Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
MEnüm 08,00 5 yetin+1 kk peynir+1/2 dilim ekmek
12,30 1 kse tvuk çorbsı+15,30 2 ad yulflı kurbiye
19,00 menemen+1 yulflı kurbiye+1 dilim ekmek
su 5 lt
spor yok

Akşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...

Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği bi çay kaşığı fındık ezmesi

Öğlen
Patates yemeği 3 kaşık yoğurt kırmızı lahana salatası

Akşam
Domates çorbasına benzer bi çorba ve ıspanak yemeği

Akşama kadar canım tatlı istedi regl oldugum için saldırasım geliyor sabah 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim üstüne 2 bardak su içtim.o kadar şekerli geldi ki ama yine de canım istiyor zor duruyorum :KK12:
Bu arada yumurtam bitti bugünde ağrıdan çıkamadım eşime de söylemeyi unuttum kahvaltıda ne yesem ki :işsiz:
Sütlü yulaf kaynatsana bol tarçınlı, içine meyve varsa koy.hem tatlı ihtiyacını giderirsin...

Akşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
Boğazında iltihap yok dimi?

latiyya latiyya eşime supradyn sipariş ettim ben, hem günlük alınması gereken tüm vitamin ve mineraller var içinde,hem de fiyatı uygun. Çok pahalı vitaminler yaa,battim yine ...Eskiden Dr yazardı bu supradyn i, artık yazmıyor da...

Kizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi

X