ben de severim. ama karşılacağımızı sanmıyorum. bizim bulunacağımız yer dağbaşı nerdeyse. dümdüüüz bir arazi düşün. bir de seyrek çalışan bir tren hattı. eşim evden işe işten eve. ben de evde olacam. cuma, cmtesi pazar 3 gün tatil. gezerken karşılaşırsak bilemem. ama dediğin gibi keşke karşılaşsak çok insancıl güzel bir ırk.hayallerini yıkmak istemezdim ama yassahmış bak
kızılderilileri severim ben yaaa, gitmeden dillerini araştır bence biraz...bi de internetten orada yaşayan türkleri bulup sohbete başla gitmeden derim
insanlığın en güzel ırklarındandır Kızılderililerben de severim. ama karşılacağımızı sanmıyorum. bizim bulunacağımız yer dağbaşı nerdeyse. dümdüüüz bir arazi düşün. bir de seyrek çalışan bir tren hattı. eşim evden işe işten eve. ben de evde olacam. cuma, cmtesi pazar 3 gün tatil. gezerken karşılaşırsak bilemem. ama dediğin gibi keşke karşılaşsak çok insancıl güzel bir ırk.
ayy süper olurhatta uğurlerken halay çekeriz sana
evet ve o toprakların asıl sahibi de onlar.insanlığın en güzel ırklarındandır Kızılderililer
bir ara swing vs okurken kendimi kızılderili olduuuma inandırmıştım seneee 80 ler felan
yok ben işerim laaaayy süper olurarkamdan su da dökersiniz:)
günaydın canımmGünaydın kızlar
dizi mi fil milaaa millet şuraya en sevdiğiniz izlemekten bıkmadığınız 5 yabancı film ismi yazıverin sevabına, bugün film izleme modundayım
ilk 10 yaz işte be gözümdizi mi fil mi
dizi izlemem
ama film çoook laaaaaaaaa
hangisni yaziim
Inceptionlaaa millet şuraya en sevdiğiniz izlemekten bıkmadığınız 5 yabancı film ismi yazıverin sevabına, bugün film izleme modundayım
İyiyim cnm, çok sağol. Ama hala yorgunum. Yurt dışından dayım geldi ve hergün maaile bir aradayız. Sabah bir araya gelip gece dağılıyoruzgünaydın canımm
nasıl oldun iyi misin
Bunların hepsini izledim hem de kaç kezInception
Catch me if you can
Butterfly effect
Yeşil yol (ingiliççesi neydi green road mı ne)
aklıma gelince yine yazarım.
"hayat güzeldir" var bide. biraz hüzünlü ama. çokk tavsiye ederimBunların hepsini izledim hem de kaç kezsaol kuzuuu
50 kere izlemisimdir, o tarz filmleri seviyorsan çizgili pijamali çocuk filmini de izle derim"hayat güzeldir" var bide. biraz hüzünlü ama. çokk tavsiye ederim
çocuk filmi değil dimi bu:) o tarz derken dramayı mı kastettin? ben bilimkurgu, savaş, ve mantık hatası olmayan kurgusu iyi olan filmleri seviyorum.50 kere izlemisimdir, o tarz filmleri seviyorsan çizgili pijamali çocuk filmini de izle derim