- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım,Ay menumdaki 3 tane cevizin 1 ne kizlarim ortaq oldu yani tam 2 ceviz yedim .
Sukur doydum guzel menu olmus bence diyet menusu...
Oglene Mercimek corbasi yapcam ....
Günaydın kuzum :) gelirler gelirler işleri vardır heralde :)Günaydın
günlerdi,r olmayan arkadaşlar
eğer gelmeyecekseniz çekileyim bende
Günaydın canımm kahvaltıların ve öğle yemeklerin çok güzel akşamıda bu düzende devam etsen mükemmel olacaksın :))Gunaydin kizlar gununuz aydin mutlu olsiz kilolar gitsin zayif incecik kiz olun .
Bugun pilanimda ev isleri var imkan ede bilsem spor yapcam .
Kizlar ben sporuhayatimda bir is kimi vaacib bir sey sayiorum nasil ki koca gelcek yemek yapmak sartdir sporda gunluk sartdir .
Harikasın kuzumGünaydıııınnnn
Dün çok yorucu bir gün oldu, akşam 10,30 gibi ulaştım arkadaşımla en son düğünümde görüşmüştük 9 aydır görüşememenin verdiği hırsla gece 3e kadar sohbet muhabbet derken uyuyup kaldık. Sabah erkenden kalktık güzel bi kahvaltı yaptık 12de sınavım vardı yola çıktık biraz uzaktı sınav yeri.
Sınavım mükemmeel geçti inşallah sonucuda öyle olur. 60 soru vardı 58 tanesini cevapladım 2 tanesine takıldım onlarıda salladım. Zaten sorular çok basit hızı ölçen tarzda sorulardı türkçe matematik mantık tarzı. Sınavdan sonra herkes sürenin yetmemesinden şikayetçiydi. Ben bu tarz sınavlara alışkın olduğumdan yetiştirebildim çok hızlı çözdüm soruları. Şimdi sırada mülakat var çağırılırsam eğer
Dualerınız için teşekkür ederim hepinize
Arkadaşım ve eşi beni görür görmez baya kilo vermişsin iyi olmuş diyet mi yapıyorsun falan dediler çok mutlu oldum
Orda da çok dikkatli yemek yemeye çalıştım yola çıkmadan önce 5 gibi yemiştim yoldan geldim diye hemen kahvaltılık bişeyler çıkarttılar yumurta yaptı arkadaşım gece 11de yumurta domates salatalık peynir yedim
Neyse çok konuştumm
Evet kuzum güzel oldu hem sınav hem arkadaşlarım bana çok iyi geldi :) Mali müşavirimde dün mesaj attı haftaya adamla görüşücem numarasını falan verdi öğleden sonra arayıp görüşme ayarlıycam o işde bu mülakattı falan olana kadar beni idare eder olursa. Çünkü mülakatlar yerleştirmeler uzun sürüyormuş bankada.Harikasın kuzum
60 soruda 58
ne güzel bir gün olmuş arkadaşlarınla buluşman.
kahvaltı yapman o kadar kötü olmamış
oturup kebap hamur işi yiyeceğine kahvaltı candır kuzumm.
hadi inşallah mülakataaaaaaa diye dua edelim şimdi
Seninin adina sevindim canim hep basarilarin boyle bol olsun canim benim.Evet kuzum güzel oldu hem sınav hem arkadaşlarım bana çok iyi geldi :) Mali müşavirimde dün mesaj attı haftaya adamla görüşücem numarasını falan verdi öğleden sonra arayıp görüşme ayarlıycam o işde bu mülakattı falan olana kadar beni idare eder olursa. Çünkü mülakatlar yerleştirmeler uzun sürüyormuş bankada.
Sorma kuzum arkadaşım yemek yapayım diyor ben diyetteyim onu yapma bunu pişirme derken onlara da yedirmedim tavuk ve salata yedik öğleden sonra da
canım kilodan düşmüyorsa bile bu spor seni sıkılaştırıyor ki oda çok önemli sıkılaşıp ince gözüküyorsundur sarkma falan olmadan zayıflarsın işteSeninin adina sevindim canim hep basarilarin boyle bol olsun canim benim.
Kiz bir kac gundu ogle yemeginden sonra agzima hecne surmuyordum.
Bir dun aksam ipin ucun azacik kacirdim ne yapiyim buda naraz boncugu olsun bak canim bu sabah esim diyor ki kiz sen bu hafta baya kilo vermisin diyorum yok diyor ayol is nedeniyle bu hafta evde coxu zaman olmadi olandada gece gec saatlerde geldi sabah erkenden gittdi yani anlayacaginiz beni gec gec gordubu sabah diyor kiz don saga don sola don kiz vallahi kilocuklar gidiyor dedi.
Annam zaten kim beni gorse kiz kilobu vermeye basladin yeniden diyor herkes diyorda bir tarti oyle gostermiyor hep ayni gosterib duruyor