Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,48boyun kaçtı senin unuttum. len ben 90 olursam doğumdan sonra aşağı atlarım leeenn
Erken uyu dinlen kuzum halsiz düştün iyicebitkin ve yorgunum
Neyyyy 1.48 miiiiii, ufaciksin ya sen benim kibar arkadasimmmm, oyyyy yerim seni bennnn, bayılırım minyon insanlara
Sütlü yulaf kaynatsana bol tarçınlı, içine meyve varsa koy.hem tatlı ihtiyacını giderirsin...Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği bi çay kaşığı fındık ezmesi
Öğlen
Patates yemeği 3 kaşık yoğurt kırmızı lahana salatası
Akşam
Domates çorbasına benzer bi çorba ve ıspanak yemeği
Akşama kadar canım tatlı istedi regl oldugum için saldırasım geliyor sabah 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim üstüne 2 bardak su içtim.o kadar şekerli geldi ki ama yine de canım istiyor zor duruyorum
Bu arada yumurtam bitti bugünde ağrıdan çıkamadım eşime de söylemeyi unuttum kahvaltıda ne yesem ki
yok yav dalga geçiyorNeyyyy 1.48 miiiiii, ufaciksin ya sen benim kibar arkadasimmmm, oyyyy yerim seni bennnn, bayılırım minyon insanlara
günaydınGünaydın canlar
Boğazında iltihap yok dimi?Akşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
günaydın. cumartesi yarım gün müydü iznin tam mı?bitkin ve yorgunum
Yapma yavvv, ben de inandım ya la...Kendim zebellah gibi olunca minyon hayranlığım var,atladım hemenyok yav dalga geçiyor
Bilmem ...bakıyorum ama bir şey göremiyorumBoğazında iltihap yok dimi?
Canim supradin fiyati nedirlatiyya eşime supradyn sipariş ettim ben, hem günlük alınması gereken tüm vitamin ve mineraller var içinde,hem de fiyatı uygun. Çok pahalı vitaminler yaa,battim yine ...Eskiden Dr yazardı bu supradyn i, artık yazmıyor da...
Var canım tabi, 40 TL eczanede, internetten vitaminler.com diye bi siteden 29 TL ye buldum.Canim supradin fiyati nedir
Ecezanelerde vardir dimi