Tabiki çocuk filmi değil beybi..savaş filmi,dram,yahudi soykırımı onu kastetmistim.çocuk filmi değil dimi bu:) o tarz derken dramayı mı kastettin? ben bilimkurgu, savaş, ve mantık hatası olmayan kurgusu iyi olan filmleri seviyorum.
kolera günlerinde aşkilk 10 yaz işte be gözüm
Du bakiim daha önce izledim mikolera günlerinde aşk
bugün bunu izle hemmen bul
misafir ağır diyon yanüİyiyim cnm, çok sağol. Ama hala yorgunum. Yurt dışından dayım geldi ve hergün maaile bir aradayız. Sabah bir araya gelip gece dağılıyoruz
Javier bardemmmmm, hastasıyızzzz,izlemisim ama hiç hatırlamıyorum,hemen açıyorum,saol beybiiiikolera günlerinde aşk
bugün bunu izle hemmen bul
Ooo suppersin,çok saol canim,hemen bakiyorum izlemiş miyim diyeno_name_
- Zamana karşı
- Sihirbazlar çetesi
- Sihirbazlar çetesi 2
- Uyumsuz
- Kuralsız, (uyumsuz'un devamı)
- Yandaş ( uyumsuz'un devamı)
- woman in gold
- the age of Adaline (Ölümsüz AŞK
bugün için yeter o sanaJavier bardemmmmm, hastasıyızzzz,izlemisim ama hiç hatırlamıyorum,hemen açıyorum,saol beybiiii
Her gün 4 film izliyorum,neye yetecek laaaabugün için yeter o sana
Uyumsuz ve serisini izlemedim,bilimkurgu,fantastik hiç izlemiyorum çünkü ama bu seriyi izleyeceğim, puanları yüksek oldukcano_name_
- Zamana karşı
- Sihirbazlar çetesi
- Sihirbazlar çetesi 2
- Uyumsuz
- Kuralsız, (uyumsuz'un devamı)
- Yandaş ( uyumsuz'un devamı)
- woman in gold
- the age of Adaline (Ölümsüz AŞK
saol canım fırsatını bulunca bakayımTabiki çocuk filmi değil beybi..savaş filmi,dram,yahudi soykırımı onu kastetmistim.
düşünsel olarak yeterHer gün 4 film izliyorum,neye yetecek laaaa
Açtım şimdi, hayal meyal hatırlar gibiyim.2 saati geçkin süresi.hadi bana iyi seyirler o haldedüşünsel olarak yeter
Aldım canım notunu,aklınıza geldikçe yazın siz
Hemde nasıl :)misafir ağır diyon yanü
Ooo suppersin,çok saol canim,hemen bakiyorum izlemiş miyim diye
Uyumsuz ve serisini izlemedim,bilimkurgu,fantastik hiç izlemiyorum çünkü ama bu seriyi izleyeceğim, puanları yüksek oldukca
izlemediysen mutlaka izle. bayılacaksın.Aldım canım notunu,aklınıza geldikçe yazın siz
Bende psikolojik filmleri severimHemde nasıl :)
Bende sadece bilim kurgu izlerim diyebilirim :) Gerçek üstü, fantastik olayları izlemeyi seviyorum. Tek şartı zombiler, vampirler vs. olmayacak. Bu iki kurguyu hiç sevmiyorum
Tamam tatlımizlemediysen mutlaka izle. bayılacaksın.