Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Gunaydin kizlar naslsiniz ben hic iyi degilim cunki qaliba disin bir koku kalmis yerinde hafifden agri veriyor.
Hepinizin 23 nisani kutlu olsun cocuku olanlarin bayrami kutlu olsun olmayanlarinda gelen yil bugun ki gunu kucaginda bebesi olsun insallah .
Cocuk sevinci oyle sevincdi hepeinize onu arzu edirem tum kalbimle .
Insalla no_name_ no_name_ canim sanada en guzel dualari edirem insallah seninde bir guzel beben olsun insallah rabbim dualarini isitsin .
Günaydın kuzum geçmiş olsun bi tekrar göster doktora keşke çektirmek yerine kanal tedavisi yapsalardı hem dişin dururdu hem ağrı olmazdı

Lapa lapa kar yagiyor
ve okul hinca hinc dolu
gururla bayram kutluyoruz
Babamda sabah bana kar fotoğrafları göndermiş burası uludağ gibi gelin kayalım demiş bende dedim burası antalya gibi gelin denize gidelim :)

Burası 2 gündür pek güzel nasıl kar yağıyor o kadar gerçi bu mesajı yazarken havaya tekrar baktm da hafif kapanıyor hava

Günaydııııınnnn :KK36:
Bugün bir kahvaltı yaptım anlatamam yedim yani baya o kadar şiştim ki eşim az yedin dese de ben herşeyin tadına baktım çok duydum hatta şiştim şimdi yürüyüşe çıkalm diye ısrar ediyorum. Eşimde dün iş arkadaşlarıyla halı sahada maça gitmişti bileğini burkmuş acıyor diyo çıkmıyor ama evde yürüyor koşa koşa :63:
Bende leslie yaparım :63:

23 nisan tüm çocuklara ve bize kutlu olsunnn :KK37:
Kandilinizde mübarek olsun kuzular :)

Kiz nersinde yagmis o kar oyle bahar vakti .
Benim teyzem antalayada oluyor diyor istiden yaniyoruz .
Kizlar inan o kadar halsiz bitginim ki evdede bir iki sorunumuz var sanirim evin stresi ehvalima yansiyib cok kotuyum kalmimden min cur hissler keciyor disimde hafifden hafifden agriyor
Günaydın kuzum geçmiş olsun bi tekrar göster doktora keşke çektirmek yerine kanal tedavisi yapsalardı hem dişin dururdu hem ağrı olmazdı
Canim yillar once tedavi yadirmisdim o disime 2 sene bundan once kirildi o gun bugundur kirila kirila gittdi damakla beraber olmusdu beni incitirdi simdide cikartdirdim yerinde dis koku kalmis bakanda yerine gozlede gorulur..
Bugunde hafta sonu bir yanda dis hekimi olmaz kaldi yarina .

_20170423_132146.JPG

Bunu bi arkadaşım sosyal medya hesabında paylaşmış duyduğum halde görünce şaşırdım :)

Kizlar inan o kadar halsiz bitginim ki evdede bir iki sorunumuz var sanirim evin stresi ehvalima yansiyib cok kotuyum kalmimden min cur hissler keciyor disimde hafifden hafifden agriyor

Canim yillar once tedavi yadirmisdim o disime 2 sene bundan once kirildi o gun bugundur kirila kirila gittdi damakla beraber olmusdu beni incitirdi simdide cikartdirdim yerinde dis koku kalmis bakanda yerine gozlede gorulur..
Olsun canım sık dişini ağrı kesici al yarın gidersin

yoruldum ya laaaa
sabah 7 olmaadan fırladım yataktan kuzumun gmleğini eteğini yıkamıştım
ütüledim güzelce
kahvaltıyı hazırladım
bügün bayram erken klkın çocuklar
giyelim enn güzel giysilerimizi
şarkısını söööleyip uyandırdım herkesi

bu arada arkadaşım bizde yattı gece
onu dürttüm ama tınlamadı...:işsiz:

sonra çıktık evden dooooğru okula
lapa lapa kar başladı saat 9 olmadan
konferaans slonunu hınca hınç dolu
koridorlara taştık:KK36::KK75:
istiklal mrşı çocukların gösterileri izmir marşı 10. yıl marşı derken coştuk ki ne coştuk...:sampiyon:

sonra gidip bir şeyler yedik,
hava soğuk
eve attık kendimizi
arkadaşı az önce yolcu ettim
çay demledim
dizlerimde ağrı var
gece de ağrıdı durdu
romatizmalı teyzeler gidi yaaaavvv:KK16:

MEnüm
sabah okulda 1 susamlı simit ( o kadar kahvaltı hazırlayıp yapmadım ya. susamı az midemi yakmaaa noolur dedim yerken. sağolsun yakmadı)
12,30 pidesiz et döner
16,30 1 tabak tavuklu bulgur pilavı+1/2 kase fasulyeler çorbası
( çorbayı annem yapmış: kuru fasulye+fırında kurutulmuş yeşil fasulye+bulgur+et parçacıkları+pırasa+maydanoz+mısır unu+tereyağı) tadı deliiii gibi güzeldi ama az yiyebildim.
su 4 lt
spor: yokdirr

Hamsi pilavı yaptım ama karnım davul gibi artık yarına

Kuzuumm eski halini bilmiorm ama öyle tombikde durmuyorsun hem daha hedefe de var sıra 38 bedendee :KK55:
Elbise de çok güzelmiş :KK36:
he yavvv bayıldım alırken ben de
satış elemanına bu bana olur mu dedim
kaç beden giyiyorsunuz dedi
44 hatıladığım dedim
emin misiniz dedi
heee didimm
peki acaba zayıflarsam olur mu bu didimm
kıkırdadı
ne gülüyon la didim
12 kg ya yakın kilo verdim didimm
o zaman bir deneyin didi
giydim
hala tombik duruyor
rahat 10 kg gitmesi lazım

Günel şu tansiyonuna dikkat et de başka bir şey demiyorum sana kuzumm
stres gerginlik yaşadığında da kalbin ritmi değişir unutma

Günaydııııınnnn :KK36:
Bugün bir kahvaltı yaptım anlatamam yedim yani baya o kadar şiştim ki eşim az yedin dese de ben herşeyin tadına baktım çok duydum hatta şiştim şimdi yürüyüşe çıkalm diye ısrar ediyorum. Eşimde dün iş arkadaşlarıyla halı sahada maça gitmişti bileğini burkmuş acıyor diyo çıkmıyor ama evde yürüyor koşa koşa :63:
Bende leslie yaparım :63:

23 nisan tüm çocuklara ve bize kutlu olsunnn :KK37:
Kandilinizde mübarek olsun kuzular :)
Hepimize hayırlı kandiller kuzummmmmmm

Bugün Kuzuma minikken bakan eski ev sahibim, komşum,gelin olduğumda kiraladığım evi yarı fiyatına kiraya veren can dostumun doğumgünü aynı zamanda.
Akşam ona uğrayacağım kuzumla
ada karanfili aldım
missss gibi koksun diye

MEnüm
sabah okulda 1 susamlı simit ( o kadar kahvaltı hazırlayıp yapmadım ya. susamı az midemi yakmaaa noolur dedim yerken. sağolsun yakmadı)
12,30 pidesiz et döner
16,30 1 tabak tavuklu bulgur pilavı+1/2 kase fasulyeler çorbası
( çorbayı annem yapmış: kuru fasulye+fırında kurutulmuş yeşil fasulye+bulgur+et parçacıkları+pırasa+maydanoz+mısır unu+tereyağı) tadı deliiii gibi güzeldi ama az yiyebildim.
su 4 lt
spor: yokdirr

Hamsi pilavı yaptım ama karnım davul gibi artık yarına
Afiyet olsun kuzum çorbayı bende merak ettim bi ara yapıyım :)

X