Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Çok uzuunn anlatıcam sıkılırsanız okumayın kızlar biraz dertleşmeye ihtiyacm var rahatmama lazım sinirlerim bozuldu..

Size yazdıktan sonra bi aydınlanma geldi bana :) dedim çık bi dolaş, sonra hazırlandım çıktım burda bi servise blenderimi vermiştim onu aldım tamiri bitmiş ordan yürüdüm yürüdüm işkura yaklaştm hazır gelmişken gireym dedim
Asansöre bindim sonra bi adam daha geldi kapıda duruyor kapı kapanmıyor abi şöyle çekilde kapı kapansın dedim pardon kızım farketmedim dedi orta yaşlı bi adam.
Sonra dedi napıosun burda, iş bakıcam abi dedim. Nerelisin kızım dedi eskişehirlihim dedim aa neresinden dedi bende orda yaşardm dedi merkezdeydm ben dedim, köy falan dedi söyledim köyümü kimlerdensin diye sordu onuda söyledim aaa yoksa sen rıdvanın kızımısın dedi aaa dedim babamı nerden tanıyorsun sanayide benimde dükkanm vardı mobilyacıydık dedi kapattk 15 yıl önce buraya geldik. İyi dedim tanıdık çıktı adam, sonra dedi ne iş yapıyorsun ben sana iş bulurum merak etme bende söyledim tamam dedi numaranı ver ben sana haber veririm, bende saf gibi verdim numaramı. Sonra dedi sen görüş sonra bak şurda dükkanım var uğra oraya o arada bende arıyım 1-2 kişiyi. Tamam dedim girdim işkura. Babamı aradım arkadaşınla karşılaştm dedim oda ismini hatırlamadm ama görsem tanırım dedi.

Neyse ben çıkınca karşıdaki ofise girdim. Adam ofiste oturuyor. Bişey içermisin dedi su olabilir dedim su aldı geldi Biraz sohbet ettik babamı sordu eşin ne iş yapıyor falan dedi bende anlattım sonra dedi benim elemanım 10 gün sonra işten çıkıcak istersen burda başla, dedi ne kadar ücret istiyorsn söyledim, yok olmaz dedi benim söylediğimden 1000 tl fazla ücret söyledi, yemek yolda burdan dedi bi kıllandım adamdan, neden dedim bu işe bu ücret çok fazla, bişeyler söyledi. Sonra dedi şirketten araba veririm onla gider gelirsin yok dedim aktif olarak araç kullanamıyorum ben öğretirim dedi gerek yok dedim. İşte bişeye ihtiyacın olursa şirketten hallederiz masrafın azalır falan saçma sapan şeyler söylüyor. Sonra aldığın ücreti kimseye söylemek yok eşin bile bilmiycek dedi çalışma saatleri de önemli değil sen belirle dedi iyice gıcık oldum ama babamın arkadaşı diye düşünüyorum hala dedim sakin ol ama bi atarlandm ben kimseye yalan söylemem diye, ne alıyorsam onu söylerim dedim hele eşimden hiç bişeyi gizlemem dedim. İsterseniz o ücreti verin dedim ne saçma bu şey falan dedim bi gerildim.Sinirlendiğimi anladı sonra sana bişey söyliycem dedi, söyle dedim ben senden çok hoşlandım gülüşünden etkilendim falan dedi aldım suyu masaya fırlattım ben gelemem böyle şeylere kolay gelsin size dedim kalktım yürüyorm arkamdan geliyor arsız yüzsüz, dur yanlış anladın bundan sonra dünya ahiret kardeşimsin falan hiç bakmadm baya seslendi yürüdüm çıktım.

Ama çok sinir oldum, babamı tanıdığı belli yoksa köyü söyleyince babamı bilmesi mesleğini bilmesi imkansız ama böyle bi arsızlık hiç beklemiyordum. Babamın arkadaşları benim hep amcam gibiydi ve ben yine öyle sandım resmen hayal kırıklığı ve sinir harbiyle çıktım ordan

İnsanların ne kadar arsız olabildiğini bi kez daha gördüm.

Ohhh biraz rahatladım

Vay şerefsiz yaaaa, ne adamlar var..muhtemelen evli barklı,çoluk çocuk sahibidir..ne cürret yaaaa! Hadsiz p..venk!!!

Oyy çok sinir oldum,geçmiş olsun kuzum...
Aman babana ya da kocana söyleme bence..
Bu ülkede bu sebepten cinayet işleniyor Allah muhafaza...gerçi söylemezsin sen ..tanıdık çıkması da şaka gibi..acaba duydu mu ortamda köyünü falan da, hazır tanıdık, yürüyeyim ben buradan mı dedi ki...

Çok geçmiş olsun kuzum yaaa, hayat boyu çok karşıma çıktı bu hadisizlerden..bi dönem kasıtlı kilo almıştım, güzel bulmasinlar da asilmasinlar diye..
Nasıl yüz bulup da yaklaşıyorlar, bu haddi nereden buluyorlar hiç anlamıyorum

Tam bi kart zamparaydı kesin evlidir canım..

Kardeşime anlattım burda 2-3 ay çalışan nice insanlar var abla onlardandır babamı ordan tanıyordur koca sanayi sonuçta arkadaşı olsa öyle yapamazdı dedi. Eşime ve babama anlatmıycam canım kardeşime ve bi arkadaşıma anlattım sadece. Ama burda duymuş olamaz çünkü benim burda tanıdığım zaten 10 aile ya vardır ya yoktur onlarda konu komşu işte bu tanıdık ama nerden tanıdık bilemedim.
Çıktım kendi kendme konuşuyordum resmen arsız pislik insanlarda utanma arlanma da kalmamış kimseye güvenmeye gelmiyor diye.. Etrafımdakilerde deliymişim gibi bana bakıyorlar.

Bide adam babamı eşimi falan sorarken kendini anlatıyor öve öve çok zenginim misali, beni paraya tapan o kadınlardan sandı sanırım. Aç kalsam da kimseye açım demem ben be onun parasına mı kaldım ki o değil en yakınımdan bile istemem ne zannddiyorsa kendini artık.

Arkadaşımda iyi bişey yapmaya kalkmamış temas etmeye çalışmamş hatta çayına suyuna ilaç bile katabilir öyleleri dedi. Gerçi 2-3 kişi vardı çalışan ama olsun insan yapcak olduktan sonra yapar bi şekilde. Bundan sonra gittiğim görüşmelerde falan su bile içmiycem.

Neyse geldi geçti çok şükür

İçme tabi tatlım Allah korusun, bu ne ya,evli kadına bi de..hiç mı babandan, eşinden korkusu yok ! Pes vallahi..

Ben artık çok cirkef oldum bu konularda, ağzına tükürüyorum bu tarz tiplerin,içim soğuyor..eskiden olsa içime atar, sinir olurdum gelmiş geçmiş olsun tekrardan canim...

Bende normalde ağzıma geleni söylerdim bağırır çağırırdım ama nedense öyle bi ben böyle şeylere gelemem deyip suyu fırlatmakla yetindim.
Sağol canım Allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi.

Amin canım, babanin arkadaşı diye de basiretin bağlanmış olabilir , gayet normal...dikkat et kendine çok..

Valla bende çok sinirliyim, eşimde geldiğinden beri neyin var neden durgunsun deyip duruyor anlatmamak için zor tutuyorum kendimi
canım anlatmaman daha iyi tabi de. hani sana da kızar, adama da yürür. ama ya eşinin yanında ararsa adam? özür dilerim ama en kötü senaryoyu çiziyorum. sen ne dersin no_name_

Saol cnm baktım şimdi. Görmüştüm bunları nette hatta yapmaya çalışmıştımda zor gelmişti. Bende bırakmıştım.
Bir ara sözleşip burada spor yapmıştık ya bazılarımız dans etmişti :) Bende jillian 3 yapmıştım. Sonraki 3 gün her tarafım ağrıdı. O da ilk ve son oldu. Ama devam etmek istiyorum. Vucut böyle salkım saçak hiç iyi olmuyor.

Bende cifle temizliyorum cnm. Ama çok zorlanıyorsun. EŞin geldiğinde söktür hepsini at makineye yıka. Kuruyuncada ver eline geri taksın. Sen uğraşma o uğraşsın

Okurken krize girdim resmen yaa. Annesi kardeşi yok mu böyle insanların hiç mi düşünmezler sonunu anlamıyorum. Allahından bulsun inşallah hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…