Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Hava bir soğuk bir soğuk anlatamam kombiyi yaksam yakarım battaniyenin altına sığındım hemen dün gece hissedilen sıcaklık -3dü şimdi de normal sıcaklık 5 hissedilen sıcaklık -1 :KK43:

2017-04-18_09-24-19.jpg

Bu da benim kahvaltım, tepeleme 1 yemek kaşığı yulafı yarım bardak süt ve 1 kuru incirle kaynattım,bol tarçın ekledim.. içinde durduğu kap minicik recellik :p

kızlarrr, bugün itibari ile artık bebek çalışmalarına yeniden başlıyorum, kür ve vitaminlerime başlıyorum, dua edin benim için, buna ihtiyacım varrrr....@latiyya özellikle sen dua et şekerim, hamişlerin duası kabul olurmuş...

sabah uyandım 1 fincan testere dişli aslanpençesi içtim, çörekotu yağı içtim, 1 adet kuru incir yedim...kahvaltı sonrası koenzim ve omega 3 viteminlerimi alarak bismillah diyeceğim....

kızlarrr, bugün itibari ile artık bebek çalışmalarına yeniden başlıyorum, kür ve vitaminlerime başlıyorum, dua edin benim için, buna ihtiyacım varrrr....@latiyya özellikle sen dua et şekerim, hamişlerin duası kabul olurmuş...

sabah uyandım 1 fincan testere dişli aslanpençesi içtim, çörekotu yağı içtim, 1 adet kuru incir yedim...kahvaltı sonrası koenzim ve omega 3 viteminlerimi alarak bismillah diyeceğim....
Hadi inşallah kuzum bol boool dua ederim hatta çevremdekilere de söylerim hayırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına

Bi arkadaşım vardı 7 yıldır çocuğu olmuyordu son zamanlarda sosyal medyada koyduğu fotoğraflarda kilo almış duruordu 6 aydır falanda konuşmuyordk dün aradım ee var mı hayatınızda bi değişiklik nasıl gidiyor falan dedim eveeet bebiş geliyor dedi ayy ben bi ağla bi ağla sonra da demez mi hatta bebişler geliyor ikizmiş diye daha da ağladım o kadar çok istiyordu ki o isteği bana yansımış tüp bebekte değilmiş eşinin ailesinde ikiz geni varmış
Oda yıllarca olmuyor diye dertleniyordu kendini yiyordu olmuş :)

Umarım senin de olur o sevinci yaşarsın :)

Hadi inşallah kuzum bol boool dua ederim hatta çevremdekilere de söylerim hayırlısıyla alırsın umarım bebeğini kucağına

Bi arkadaşım vardı 7 yıldır çocuğu olmuyordu son zamanlarda sosyal medyada koyduğu fotoğraflarda kilo almış duruordu 6 aydır falanda konuşmuyordk dün aradım ee var mı hayatınızda bi değişiklik nasıl gidiyor falan dedim eveeet bebiş geliyor dedi ayy ben bi ağla bi ağla sonra da demez mi hatta bebişler geliyor ikizmiş diye daha da ağladım o kadar çok istiyordu ki o isteği bana yansımış tüp bebekte değilmiş eşinin ailesinde ikiz geni varmış

inşallah canım hayırlısıyla hepimize nasip etsin Rabbim..kampa soktum kendimi bugün itibariyle..Allah razı olsunnnn

Yüce Rabbimm duysun dualarını kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
En kısa sürede sağlıkla inşallahhh,
:KK19::KK200:

Arkadaşına da maşallah canımmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ACAYİP KAMPA GİRDİM, KÜRLER, VİTAMİNLER, DİYET Bİ DE SPORRRR...ADETİME 10 GÜN VAR KIZLAR, 10 GÜN SONRA TEDAVİYE BAŞLAMAK ÜZERE DOKTORA GİDECEMMMMMMM
Kendini de çok sıkma olmazsa etmezse diye üzme kendini psikolojide çok önemli olabildiğince rahat ol canım kendini rahatlatmaya çalış

X