korkarsanız daha çok ortalıkta dolanır bu itler
lütfen bana telini adını adresini ver
inan senin adını vs vermeyeceğim
başka türlü halledeceğim
Anlatmam canım ararsa da yanında açmam meşgule atarım uydururum bişey ki aramaya cesaret edemez kesin onun da yanında karısı vardırpeki o zman anlatma sakınoinone27 eşin çıldırabilir allah korusun.
unutmaya çalış canım. sabaha daha iyi olursun merak etme
Kesin çoluk çocuğuda vardır ama düşünmez böyle şerefsizler canım uçkurunun derdinde hepsi ne sadakat bilirler ne insanlık ne kardeşlikSaol cnm baktım şimdi. Görmüştüm bunları nette hatta yapmaya çalışmıştımda zor gelmişti. Bende bırakmıştım.
Bir ara sözleşip burada spor yapmıştık ya bazılarımız dans etmişti :) Bende jillian 3 yapmıştım. Sonraki 3 gün her tarafım ağrıdı. O da ilk ve son oldu.Ama devam etmek istiyorum. Vucut böyle salkım saçak hiç iyi olmuyor.
Bende cifle temizliyorum cnm. Ama çok zorlanıyorsun. EŞin geldiğinde söktür hepsini at makineye yıka. Kuruyuncada ver eline geri taksın. Sen uğraşma o uğraşsın
Okurken krize girdim resmen yaa. Annesi kardeşi yok mu böyle insanların hiç mi düşünmezler sonunu anlamıyorum. Allahından bulsun inşallah hepsi.
Vereyim canım hiç sorun değil de napcan meral etmedim değil :)Korkmayın böyle şerefiszlerden kızlar
korkarsanız daha çok ortalıkta dolanır bu itler
lütfen bana telini adını adresini ver
inan senin adını vs vermeyeceğim
başka türlü halledeceğim
Gayet iyi bence canım akşam dikkat etmek biraz da hareket bile çok farkediyo zatenSabah sınavım vardı. 9 buçukta bir sandviç yedim ve evden çıktım.
Öğlen 2'dede kızlarla bize gelip bir kahvaltı daha yaptık. Biraz fazla kaçırdım. Hatta fırından sıcak odun ekmeği almıştık. Avuç içi kadarda o ekmekten yedim tereyağı sürüp.
2 saat sonrada 1 sade türk kahvesi ve 7-8 erik yedim. Bugünde mutfak böyle kapandı. Tam diyet yapamıyorum. Ama en azından yediklerime dikkat ediyorum
Ah ah şu sınavlarım bir bitsin düzenli sporda yapacagim insallah. Burda deniz sezonu acildi, herkes denize girmeye basladi. Ama kapandigimdan beri gündüz denize hic girmedim. Aksamlari kendimi daha rahat hissettigim icin aksam gittim hep. Ama aksamlari su buz gibi henüz. Ramazanin sonlarina dogru her aksam biraz yüzsem en büyük spor olacak benim icinGayet iyi bence canım akşam dikkat etmek biraz da hareket bile çok farkediyo zaten
Akşamları yüz canım ramazanda vsAh ah şu sınavlarım bir bitsin düzenli sporda yapacagim insallah. Burda deniz sezonu acildi, herkes denize girmeye basladi. Ama kapandigimdan beri gündüz denize hic girmedim. Aksamlari kendimi daha rahat hissettigim icin aksam gittim hep. Ama aksamlari su buz gibi henüz. Ramazanin sonlarina dogru her aksam biraz yüzsem en büyük spor olacak benim icin
Ne kadar kaldı canım sınavlarının bitmesine, bencede deniz için biraz daha bekle su iyice ısınsın ondan sonra yüzersin bol bolAh ah şu sınavlarım bir bitsin düzenli sporda yapacagim insallah. Burda deniz sezonu acildi, herkes denize girmeye basladi. Ama kapandigimdan beri gündüz denize hic girmedim. Aksamlari kendimi daha rahat hissettigim icin aksam gittim hep. Ama aksamlari su buz gibi henüz. Ramazanin sonlarina dogru her aksam biraz yüzsem en büyük spor olacak benim icin
Aslında doğru söylüyorsun canım ama ben nedense öyle bi durumda abi amca falan derim oda bana kızım dedi bide utanmadanKızlar bir kaç öneri size
şimdi asansörde ite rastladım dedin kapının kapanması için abi biraz geri dur da kapansın dedin gibi bir cümle hatırlıyorum.
Abi amca dayı vs demeyin asla.
Beyefendi
tek kelime bu kızlar
net ve vurgulu
Beyefendi derken sesinizden duruşunuzdan size nasıl davranması gerektiğini anlasın.
İlk kelime ile
Beyefendi biraz çekilin lütfen! kapı kapansın
Emir kipi değil
kadınlığın naifliğinde değil
Ben en az senin kadar güçlüyüm vurgusu ile.
Haa şöyle de olabilir
adam kendi halinde harbi beyefendi, mert biri ise
Gardaş
iki kelimem vardır benim
bu ikisi işte.
yapım serttir evet ama yeri gelir Yavrum derim benle yaşıt insana bile
Asla ama asla korkmayın
dik ve güçlü durun
önce kendiniz inanın güçlü olduğunuza.