Sıkma canını olmuş bitmiş tatlım..Bi dahakine dikkat edersinKizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi
ÇAktırma latiş duymasınNeyyyy 1.48 miiiiii, ufaciksin ya sen benim kibar arkadasimmmm, oyyyy yerim seni bennnn, bayılırım minyon insanlara
Kuzum 3 yıl önce de bende durum bu idiAkşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
ahanda yakalandımmyok yav dalga geçiyor
Vay üç kagitci, benim saf duygularımla oynadın haaa! Seni hain! Kaçti senin boy?ÇAktırma latiş duymasın
rahatlasın diye didiimmmm
Hastalığım yok aslında sadece boğaz ve kulağa vurması.simdi tam bebek tedavi öncesi yine antibiyotiklik olmasam barı.corekotu yağı iyi gelebilir özellikle...Kuzum 3 yıl önce de bende durum bu idi
geçiyor tekrar başlıyordu
sonra vitaminle 1 yıl hiç rahatsız olmadan atlattım.
vitaminleri bıraktığımda yine 10 ar gün ara ile 3 kez acillik oldum.
vitamin şart bize
bakma 1 haftadır ben de düzgün almıyorum.
cmt çalışma olmazgünaydın. cumartesi yarım gün müydü iznin tam mı?
işyerinde iflas durumu noldu?
LA uzun olabilirsin ama bence minnaktan daha minnaksınnnnnnnYapma yavvv, ben de inandım ya la...Kendim zebellah gibi olunca minyon hayranlığım var,atladım hemen
Benim vitaminler hücre yenileyici gerçi,antioksidan yani ...vitaminlerden ziyade çörekotu yagindan umitliyim.Kuzum 3 yıl önce de bende durum bu idi
geçiyor tekrar başlıyordu
sonra vitaminle 1 yıl hiç rahatsız olmadan atlattım.
vitaminleri bıraktığımda yine 10 ar gün ara ile 3 kez acillik oldum.
vitamin şart bize
bakma 1 haftadır ben de düzgün almıyorum.
He canım he, pek minnagimdir, koy cebine gezdirLA uzun olabilirsin ama bence minnaktan daha minnaksınnnnnnn
Geçmiş olsun canım sadece sabahları mı oluyor tüm gün sürüyor mu sabahları kuruluktan bende de ağrı ve acı oluyoe çünküAkşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
Kurabiyelerimden yedim canım kuru meyveli olunca bastırıyor onlar bugün daha iyiyim zaten :)Sütlü yulaf kaynatsana bol tarçınlı, içine meyve varsa koy.hem tatlı ihtiyacını giderirsin...
Bende inanmıştımyok yav dalga geçiyor
Günaydın canım geçmiş olsun kıyamamKizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi
Bende inanmıştım :)ÇAktırma latiş duymasın
rahatlasın diye didiimmmm
dilinin üzerinde beyaz şeyler var mı boğazında falanBilmem ...bakıyorum ama bir şey göremiyorum
Bazen sadece sabah oluyor canım gün içinde geçiyor ama bugün geçecek gibi değil..Geçmiş olsun canım sadece sabahları mı oluyor tüm gün sürüyor mu sabahları kuruluktan bende de ağrı ve acı oluyoe çünkü
hayıt suyu nedir canımBi ara aktara gidip arı sütü bal polen ve hayıt suyu almam gerek.bezdim yeminle...Başa döndük yine ...