sağol kuzummKiz yerim ben seni ay okudum resimlere bakdim seni anneme benzetdim gozlerim doldu ya nedense bu aralar annemi cok ozluyorum ya.
Icim bituaf oldu.
Kiz eelrine salik cok guzeldir hepsi bir birinden guzeldir.
Bacim bak hakatende insan kendi ekib becerirse o cicekler onun evladi kimi olur bende o kadar hevesle ekiyordum ki tum pencerelerimin onu gul olurdu bir defasinda oldugumuz yerde dediler pencerelerden gulleri yiginnnn .
Pencere onu bos olsun neyse kizlar benimde kab kab gullerim var koydum kabidan girisde holda bir masa koyub uzerine yigdim.
1 ay falan kaldi .
Ya guller nasil yapraklari havasizlikdan beyazladi sarardi .
Bir gun dedim yigcam penceren onune .
Neyse golgede olan gulleri yigdim pencere onune ayol yigibda gittdim markete yolda havada cok sicakdi sicak beni fene yapdi .
Ya birden dedim anam ben ne yapdim golgedeki gulleri duzdum pencere onune.
Ya kosa kosa geldim eve bir bakdim ki ne anam guller gunesin verdiyi isyla caminda onunde kizlar ele bil gullerin uzerine kaynar su tokubsen yaniblar ya kablari dizdim onume o kadar agladim o kadar agladim .anlatamam .
Cok uzuldum cok hicc o gunu unutamam.
Simdi var gullerim amma cok da degil 6
7 kabdi
Çok yorulmuşsun canımm dinlen biraz bir ağrı kesici falan al ağrıların başlamadanAy kizlar bugun tam 15 km yurumusum.
Simdi kemiklerim sizildiyor
Offf bacaklarim dan tas sallaniyor...
Bugunki gunumu anlatmaya neresinden baslasam bilemedim o kadar kosusdurmakli kecdi. Ki .
2 kec kirese gitdim geldim evdede o kadar temizlik yapdim ki banyo mutfak ev kose bucak her terefi poril piril yapdim.
Bir kaldi halilarin uzerlerin sileyim onuda esim geldi yapamadim.
Onuda firsatin bulub yapcam.
Kizlar bu kadar isin icinden firsatin bulubda 45 dakalik da yurus yapdimesim bir ara dedi kiz besdi daha bu kadar yurus yeter kiz kendine yazigin gelsin
ekmeği bırakınca böyle oluyor işte kuzummmSabah
1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık yulaflı poğaça
Öğlen
Mercimek çorbası ve yoğurt
Akşam
Mercimek çorbası yoğurt ve 2 parça ıspanaklı börek
Börek yedim yemesine ama öyle bir şişirdi ki beni anlam veremedim tadına bakarım diye hem yağsız yaptım sadece tepsiye yağ sürdüm hem dilimlerde küçüktü normalde olsa 7-8 parça yerdim şimdi 2 dilim mahvetti beni ve evet pişmanım aslında 1 dilim tadımlık yemeliymişim bi daha yapmam böyle bişey
zabbahın köründe neeediyonnngünaydın:)
Canım sen geçen ay regl olmamışmıydn o yüzden mi 2 ayın acısı diyorsunYogun kanamam var kizlar
2 ayin birikmisi sanirim
wc den cikamiyommm
Ellerine sağlık canım,Gunaydin kizlar naslsiniz.
no_name_ latiyya zinnia oinone27 canlarim hepinize gozel gun olsun.
Ben cocuklari kirese koyub donusde yurus yapdim.
15 dakka yurudum.simdi kahvalti yapiyorum bugun de islerim cokdu esim gozleme istedi dun aksam butun yesillikleri ayikladim sirkeli suda nekletdim sonrasinda yikayib dogradim.
Simdi evi temizleyib hamur yapib gozlemelri yapcam yemek yapcam bulasiklar da mutfakda beni bekliyor.
Bu arada bulasik makinam yok elde yikiyorum.
Bjr ara ugrarim.
günaydın kızlarrrr
Sana da güzel gün olsun canımGunaydin kizlar naslsiniz.
no_name_ latiyya zinnia oinone27 canlarim hepinize gozel gun olsun.
Ben cocuklari kirese koyub donusde yurus yapdim.
15 dakka yurudum.simdi kahvalti yapiyorum bugun de islerim cokdu esim gozleme istedi dun aksam butun yesillikleri ayikladim sirkeli suda nekletdim sonrasinda yikayib dogradim.
Simdi evi temizleyib hamur yapib gozlemelri yapcam yemek yapcam bulasiklar da mutfakda beni bekliyor.
Bu arada bulasik makinam yok elde yikiyorum.
Bjr ara ugrarim.
Canım 2 aydır doğru dürüst olmuyordum azdıCanım sen geçen ay regl olmamışmıydn o yüzden mi 2 ayın acısı diyorsun
Benimde çok geliyor ama normal çokluk sanırım :)
Ohh ohh çok güzel kahvaltı
hahhh evvet işte böyle
Öyle çok zor oluyor işte ne bi yere gidebiliyorsun ne otururken rahat rahat oturabiliyorsun canım 5 gün mü sürüyor pekiCanım 2 aydır doğru dürüst olmuyordum azdı
bana göre ciddi azdı.
2 paket ped biter bende yoğun olunca
bu sefer 3 olacak sanki.
geçen ay sonu oldu ama 3 4 peddi sanırım.