Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yazalım tabi doğru söylüyorsun, herkes yazsın o halde, liste en başta ilk sayfada kopyalayıp yapıştırayım buraya da hemen

gel takıl bize canım..kendinden bahseder misin? kaç yaşındasın? şuanki kilon kaç? hedefin kaç? evli misin? bebiş var mı? neler yapıyorsun kilo vermek için? bugün kaçıncı günün?

Merhaba canım . 26 yaşındayım , bekarım . Henüz evlilik plânım yok. Şu an 90 ın üzerindeyim tartım bozuk bugün yenisini alacağım kısmetse :) . Diyet demeyeyimde elimde liste yok çünkü. Dikkat ederek bişeyler yapmaya çalışcam . Daha ilk günüm :)
Tatlıya düşkünlüğüm haricinde şeker tüketimim yok. Tatlıyı da haftada bir mutlaka yerim . Artık bu dönemde kuru veya yaş meyve ile tatlı ihtiyacını bastırmayı düşünüyorum. Ekmek veya kısaca undan uzak durmayı düşünüyorum . Peynir yemediğim için sabah 2 yumurta ve salatalık yedim. Ara öğün olarak 10,30 gibi sade Türk kahvesi içerim . Öğle yemeğinde 2-3 çeşit zeytinyağlı bir tabak alabilirim dışardan. Bu arada çalışıyorum. Zamansızlık sorunu yüzünden spor yapabileceğimi düşünmüyorum ,daha önceden salona yazılmışlığım var ama 2 ay kadar devam ettirebildim.
Kısacası kafamda üç aşağı beş yukarı bir plan kurmaya çalıştım.
Günde 2 ana 3-4 ara öğün şeklinde öğünlerimi düşünüyorum.
* Sabah 1 bardak limonlu su içilecek
* Kahvaltı 2 yumurta + salatalık ( çok aç günlerimde dayanamadığım zamanlarda 1 yumurta + yarım simit+ salatalık+ dometes gibi zenginleştirebilirim )
*Sade Türk kahvesi ara öğünüm olacak
* Öğle yemeklerimde haftanın 4 günü protein 3 günü sebze şeklinde tüketmeyi düşünüyorum.
* Kuru / yaş meyve , ceviz , çiğ badem , yaban mersini gibi ara öğünler ile şeker ihtiyacımı gidereceğim.
* iş çıkışım 18,30 eve varmam 20,00 yi bulduğu için dayanabildiğim kadar akşam yemekleri yemeyeceğim. Çok açlık durumunda 1 kase yoğurt yerim

Bu gibi bir çerçeve çizdim kendime , bakalım ne kadar uyabileceğim :)

Siz ne zamandır diyet yapıyorsunuz ? Neler uyguluyorsunuz ?

no_name_ ...............başlangıç: 92 ...................... güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52

zinnia ......................başlangıç: 88,6....................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz ...........başlangıç: ..................güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam ..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem ................başlangıç: ....................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli .......başlangıç: ....................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106......................güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

venezia26 ................başlangıç: ....................güncel kilo: ..........................hedef kilo:

kızlaaarrrrr, hadi boşlukları dolduralım, herkes bi el atsın o kadar uğraştım vallahi sabah sabah

süpersin canım hadi gazamız mübarek ola o halde, kopma buralardan fırsat buldukça gir yaz, yediğin menüleri günlük paylaş, öyle yapıyoruz.... listemize ekledim seni de, tam bi kilo belirle yazalım canım, bi ara biryerlerde tartıl lütfen

Aynen şu tartı işini halledeyim ben de kendime bir defterde günlük şeklinde ölçüleri , tükettiklerimi yaptıysam sporumu herşeyi kalem kalem not almayı düşünüyorum. Eğer bi'şeyler başarırsam öncesi / sonrası resimler bile ekleyebilirim. İnsan başardığını görünce başka bir haz alıyor . O hazla kendimi gazlarım

Eline sağlık canımmm

Hoşbuldum canım :) 106'dan 103 e düşüsün ne kadarlık bir süreç ? Umarım sırasıyla tüm hedeflerini gerçekleştirebilirsin :)
Canım yeni başladım 15 günde verdim ama ödemdi bundan sonra başlıyo esas mücadelem kilolarla yaş 35 ol adan ideal kiloma düşmek istiyorum inşallah

günaydıııınnn
yaa ben yokken yazmayın yaaa
no_name_ anneeemmm ben de seni özledimmm
cmtesi pazar eşim evdeydi yazamadım. ama aklım hep burdaydı:) arada kaçırmışım 10 kilo mu vermişsin? muhteşemsin harika ya hedefine sadece 9 kilo kalmış. onu da en geç 2 ayda verirsin sen

canım ne yapalım çenemiz düşük evet dün sabah -10 du ama bu sabah korkumdan tartılamadım, zira dün ipimi kopardım resmen..bugün spora başlıyorum... başlamazsam benden gram gitmez artık kendimi biliyorum, başladık güne güzelce, yaırn tartılıp pazarın etkilerini göreceğim , ama bugün sıkı başladım ki yarın şoka girmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…