Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık

Öğlen
1 yulaflı poğaça 2 tane yulaflı kuru meyveli kurabiye

Akşam
Yoğurtlu buğday çorbası 4-5 kaşık mantar sote salata

Bugün leslie 3 mil yaptım yarım saat zumba yarım saatte yürüyüş yaptım yatmadan öncede yani şimdi de 2-3 kayısı yiycem

Hepinizi öpüorum :KK15::KK15::KK15:

:KK200::KK200::KK200:Gunaydin kizlar naslsiniz gununuz hep.aydinlik olsun ay kizlar ben kahvaltimi yapdim simdi yadima dusdu ki bugun tarti gunumuz idi amma tartilmadan evvel kehvaltimi yapdim :duduk:unutmusum cocuklarin yemekden sonra ilaclari var deye tamamen yemeye odaklandim ya

20170425_093743.jpg

Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık

Öğlen
1 yulaflı poğaça 2 tane yulaflı kuru meyveli kurabiye

Akşam
Yoğurtlu buğday çorbası 4-5 kaşık mantar sote salata

Bugün leslie 3 mil yaptım yarım saat zumba yarım saatte yürüyüş yaptım yatmadan öncede yani şimdi de 2-3 kayısı yiycem

Hepinizi öpüorum :KK15::KK15::KK15:
vayyy ne güzel menü
hele sporun harika kuzummm
leslie,zumba,yürüyüş efferümmmm sanaaaaaaaaa:KK55:

Kizlar menumsaki 1 buyuk dilim kepek ekmeyin yarsin yedim tam.yarsi kaldi .
Yesil cayima karanfil limon kara isot koydum demelerken .
Kizlar ben evden koförlük yapiyorum ve gelen giden hic eksiy olmaz cok sukurler olsun evde yapiyorum sanatimi evden devam ediyorum.
Dun bir musterim geldi kapiyi acar acmaz bana dediki ayol.nasil zayiflamişin oyle dedim ki kilo veremiyorum ded ki ben gormeyeli baya kilo vermisin kiz

Kizlar menumsaki 1 buyuk dilim kepek ekmeyin yarsin yedim tam.yarsi kaldi .
Yesil cayima karanfil limon kara isot koydum demelerken .
Kizlar ben evden koförlük yapiyorum ve gelen giden hic eksiy olmaz cok sukurler olsun evde yapiyorum sanatimi evden devam ediyorum.
Dun bir musterim geldi kapiyi acar acmaz bana dediki ayol.nasil zayiflamişin oyle dedim ki kilo veremiyorum ded ki ben gormeyeli baya kilo vermisin kiz
Ne güzel evden çalışabilmen
allahım kolaylık versin sana.

Günaydıııınnnn :KK200:

Tartıldım sabah 97,2 :KK49:
en son tartıldığımda 98,2ydim sanırım 1 kilo 1 kilodur da ben niye çok yavaş kilo veriyorum onu anlamadım :KK64:

Kizlar olur dikkata alirim amma ben sabah kahvaltida doyasiya yemesem oglenden sonra sekerim dusuyor el ayagim titriyor goxum donmus kimi oluyorum ne gordem ssldirsim geliyor.
O yuzden sabahlari kahvaltida doyrucu tutuyorum.
Virde kizlar evde zeytin falan yokdu henuz alis veris yapamadim.
Kizlar insalla yazin bol bol meyve sebze salatalik domates falan bol bol yeriz simdi hepsi ilacli diye eve cok sokmam bu tur seyleri vaxti zamaninda yeriz birde kizlar bizim buralar sizin oralar kimi cokda uzuluk deyil .
Baya neyve sebze pahalidir

Günaydıııınnnn :KK200:

Tartıldım sabah 97,2 :KK49:
en son tartıldığımda 98,2ydim sanırım 1 kilo 1 kilodur da ben niye çok yavaş kilo veriyorum onu anlamadım :KK64:
canımmm düşünme onu
ben de ilk haftalar çok verdim sonra durdu vermem sonra az verdim
bi baktım 76 lara gelmişim 88 küsürlerden.
kutlarım senii kuzummmmm:KK5:
gerçekten dirayetli gidiyorsun
87 yazacaksın buraya gün gelecek:KK68:

Kizlar olur dikkata alirim amma ben sabah kahvaltida doyasiya yemesem oglenden sonra sekerim dusuyor el ayagim titriyor goxum donmus kimi oluyorum ne gordem ssldirsim geliyor.
O yuzden sabahlari kahvaltida doyrucu tutuyorum.
Virde kizlar evde zeytin falan yokdu henuz alis veris yapamadim.
Kizlar insalla yazin bol bol meyve sebze salatalik domates falan bol bol yeriz simdi hepsi ilacli diye eve cok sokmam bu tur seyleri vaxti zamaninda yeriz birde kizlar bizim buralar sizin oralar kimi cokda uzuluk deyil .
Baya neyve sebze pahalidir
evet canımm doğal bulmak zor artık.
ekmeği azalt biraz açlığın o yüzden de olabilir

evet canımm doğal bulmak zor artık.
ekmeği azalt biraz açlığın o yüzden de olabilir
Bak canim sabahlari ekmek yemesem gun icinde cok halsiz dusuyorum sabah ekmek yedim da ha baska ogunlerde yemem .
Canim bak zayiflar ken hasta olmamak icin kendime dikkat etmem lazimdi cunki bir hasta olursam bana bakacak yakinimda hic kimsem yok

Yemegim cok gorunsede aslinda kalorisiz seylerdi mideye doldursun yagsiz tuzsuz diyet yemekleri.
Yesil sogan ispanak tavada soteledim uzerine yumurta kirdim 1 kasik yagla yapdim yaninda dunden kalan diyet yemegim vardi buzdolabinda onan koydum ve yesilik terhun ve yesil sogan .

X