Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
oyyy çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun kuzuuuummmm, kanada değil miydi? değişti mi şimdi? ay hadi hayırlısı, hemen internet ve bilgisayar işini hallet, biz varız ya kuzuuu

vallahi canım ben de bilemiyorum belki de kist vardır dün akşam ağrı yaptı oldukça...bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim... her duruma çok çabuk adapte olan ben buna da oldum bile, eşime espriler bile yaptım dün gece...ben menapozluyum yaşlı bi kadınım diye gülmekten delirdik ammman ne olacaksa olsun, sağlığımız yerinde olsun

oyyy çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun kuzuuuummmm, kanada değil miydi? değişti mi şimdi? ay hadi hayırlısı, hemen internet ve bilgisayar işini hallet, biz varız ya kuzuuu
kanada değil en başından beri Dakota idi:) sen hep karıştırıyorsun:) saol canım benim. eveet hergün bol bol konuşuruz yine memleket hasreti çekmem:)

Günaydın kuzummmm
anlat hele neler yaptın günlerdir

bwjlw iraz canım sakince
benimde öyle oldu geçen aylarda hatırlarsan
dr a gittim ilacı yazdı ama kullanma bekle dedi
şu günlerde olursun
ve dediği çıktı
bekliyorum canım, keyfi bilir, doktora gitsem ilaç verecek ve gelecek biliyorum artık menapozda da olunsa ilaçla geliyor regl... ammannn saldım çayıra

hımm kist de olabilir evet. bakalım doktor ne diyecek.
güçlü arkadaşım benim. en güzeli, barışık olmak gerek. belli şeyleri yaşayacaz ister istemez. nasıl atlattığın önemli. allah sağlık versin dediğin gibi.

kanada değil en başından beri Dakota idi:) sen hep karıştırıyorsun:) saol canım benim. eveet hergün bol bol konuşuruz yine memleket hasreti çekmem:)
ben niye kanadaya takıldım kaldım ki...Allah Allah çok garip...kanada sınırında ya dakota ondan herhalde...kuzey mi? güney mi peki?

insanların hayal edipte yapamadıkları şeylere sahip olacak çocukların
aa çocukların yazdımya laaaa
çok mutşu oldum senin adına
inşallah kısa sürede güzel haberlerini alırsın eşinden canımm.
gider gelirsin memlekete
dünya küçük canımm
her türlü haberleşme imkanları mevcur
düşünsene 86 yılında nnem avsutralya ya gittiğinde 3 sene sonra gelmişti
3 sene görmmeiştim annemi.
sadece çok nadir tel ile görüşürdük.
şimdi çok rahat her şey
skype vs ne varsa var elinin altında
haa bi de pasaport alırken görüşelim caanımmm

doğru kanada sınırında. güney dakota. adı güney ama kışın -40 derece :)

Güney Dakota
, Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzey batısındaki eyâletlerinden birisidir. Yüzölçümü 199.731 km2, nüfusu 814.180'dir. Eyaletin batısında Black Hills doğusunda ise Badlands Ulusal Parkı yer alır. En büyük şehri Sioux Falls, başkenti ise Pierre'dir. Güney Dakota çok sayıda Kızılderili rezervasyonuna, özellikle de Lakotalara ev sahipliği yapar. Eyalet Alaska, Oklahoma, New Mexico'dan sonra en çok kızılderili nüfusu barındıran dördüncü eyalettir.

Dakota adı, bir kızılderili etnik grup olan Dakotalardan gelmektedir. Güney Dakota'nın takma adı The Mount Rushmore Statedir.

abooovvvvv kızılderililere komşu olursun artık

green card alınca tam bilmiyorum ama yaklaşık 5 sene falan ülke dışına çıkamıyorsun. acil bişey olsa atkayıp gelemezsin işte. gelmeye kalksan bile yol 3 gün sürüyor.
dün annem diyor ki durumu bilmeden, bebek kız olursa minik minik elbiseler giydiririz yürürken bezi görünür. gülüyor falan mutlulukla. çok zoruma gitti. annemler torunlarının büyüdüğünü göremicek, o anlarına tanık olamayacaklar.
ama katlanmak lazım bazı şeylere. ilerisi için..
iyi yapıyoruz dimi..?

yavrum
menapozun iyi taraflarını unutma
ama bir dr a git sonra konuşalım bunu

doğru kanada sınırında. güney dakota. adı güney ama kışın -40 derece :)
güney dakotanın ilginç yasakları:
Bir beyaz, kendi evinde ya da arazisinde beşten fazla Kızılderili görürse, öldürebilir. Kızılderililer "saldırgan taraf" kabul ediliyor.

Eyalet sınırları içindeki peynir fabrikalarında uyumak yasak.

Spearfish kentinde 3 Kızılderili'yi sokakta vurmak serbest.

ahahaha çocuğun adını da oturan boğa koyarız artık

ay inanmıyorum eşşekoğlu eşşekler! Kızılderililere vahşi hayvan muamelesi yapıyorlar. peynir fabrikası da uyumak yasak mıymış? hımm en büyük hayalim buydu oysa ki tüh :))

onlar gelirler yanına düşünme bunları kuzummm

ay inanmıyorum eşşekoğlu eşşekler! Kızılderililere vahşi hayvan muamelesi yapıyorlar. peynir fabrikası da uyumak yasak mıymış? hımm en büyük hayalim buydu oysa ki tüh :))
hayallerini yıkmak istemezdim ama yassahmış bak
kızılderilileri severim ben yaaa, gitmeden dillerini araştır bence biraz...bi de internetten orada yaşayan türkleri bulup sohbete başla gitmeden derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…