Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum inşallah bende de bi heyecan oluştu normalde sakin biriyimdir oysa ki uzun zamandır lafı geçiyor ümit bağladım diye sanırım ama hayırlısı artık :)
Değişikmiş canım denemek lazım bizim yoğurt çorbasının içine yeşillik katılmış hali sanırımDovğa corbasi.
Malzemeler.
3 L yogurt.
1 L su
1 yumurta
2 Ç k un.
3 C k pirinc
Ve yesillikler
Ispanak dereotu maydonuz nane kişniş.bunlari balaca balaca dogruyoruz suyun altinda baya yikiyoruz kum falan kalmasin deye.
Yapilisi...
Pirinci 1 saat onceden kaynar suda islatiyoruz
Boyuk bir tencereye yogurtu suyu koyub cirpib koyu kivamda ayran yapiyoruz ivine unu yumurtanida katib iyice cirpiyoruz.
Ocaka koyub ara vermeden karisdiriyoruz pirincide ekleyib kaynayana yakina kimi karisdiriyoruz.
Iyice pirinc pisdikden sonra yesilikleri atiyoruz karisdira karisdira yesilik sari rengi donene kimi pisiriyoruz.
Kizlar isteyen nanaeni en sonda ilave ede biler.
Tuzda ekleyib ocakdan aliyoruz .
Pisirin afiyyet olsun .
Bence pisirseniz esinizde beyenerekden yeyecek.
Bu verdiyim tarif bizde eskilerden dugunlerde yapilardi agir et yemeklerinin yaninda simdide bayramlarda hemen hemen her sofrada olur.
ne güzel bir menüBugünkü menüm:
Öğle: 1 kase kemiksulu çorba
Öğleden sonra 5 adet petibor biskui
Akşam:1 kase kemiksulu çorba
Spor:40 dk 4 km tempolu yürüyüş
Canımmm haber ver nasıl geçtiğiniSağol kuzum inşallah bende de bi heyecan oluştu normalde sakin biriyimdir oysa ki uzun zamandır lafı geçiyor ümit bağladım diye sanırım ama hayırlısı artık :)
çok hafif olmuş kuzummm.Sabah
1 haşlanmış yumurta peynir ve zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
3 etimek peynir zeytin
Akşam
Buğday çorbası ve salata
Kendimi çok aç hissediyorum şu an, günlerdir şehir dışıydı misafirdi dışarda yiyorum hafif yiyim dedim ama çok az oldu sanırım yoğurt yiycem birazdan
evet işte çok güzel canımYjmurtani yagsiz qiranit tavada yapdim yapismadida.
Kahvemide sade icdim sekersiz.menum nasil olmus ??
günaydın canım, iyiyim çok şükür...hiç haber yok kendilerinden