canım yaa süper gidiyoruz o süzüldün mü ler çok kısa sürede ne çok kilo verdine dönüşecek, inan banaEvet süzüldün mü dediler sadece
Eeeee bir camış misali olduğum için şu an o kadar ferkedilmiyor 3 5 kilo
aynen bi krem kutusuna bepantenin yarısını koyuyorlar üsüne 1 ampul kırıyorllarBEpantene boşaltayım o zaman sadece bir deneyeyim.
Bu şekilde yapayım akşam,aynen bi krem kutusuna bepantenin yarısını koyuyorlar üsüne 1 ampul kırıyorllar
Hele bi demesinlerrrr, hele bi demesinlerrrrrrcanım yaa süper gidiyoruz o süzüldün mü ler çok kısa sürede ne çok kilo verdine dönüşecek, inan bana
Hos geldin katil katil insallah beraber zayiflarizGünaydın kızlar bugün ben de size katılayım dedim :) Tabi 90 küsur sayfayı okuma imkanım yok. Eminim başarılarınız almış yürümüştür :)
günaydın güzellikkkkGunaydin tatlilarim mutlulukla dolu yeni bir hafta olsun insallah.
Kizlar Bugunden hep diyete odaklanalim arda kacamak olsada yenede karardan donmeyelim
istersen iki günde bir sür, bepanteni her gün sürmüyorsan bunu da gün aşırı dene bence...kışın nemlenmeye ihtiyaç var gün aşırı yeterli olur sankiBu şekilde yapayım akşam,
peki her gün sürüyorum değil mi yüzüme?
ben bepanteni her gün sürmüyorum çünkü.
Hos geldin katil katil insallah beraber zayiflariz
gel takıl bize canım..kendinden bahseder misin? kaç yaşındasın? şuanki kilon kaç? hedefin kaç? evli misin? bebiş var mı? neler yapıyorsun kilo vermek için? bugün kaçıncı günün?Günaydın kızlar bugün ben de size katılayım dedim :) Tabi 90 küsur sayfayı okuma imkanım yok. Eminim başarılarınız almış yürümüştür :)
Çok güzel ben Evitaminini şampuanıma koyuyorum saçları mükemmel yapıyo tavsiye ederim denemenikızlaaarrrrr, bugün e vitamini ampul aldım, az önce 1 ampulü kırıp yarısını argan yağıma yarısını da nemlendiricime koydum, çok az bir parça da saf olarak yüzüme sürdüm, yalnız efsane, anında kadife gibi oldu yüzüm, inanılır gibi değil, lütfen bu e vitaminini araştırın...5 ampul 5.5 tl, ama yok böyle bir şeyyy
canım çoook okudum her topiği her kullanıcıyı her dermatoloğu okudum neredeyse 1 haftadır..şampuanda da faydalı diyorlar ama özellikle argan yağına karıştırıp saçta bekletilmesinin inanılmaz faydalı olduğunu söylemişler ben de saç bakımı için kullandığım argan yağıma koydum çünkü saçta bi süre beklemesi gerekiyormuş, 1 saat kadar, şampuan yıka çık olduğu için yağda daha faydalıymışÇok güzel ben Evitaminini şampuanıma koyuyorum saçları mükemmel yapıyo tavsiye ederim denemeni
Denicem dedigini tatlım teşekkür bilgi içincanım çoook okudum her topiği her kullanıcıyı her dermatoloğu okudum neredeyse 1 haftadır..şampuanda da faydalı diyorlar ama özellikle argan yağına karıştırıp saçta bekletilmesinin inanılmaz faydalı olduğunu söylemişler ben de saç bakımı için kullandığım argan yağıma koydum çünkü saçta bi süre beklemesi gerekiyormuş, 1 saat kadar, şampuan yıka çık olduğu için yağda daha faydalıymış